Swarovski Remix karkötő szürke swarovski gyönggyel

A sokoldalú Swarovski Remix kollekcióval törd meg az egyszerűséget és élvezd a többszörös... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

AJÁNDÉK SWAROVSKI NYAKLÁNC 


Ajándékba adjuk ezt a Swarovski nyakláncot, ha legalább 45.000 Ft értékben rendelsz Swarovski ékszert vagy órát. Az akció a készlet erejéig tart.


 


 

Neked ajánljuk

Termék leírás

A sokoldalú Swarovski Remix kollekcióval törd meg az egyszerűséget és élvezd a többszörös megjelenést. Ez az innovatív új koncepció egy láthatatlan mágneses lezárást alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a Swarovski Remix kollekció más darabjaival keveredjen, így újra és újra testreszabott megjelenést hozva létre. Ródiummal bevonva, az időtlen Swarovski karkötő fehér és szürke kristályokkal és kristálygyöngyökkel ragyog. Viseld karkötőként vagy adj hozzá újabb szálakat, így lesz karkötőből nyaklánc. Az elegáns stílus végtelen lehetőségei ezt a nagyszerű ajándékötletet jelentik.Karkötő

SAWAROVSKI KARKÖTŐ

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?