- 5,0/1
Swarovski Hold és csillagok rozé fülbevaló szett
Cikkszám: 5494353

Meríts ihletet az éjszakai égboltból ebben a szezonban a három Swarovski fülbevaló sokoldalú... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


40% kedvezménnyel vásárolhatsz Swarovski ékszert és órát. Az akció a kijelölt termékekre vonatkozik, a készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Meríts ihletet az éjszakai égboltból ebben a szezonban a három Swarovski fülbevaló sokoldalú készletével, köztük két csillogó csillaggal. A holdmotívum, a remények és álmok szimbóluma, a pávéba helyezett kék kristályok finom középpontjában ragyog. Próbáld ki ezeket a rózsa-arany színű mintákat aszimmetrikusan, a trendi megjelenés érdekében.
  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: fehér, kék, rozé
  • Témák: Szimbólumok
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció
  • Méret: hold 1cm, a négyszög 0.7 cm


Mások ezt választották

Fülbevaló

SWAROVSKI® FÜLBEVALÓ

Egy Swarovski fülbevaló vonzza a tekintetet, így egyből az arcra irányítja a fókuszt. Ragyog, csillog, tündököl! Miért válassz Swarovski fülbevalót? Két okból is: ha nem érzed magad magabiztosnak és akkor is, ha magabiztos vagy. Ha nem vagy magabiztos, a tündöklő daraboktól az leszel, ha pedig már alapvetően az vagy, a Swarovski segít abban, hogy a középpontba kerülj. Bedugós vagy lógós? Csillogó vagy még csillogóbb? Te döntesz, mennyire akarsz kitűnni!