DIVATÉKSZERBOLT törzsvásárlói program - hűségpontok

A Divatékszerbolt webáruház partnerei, vásárlói számára törzsvásárlói programot, hűségprogramot üzemeltet, ahol a vásárlók vásárlói fiókjában a vásárlásaikat követően és a vásárlásaikkal arányosan hűségpontok kerülnek jóváírásra, amit a vásárlók azután további vásárlásoknál tudnak a termék árának megfizetéséhez felhasználni. A hűségpontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárlói felhasználói fiókjában.

1. Ki vehet részt a törzsvásárlói programban?

A törzsvásárlói programban bárki részt vehet, aki a webáruházban regisztrációt követően, profiljába bejelentkezve vásárol és elfogadja a webáruház Általános Szerződési Feltételeit, illetve betöltötte a 18. életévét. A 18. életévét be nem töltött személy szülője, vagy gondviselője írásbeli hozzájárulásával válhat a program törzsvásárlójává.

A törzsvásárlói programban a részvétel, a hűségpontok gyűjtésének és beváltásának feltétele a sikeres vásárlói regisztráció, az érvényes vásárlói fiók megléte és a vásárlások bejelentkezett státuszban történő lebonyolítása.

2. Hány pont íródik jóvá a vásárlások után?

A Divatékszerbolt webáruházban a vásárlói profillal rendelkező vásárlók a törzsvásárlói hűségpontok gyűjtése és beváltása és a kapcsolódó szolgáltatások igénybevehetősége szempontjából három különböző csoportba: white flamingo, pretty flamingo és gold flamingo tartozhatnak.

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra.

Már regisztrált, vásárlói profillal rendelkező vásárlóink, amennyiben feliratkoztak hírlevélszolgáltatásunkra és vásárlói fiókjukban legalább összesen 500 hűségpont került jóváírásra, automatikusan Pretty Flamingo státuszba kerülnek. A Pretty flamingo vásárlói státusz feltétele tehát az megszerzett 500 hűségpont  és a hírlevélfelíratkozás. Pretty flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá a webáruház belső pontelszámoló rendszere.

Gold flamingo státuszba minden hírlevélfelíratkozással rendelkező regisztrált flamingo - tehát a White flamingok és a Pretty flamingok - bekerülhet, amennyiben adott naptári évben (január 1.napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak összesített értéke átlépi Gold flamingo státuszhoz aktuálisan szükséges vásárlási értéket, ami jelenleg bruttó 300,000 Ft. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit érték átlépését követően a következő év december 31.-ig élvezhetik a Gold flamingo státusz által nyújtott előnyöket. A webáruház Gold flamingo partnerei minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.

3. Mikor íródik jóvá a hűségpont a vásárlói fiókban?

A divatékszerbolt hűségprogramban a vásárlások után a hűségpontok értelemszerűen a megrendelet termékek kifizetését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlást követően az esetleges elállás esetén a visszaküldött termékből számolt hűségpontok automatikusan levonásra, visszavételre kerülnek a vásárló fiókjában lévő hűségpont nyilvántartásból.

4. Hogyan lehet további hűségpontokat szerezni különböző aktivitásokkal?

Regisztrált vásárlóinknak nemcsak a vásárlásaik után, hanem különböző aktivitásaik után is hűségpontokat ír jóvá a webáruház rendszere.
White, Pretty és Gold flamingo partnereink a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél feliratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél feliratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

5. Milyen szabályok mentén történik a hűségpontok beváltása?

A Divatékszerbolt webáruházban gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásakor 1 pont = 1 Ft értékben lehet a vásárláshoz felhasználni. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 30%-a fizethető pontokkal. A törzsvásárlói pontok akciós termékekre nem válthatók be, illetve kupon kedvezmény igénybevétele esetében a hűségponttal való fizetés nem lehetséges.

Akciós termék illetve kupon, vagy hűségpont felhasználással történő vásárláskor a vásárlás teljes összege után járó hűségpontokat jóváírjuk, amely már a következő vásárlásnál felhasználható.

Divatékszerbolt hűségprogram

Flamingo hűségprogram