Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2017. febr. 24. Ékszerhírek

Afrikai inspirációk


Thomas Sabo 2017-es kollekciója különösen közel áll hozzám, mert a 80-as évek végén néhány évig Nigériában éltem és erre nem csak azért jó visszemlékezni, mert az az idő az ifjuságom volt, hanem azért is, mert Afrika csodálatos. Mindig nagy élmény, ha az ember megismer egy másik világot és Afrika valóban egy másik világ. Teljesen igaza van Forsyth-nak " Soha nem tudod megváltoztatni Afrikát, de Afrika megváltoztat Téged..." Az Afrikai évek alatt sokat változtunk, az utazások által kinyilt a világ. Ismerd meg Te is egy kicsit Afrikát a szobraimon és a Thomas Sabo ékszereken keresztül.
Az Afrika által inspirált mintákkal, az erőteljes színkombinációkkal és az ikonikus formavilággal az új THOMAS SABO 2017-es Tavaszi kollekciója igazán nagy hatást vált ki, köszönhetően a részletekre fordított különös figyelemnek és a jelentőségteljes üzeneteknek is. Hagyd magad elcsábítani az afrikai kontinens által inspirált törzsi ékszerektől. 
 
Thomas Sabo afrikai charmok

A 2017-es tavaszi-nyári kollekció olyan – 925-ös Sterling ezüst és 18k sárga arany bevonatú – darabokból áll, melyekért mindenki odavan. Az ékszerek színes kövekkel és pompás, aprólékos mintákkal díszítettek. Ezért valódi figyelemfelkeltő darabok. A magával ragadó, igazán érzelemkeltő ékszerek mindegyike mélyen gyökerező jelentéssel bír és egyben a megélt álmok, közösen átélt élmények szimbólumai is.
 
Thomas Sabo medál
Thomas Sabo rétegtechnikával készült medálok

Törzsi ékszerek – az Afrika által inspirált darabok színei
A metálos csillogás találkozása a meleg földszínekkel. A 2017-es tavaszi-nyári kollekció a színek és az Afrika által inspirált formák jellemeznek, de mindezek THOMAS SABO tervezői nyelvezetére fordítva. Az Afrika kollekcióhoz tartozó medálok,  karkötők, fülbevalók és gyűrűk – az innovatív, egymásra rétegzett technikának köszönhetően - erős plasztikus hatást keltenek. 
 
Thomas Sabo gyöngyház és tigrisszem medál fülbevaló
Thomas Sabo gyöngyházból és tigrisszemből készült ékszerek

Az ékszerek formavilága
A törzsi ékszerek formavilágához tartozó lándzsahegyek és fonat minták, valamint a felhasznált anyagok igazán izgalmas világos-sötét kontrasztokat hoznak létre.
A THOMAS SABO ékszerek egyik védjegyének számító tigrisszem a ragyogó türkizzel, arannyal és ezüsttel kombinálva meleg benyomást keltő ékszereket eredményez.
Ezek a darabok az Afrika által inspirált törzsi ékszerek tökéletes interpretációi. A feltűnő, XL méretű fülbevalókon az intenzív fekete ónix, valamint a selymesen csillogó gyöngyház is megjelennek. 
 
Thomas Sabo charm
Thomas Sabo afrikai charmok

Afrika hatása megjelenik a Charm Club kollekció ékszerein is.
Új formák és színek gazdagítják az eddig is nagyon gazdag palettát. Dopd fel garkötődet vagy nyakláncodat Afrika állataival. Választhatsz ezüst vagy 18Karátos arannyal bevont oroszlánt, zebrát, antilopot vagy akár elefántot.
 
Thomas Sabo Karma Beads
Az afrikai Thomas Karma Beads kollekció

A Karma Beads kollekció és Afrika
THOMAS SABO rendkívüli módon kedveli a gazdagon díszített, kézzel megmunkált ékszereket és a nemes anyagokat. A többi kollekciókhoz tartozó ékszerek mintáin alapuló karma gyöngyök között számos kézzel fényesített féldrágakövet és édesvízi tenyésztett gyöngyöt találunk. A 18k sárga vagy rózsaarany bevonatnak köszönhetően az egyéni stílus megnyilatkozásai. A 2017-es kollekció újdonsága a kézzel festett üveg beadsek, amit az afrikai gyöngyök inspiráltak.
 
Thomas Sabo karkötő
Ezek a Thomas Sabo karkötők feltöltenek energiával.

Afrika vad színeinek a hatása érződik az XXL méretű gyöngyökből álló THOMAS SABO energizáló karkötőkön.
Ezek tigrisszemből, jáspisból, obszidiánból vagy türkizből készülnek, nők és férfiak számára. Ezek a kollekció nagy hatású, energiát adó darabjai. Szembeötlő formaviláguk és ikonikus fő motívumaik folytán ezek a színes, rugalmas karkötők igazi hangsúlyos ékszerek, melyekből egyszerre többet viselve további extrával gazdagíthatjuk megjelenésünket. Töltődj fel energiával az új energizáló, rugalmas karkötőkkel. 
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Tisztelt Divatékszerbol és Kedves ott dolgozók Nagyon szépen köszönöm a kifogástalan kiszolgálást. Gyors és tökéletes állapotban lévő termékeket kaptam. Jó látni a mai palettán az önökhöz hasonló lelkiismeretes és profi céget és dolgozókat. Sikerekben gazdag és hosszú sikereket kívánok mindenkinek önöknél . Köszönettel Benjamin

Benjamin Pandora vásárlónk

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)