Divat és ékszer blog

2017. márc. 24. Órák világa , Ékszerhírek

A Thomas Sabo macho oldala

A világ ékszer gyártóinak elsődleges célcsoportja általában a női vásárlóközönség, a férfiak és a férfiaknak szánt kínálat ezen a területen mindig kicsit háttérbe szorított. Idén azonban a Thomas Sabo megújult, férfiaknak szánt ékszer kollekciói igazán szépen eltalált és aprólékos finomsággal kidolgozott darabokat tartalmaznak: az egyszerű motívumoktól a Hells Angels motorosbanda tagja által hivatásszerűen viselhető halálfejes szimbólumokig széles a választék.

Thomas Sabo férfias ékszerek

Hipnotikus erejű gyűrűk

Ezüst sólyom gyűrű gyémánttalA Thomas Sabo gyűrűket tekintve a kínálat talán legerősebb darabja a “REBEL AT HEART” sorozat gyémánt sólyom gyűrűje. A szabadságot, erőt és gyorsaságot jelképező sólyom gyűrű feketített ezüstből készült, amit arany és fekete gyémánt, illetve onyx diszít. A sólyom,  germán mitológia harcos motívuma onyx szemén keresztül uralja a környezetét és kikényszeríti a figyelmet.

A gyűrű kínálat meghatározó darabjai a tradicionális maori szimbólumvilágból építkeznek, a belső erő és béke üzenetét hordozzák. Sok helyütt köszönnek vissza az ismertebb maori tetoválás mintázatok a gyűrűk esetében is. A gazdagon díszített maori ezüst gyűrű az egyik legfontosabb darabja a tavaszi kollekciónak, progresszív megjelenése miatt könnyű kitűnni vele a tömegből.Aki a visszafogottabb megoldások híve annak is tartogat számos lehetőséget a paletta, az egyszerű fonott, feketített 925-ös sterling ezüst gyűrű a finoman integrált zsinór mintázattal nagyon hatásos és egyedi megjelenést kölcsönöz.

Gyémánt sólyom gyűrű - Thomas SaboMaori ezüst gyűrűFonott ezüst gyűrű

» tovább a Thomas Sabo férfi gyűrűkhöz

Karkötők tudatos vásárlóknak

Aki a cool és lázadó megjelenés megszállottja az sem fog csalódni a Thomas Sabo karkötők kínálatát böngészve. A fekete, vagy esetenként színezett ízlésesen fonott marhabőr nyers megjelenését finoman kombinálták a designerek a tökéletesen kidolgozott ezüst csatokkal és ezáltal egy elegáns, kényelmesen hordható ékszert alkottak. A mechanikus, vagy mágneses csatok a funkcionális szerepükön túl abszolút design elemként is funkcionálnak különböző szimbólumokat, vésett alakzatokat hordozva.

A karkötők másik fontos és hasznos csoportja a gravírozható modellek kínálata, amelyeknek közös tulajdonsága a relatíve nagy, egyenletes felülettel rendelkeznek. Az ezüst lapra gravírozható szöveg abszolút személyes és egyedi ajándékká varázsolja azonnal a karkötőt, megkülönböztetett figyelmet kikényszerítve.

Font bőr karkötő ezüst csattal és diszítésselBőrfonatos karkötő ezüst és cirkónia mágneses csattalGravírozható ezüst karkötő

» tovább a Thomas Sabo férfi karkötőkhöz

 

Thomas Sabo férfi órák lázadóknak is

Szokták volt régebben mondani hogy a férfi ékszere a karóra, amely azon túl hogy öltöztet, hozzátesz valamit a férfiember metakommunikációjához, kisugárzásához, még értelme is van lévén megmutatja a pontos időt. Az adott karóra stílusa pedig alapvetően viselője értékrendjét is hűen tükrözi, a banki alkalmazott visszafogott puritán órája picit a fegyelmezett, alázatos hozzáállásra utal, míg a karakteresebb, lázadóbb óra megoldások a fiatalság vadabb életszemléletéhez állnak közelebb.

Thomas Sabo órák

A Thomas Sabo “REBEL AT HEART” termékvonalának vadabb darabjai a “REBEL WITH KARMA” órái az aprólékosan kidolgozott ezüst koponyás és Kathmandu gyöngyből készített koronazár megoldásai már-már a polgárpukkasztás, dacos világát idézik.

Koponyás férfi óra - Thomas Sabo Rebel with KarmaSzürke férfi óra - Thomas Sabo Rebel with KarmaHalálfejes karóra - Thomas Sabo

Természetesen a Thomas Sabo kínálatban vannak kevésbé extravagáns kivitelű óra modellek is, amelyek hétköznapi viseletként tökéletesek lehetnek, üzleti tárgyalásokhoz, ünnepi eseményekhez, vagy akár sportoláshoz is hordhatóak.

Férfi óra szürke bőr szíjjal - Thomas SaboSzürke bőr szíjas férfi óra - Thomas saboFém csatos Thomas Sabo karóra

A Thomas Sabo órák felépítésüket, anyag használatukat tekintve a prémium elvárásokat is kielégítik, robusztus aprólékosan kidolgozott rozsdamenetes acél ház, edzett ásványi üveg zafír bevonattal és vízállóság 5 ATM nyomásig a legfőbb jellemzői a szerkezetnek. A Thomas Sabo órák mind kvarc óraművel szereltek, amelyet a japán Miyota biztosít az órákhoz.

» tovább a Thomas Sabo férfi órákhoz

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm