- 5,0/3
Pandora ékszer Virágkorona rozé gyűrű

Pandora Rose virágos korona gyűrű. A kövekkel csak úgy virágzik, mint egy virágkoszorú az... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Pandora Rose virágos korona gyűrű. A kövekkel csak úgy virágzik, mint egy virágkoszorú az ujjadon. Hozz létre egy teljes csokrot más virágkoronás gyűrűvel.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: cirkónia, PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Mesevilág
  • Kollekciók: Rose Kollekció


Vásárlók véleménye - 3 értékelés, 1 szöveges vélemény

3 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Virágkorona rozé gyűrű

Virágkorona rozé gyűrű - 5 2020. január 08.
Gyönyörű
Krisztina Pretty Flamingo vásárló

Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.