Divat és ékszer blog

2017. jan. 3. Alkalomra ajánljuk , Hírek

Tökéletes meglepetések a Bakoknak!


A bak - December 21.- január 19.
A Bak nô nyugodt, nagyon türelmes, tudása vitathatatlan és ritkán idegeskedik. Az élet általában megadja Neki a szükséges kényelmet, külsőleg ápolt és jó izlésű, nem feltűnő, mégis szereti, ha csodálják.
 
bak csillagjegy
Bak csillagjegyben születtek

A Bak színei
Alapvetôen konzervativ és a szinek használata során is ez a visszafogottság jellemzi: a szürke, a barna, a fekete, az olajzöld árnyalatokat részesiti előnyben, pont azért, hogy ezek előcsalogassák a merészebb lényét is. Egy cseppet sem kell csodálkozni azon, hogyha a bak nő váratlanul vörös ruhában jelenik meg valahol, de a hétköznapokban apróbb részleteken gyakrabban felismerhető, hogy milyen szenvedélyes.

 
Pandora, Thomas Sabo, Desigual ékszer erszény
Pandora, Thomas Sabo ékszerek, Desigual erszény a Bakoknak

Mi ezeket a kiegészítőket válogattuk össze a kínálatunkból a Bak csillagjegy szülötteinek:
Thomas Sabo fazettált szines féldrágakô karkötô gravirozható ezüst lappal – 26.900 Ft
Thomas Sabo Bak ezüst charm – 13.600 Ft
Pandora Bak ezüst charm – 10.500 Ft
Thomas Sabo Tenyésztett gyöngy korall jáspis karkötô – 9100 Ft
Pandora Olivzöld fazettált kristály ezüst charm – 13.900 Ft
Pandora Születésköves sziv január ezüst carm – 10.900 Ft
Pandora Barna bôr dupla karkötô – 13.900 Ft
Desigual Lengüeta Dakota pénztárca19.200 Ft 15.360Ft
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)