- 5,0/12
Pandora ékszer Az én kék bálnám Me függő charm
Cikkszám: 798972C01

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és nem kompatibilis a Pandora Moments és a Pandora Reflexions kollekciók ékszereivel, melyek saját egyedi charmjaikkal rendelkeznek.

 

Az én kék bálnám függő charmot az óceán, a nyár és önmagunk felfedezése ihlette. A kézzel megmunkált sterling ezüst csillámló pavé bálnát aprólékos részletekkel, például kis felemelt úszóval és hasi bordákkal alakítottuk ki. A Pandora Me charmot fekete kristályok, szikrázó, áttetsző cirkóniák, jégkék, égszínkék és ragyogó kék kristályok díszítik. Élvezd a tengerpart hangulatát, és merülj el a bálna charm szimbolikájában!

 

 
  • Típusok: Me apró függő charm
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, kristály
  • Színe: ezüst, kék
  • Témák: Nyár
  • Kollekciók: Me kollekció
  • Méret: 1.3cm karikával


Vásárlók véleménye - 12 értékelés, 5 szöveges vélemény

12 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 5 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én kék bálnám Me függő charm

Az én kék bálnám Me függő charm - 5 2020. december 20.
Kisebb, mint képzeltem, de ettől méginkább cuki. Szép kidolgozás és külön jó, hogy a Thomas Sabo karma beads karperecemre is jó!
Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Me apró függő charm

A Pandora Me charmok

A Pandora újragondolta a „charm” fogalmát és megalkotta a Me kollekció édes, apró, fiatalos charm-jait. A Me kollekció alapját aprólékosan kidolgozott, kézzel polírozott vagy kövekkel ékesített kis függők alkotják, melyek hátoldala gyöngyös kivitelezésű, így a charm mindkét oldala viselhető a karkötőn.

A Pandora Me charmok működése

 A Me kollekció charmjai kisebbek a Moments kollekció charmjainál, ezért a Me charmokat nem tudod feltenni a Moments kollekció karkötőire! Csak a Pandora Me kollekcióban szereplő charmok, karkötők, nyaklánc, bross kompatibilis egymással!

A kis függő charmokat ugyanúgy tudod felfűzni a Me karkötőkre, mint a moments kollekciónál. A nagyszemű karkötőn három texturált szemet találsz ezek kinyitása után tudod felfűzni a apró Me charmokat.  Maximum 8 db-ot tudsz szemenként elhelyezni.

A charm-ok fenntartható forrásból származó sterling ezüstből készülnek.