- 5,0/1
Swarovski Fehér gyöngy karkötő swarovski tollal

A tollak a téli szezon elengedhetetlen motívumai, és ez a ródiummal bevont Swarovski karkötő... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


40% kedvezménnyel vásárolhatsz Swarovski ékszert és órát. Az akció a kijelölt termékekre vonatkozik, a készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

A tollak a téli szezon elengedhetetlen motívumai, és ez a ródiummal bevont Swarovski karkötő kifinomult és sokoldalú forgást kínál a trend felé. Kiválóan csillogó Swarovski kristálygyöngyökkel készült, rejtett mágneses zárral, amely lehetővé teszi, hogy darabokba keverhessük a Swarovski Remix kollekcióból vagy a Nizza család gyöngy nyakláncával - így újra létrehozhatod saját megjelenésed.

  • Típusok: Karkötő
  • Anyaga: kristály gyöngy, ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: ezüst, fehér
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Ezüst színű ékszerek, Karácsonyi kollekció, Legújabb kollekciók


Mások ezt választották

Karkötő

SAWAROVSKI® KARKÖTŐ

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?