- 5,0/5
Pandora ékszer Geometriai csillogás rozé nyitott gyűrű

Az anyagok, a formák és a hagyományok felélesztésével új, inspiráló világot ismerhetünk... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 


 

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Az anyagok, a formák és a hagyományok felélesztésével új, inspiráló világot ismerhetünk meg, végtelen stíluslehetőségekkel. Pontosan ezt tettük Pandora Rose Geometriai csillogás nyitott gyűrűnkkel, amely egy szögletes, és két körte alakú cirkóniával ragyog. A kortárs nyitott gyűrű design 14 karátos rózsaarannyal futtatott innovatív Pandora Rose fémötvözetből készül, és arra inspirál, hogy mindig éljük meg belső kreativitásunkat. Önmagában, vagy más ékszerekkel is viselhető a modern, elegáns megjelenésért.

 

 
  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 14K rozé arany bevonat, cirkónia, PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Rose Kollekció


Vásárlók véleménye - 5 értékelés, 4 szöveges vélemény

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Geometriai csillogás rozé nyitott gyűrű

Geometriai csillogás rozé nyitott gyűrű - 5 2020. május 08.
Gyönyörű
Gold Flamingo vásárló
További vélemények
Mások ezt választották

Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.