- 5,0/42
Pandora ékszer Pandora Club iránytű charm 2020
Cikkszám: 788590C01

Limited edition. Bárhová is mész, kövesd a szívedet. A Pandora 2020-as Club Charm egy... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Ajándékozni szeretnél? Mi eljutattjuk az ajándékod a szeretett személynek!


1. Megrendeléskor kérd a szállítást az ajándékozott nevére!


2. Írd a megjegyzésbe: "ajándékba kérem a szállítási címre!


3. Személyes üzenetet is küldhetsz! Ezt is írd le a megjegyzésbe. Elküldjük a csomagodban egy üdvözlő kártyán.


 

Termék leírás

Limited edition. Bárhová is mész, kövesd a szívedet. A Pandora 2020-as Club Charm egy iránytűt ábrázol, amely mutatja az utat a saját céljaid felé. Tűzz ki célokat az új évre vagy az új évtizedre, és ez a sterling ezüst és Pandora Rose (14 karátos rózsaarannyal futtatott innovatív fémötvözet) charm az „Always Follow Your Heart” (Mindig kövesd a szívedet) gravírozással segíti utadat. A kéttónusú ékszer forgó belső lemeze egy felelősségteljes forrásból származó, 0.01 ct TW h/vs gyémántot tartalmaz.

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása


Vásárlók véleménye - 42 értékelés, 20 szöveges vélemény

42 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 20 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Pandora Club iránytű charm 2020

Pandora Club iránytű charm 2020 - 5 2020. március 10.
Kedvesek és gyorsak Vagytok, nagyon köszönöm! <3
Erika White Flamingo vásárló
További vélemények

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.