Divatékszerbolt törzsvásárlói program

Figyelem!

A Divatékszerbolt törzsvásárlói program 2020. december 16.-tól megváltozott.
A módosult program részleteit itt éred el » Flamingo törzsvásárlói program

A Divatékszerbolt webáruház partnerei, vásárlói számára törzsvásárlói programot, hűségprogramot üzemeltet, ahol a vásárlók vásárlói fiókjában a vásárlásaikat követően és a vásárlásaikkal arányosan hűségpontok kerülnek jóváírásra, amit a vásárlók azután további vásárlásoknál tudnak a termék árának megfizetéséhez felhasználni.

A törzsvásárlói programban bárki részt vehet, aki a webáruházban regisztrációt követően, profiljába bejelentkezve vásárol és elfogadja a webáruház Általános Szerződési feltételeit, illetve betöltötte a 18. életévét. A 18. életévét be nem töltött személy szülője, vagy gondviselője írásbeli hozzájárulásával válhat a program törzsvásárlójává.

A Divatékszerbolt törzsvásárlói programja több színtű, a webáruház partnerei különböző törzsvásárlói minőségekben, különböző pontjóváírásokat és kapcsolódó szolgáltatásokat tudnak igénybevenni a következőképpen:

White flamingo

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra. A pontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait  a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárlói felhasználói fiókjában.

White flamingo partnereink azonban a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél felíratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél felíratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

Amennyiben regisztrált partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában,
úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskdik White flamingo vásárlónknak.

 

Pretty flamingo

Már regisztrált, vásárlói profillal rendelkező vásárlóink, amennyiben úgy döntenek, csatlakozhatnak a Divatékszerbolt által működtetett Pretty falmingo clubhoz, "Pretty falmingokká" válhatnak.  A Pretty flamingo clubnak minden a Divatékszerbolt oldalon érvényes és aktív vásárlói fiókkal rendelkező a 18. életévét betöltött és az érvényes és sikeres vásárlások után minimum 500 db jóváírásra került hűségponttal rendelkező felhasználó tagja lehet. A clubtagság további feltétele a hírlevélre történő felíratkozás megléte, hiszen a klub kommunikáció sok esetben e-mailen történik.

Pretty flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá a webáruház és a white flamingok számára elérhető további pontszerzéseken (profil kitöltése, hírlevél felíratkozás) túl még az alábbi tevékenységeikkel is tudnak hűségpontokhoz jutni:

Véleményt írása a megvásárolt termékekről: + 100 pont
Részvételt kvízjátékban, facebook komment: + 100 pont
Vélemény írása rólunk, termékeinkről, a szállításról: + 100 pont
Blogbejegyzéshez hozzászólás írása: + 100 pont
(A pontjóváírás automatikusan történik a kommentelést követően. Feltélten várd meg a felugró jóváíró ablakot!)

Amennyiben regisztrált Pretty Flamingo partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskdik Pretty flamingo vásárlónknak.
További figyelmesség, hogy Pretty Flamingo Club tagjaink minden vásárlásuk mellé további meglepetés ajándékot is kapnak termékcsomagjukban :)

 

Gold flamingo

Gold flamingo státuszba minden regisztrált flamingo - tehát a White flamingok és a Pretty flamingok - is bekerülhet, amennyiben adott naptári évben (január 1.napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak összesített értéke átlépi Gold flamingo státuszhoz aktuálisan szükséges vásárlási értéket, ami jelenleg bruttó 250,000 Ft. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit érték átlépését követően a következő év december 31.-ig élvezhetik a Gold flamingo státusz által nyújtott további előnyöket. A Gold flamingo hűségprogram 2018. január 1-el indult el.

A Gold flamingo státusz elérését követően, köszönetképpen a Divatékszerbolt egy egyszeri, welcome, bruttó 50,000 Ft értékű vásárlási kupon-kedvezménnyel​ kedveskedik vásárlóinak és ettől kezdve a Gold flamingo partnerek minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.

Amennyiben Gold flamingo vásárlónk a Gold flamingo státusza alatt a második évben ismét átlépi az adott évben a Gold flamingói státuszhoz minimálisan szükséges vásárlási értéket, úgy Gold flamingo státusza automatikusan egy évvel meghosszabbodik. A Gold flamingo státuszok meghosszabbítása, vagy újraaktiválása nem jár újabb ajándék vásárlási kuponnal, a welcome ajándék kupont csak az első esetben ajándékoz a Divatékszerbolt Gold flamingo vásárlóinak.

A Gold flamingo vásárlói státusz mellett természetesen a vásárló a korábbi White és Pretty flamingóként megszerzett további extra lehetőségeit is igénybe tudja venni, a Pretty Flamingo tagság továbbra is fennmarad.


A divatékszerbolt hűségprogramban a vásárlások után a hűségpontok értelemszerűen a megrendelet termékek kifizetését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlást követően az esetleges elállás esetén a visszaküldött termékből számolt hűségpontok automatikusan levonásra, visszavételre kerülnek a vásárló fiókjában lévő hűségpont nyilvántartásból.
Gold flamingo tagság esetén azon vásárlásnál, ahol a vásárló a welcome ajándék ékszerre jogosulttá vált a vásárlástól történő esetleges elállást követően, amennyiben az összesített vásárlási összeg a gold flamingo státuszhoz szükséges limit alá kerülne a visszaküldött termékek árának visszafizetése csak az ajándék kuponnal vásárolt termékek visszaküldését követően áll a Divatékszerbolt webáruház lehetőségére.

A Divatékszerbolt webáruházban gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásakor 1 pont = 1 Ft értékben lehet a vásárláshoz felhasználni. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 30%-a fizethető pontokkal. A törzsvásárlói pontok akciós termékek megvásárlásához nem válthatók be, illetve kupon kedvezmény igénybevétele esetében a hűségponttal való fizetés nem lehetséges.

Divatékszerbolt hűségprogram

Flamingo hűségprogram