Elégedettségi csere garancia

Elégedettségi csere garanciaSzeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, a Divatékszerbolt szolgáltatásaival, ezért is áll a termék átvételét követően 14 napig rendelkezésedre a Divatékszerbolt Elégedettségi cseregarancia. Ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket azt az alábbi feltételekkel, bizonyos esetekben további költségek megfizetése nélkül, ingyenesen bármikor megteheted.

Nem jó méret miatti csere

Karkötők és gyűrűk esetében előfordulhat, hogy nem jó méretet választottál. Küld vissza 14 napon belül és mi azonnal cseréljük az új méretre. Ezen cserével, cseregaranciával karkötők és gyűrűk esetében és a termék átvételétől számított 14 napig élhetsz, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

A termékek cseréje ezen esetben amennyiben a termék alap ára függ a termék méretétől, értékkülönbözet egyeztetéssel vehető igénybe. Az elégedettségi cseregarancia szolgáltatás teljes árú(nem akciós, nem promóciós) termék vásárlása esetén első esetben ingyenes, egyéb esetekben 2,500 Ft szállítási költség megfizetésével vehető igénybe. Amennyiben a csere során az értékkülönbözet megfizetése utánvétellel történik, úgy az utánvétel 490 Ft-os költsége a csere esetében is felszámításra kerül.

Tetszőleges ok miatti csere

Egyéb tetszőleges okból - stílus, szín, nem az elképzelt megjelenés, stb. - is igénybe vehető a Divatékszerbolt elégedettségi cseregaranciája, bármely termék megvásárlását követően, a termék átvételétől számított 14 napon belül. Ezen cserével, cseregaranciával is a termék átvételétől számított 14 napig élhetsz, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

Ezen termék csere, az elégedettségi cseregarancia igénybevétele nem akciós, promócióban nem részt vevő termék esetében egy másik, a webáruházban elérhető termékre értékkülönbözet egyeztetéssel első esetben szállítási költség megfizetése nélkül történik, minden egyéb esetekben 2,500 Ft szállítási költséget számítunk fel. Amennyiben a csere során az értékkülönbözet megfizetése utánvétellel történik, úgy az utánvétel 490 Ft-os költsége a csere esetében is felszámításra kerül.

Ezen termékcsere az alábbi promócióban vásárolt termékek esetén nem áll rendelkezésére:

a.) egy, vagy több termék vásárlása mellett egy további termék kedvezménnyel vásárolható,
b.) egy, vagy több termék vásárlása mellett egy további termék ingyenesen választható,
c.) egy, vagy több termék vásárlása mellett egy konkrét ajándék termék választható.

Többszöri csere

Amennyiben ugyanahhoz a vásárláshoz többszöri cserét igényelsz, úgy a második cserétől minden esetben  2.500 Ft szállítási díjat számítunk fel. Amennyiben a csere során az értékkülönbözet megfizetése utánvétellel történik, úgy az utánvétel 490 Ft-os költsége a csere esetében is felszámításra kerül. Többszöri cserét csak az első átvételtől számított 14 napon belül tudsz igényelni, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

A cseregaranciáról részletesen szerződési feltételeinkben » itt olvashatsz
Amennyiben a csere feltételei nem megfelelőek számodra
élj a vásárlástól való elállás lehetőségével! Erről részletesen » itt olvashatsz.

A csere folyamata

Mielőtt felhívsz bennünket készítsd elő a következőket:

1. Keresd meg a megrendelésed azonosítóját
– megtalálod a számlán vagy a profilodban.
   
2. A cserélendő termék cikkszámát és megnevezését
– megtalálod a webshopban termék mellett
   
3. Az új termék cikkszámát és megnevezését
– megtalálod a webshopban termék mellett

FONTOS! Cserélni csak a raktáron lévő készletre tudunk ezért kérlek ellenőrizd, hogy a csere termék megtalálható-e a raktárkészletben!

Ha mindezt előkészítetted hívj fel bennünket az alábbi számon:

06 30 300 6623

Ezt követően a cserélendő terméket be kell csomagolni ugyanúgy ahogy kaptad, majd a napokon belül megérkező futárnak átadni, illetve a futártól lehet az új terméket átvenni. FONTOS: a visszaküldendő csomag címkéjét a futártól kell elkérni és a csomagot ezzel a címkével kell ellátni!