Swarovski Fehér toll függő klipsz gyönggyel
Cikkszám: 5497866

A tollak a téli szezon elengedhetetlen motívumai, és ez az elegáns, sokoldalúSwarovski... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


40% kedvezménnyel vásárolhatsz Swarovski ékszert és órát. Az akció a kijelölt termékekre vonatkozik, a készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

A tollak a téli szezon elengedhetetlen motívumai, és ez az elegáns, sokoldalúSwarovski fülbevaló ezt bizonyítja.  Finoman kidolgozott, fehér gyöngyökkel és csillogó kristályokkal ellátott ródium bevonattal, a klasszikus glamourral feltöltik a parti szezon ruháit. Viseld mind a hosszú toll elemekkel, vagy válassz aszimmetrikus stílust egy gyöngycsavarral és egy hosszú hosszú mintával.


Fülbevaló

SWAROVSKI® FÜLBEVALÓ

Egy Swarovski fülbevaló vonzza a tekintetet, így egyből az arcra irányítja a fókuszt. Ragyog, csillog, tündököl! Miért válassz Swarovski fülbevalót? Két okból is: ha nem érzed magad magabiztosnak és akkor is, ha magabiztos vagy. Ha nem vagy magabiztos, a tündöklő daraboktól az leszel, ha pedig már alapvetően az vagy, a Swarovski segít abban, hogy a középpontba kerülj. Bedugós vagy lógós? Csillogó vagy még csillogóbb? Te döntesz, mennyire akarsz kitűnni!