Divat és ékszer blog

2017. máj. 9. Érdekességek a nagyvilágból

Ünnepeljük divatosan a madarakat és fákat

madarak és fák napja
Madarak és fák napja


Több, mint 100 éve ünnepeljük a Madarak és fák napját, amely arra hivatott, hogy felhívja mindannyiunk figyelmét a természeti értékek védelmére. Ezen a napon a madarakon és a fákon van a fő hangsúly, hiszen a fák lassítják az éghajlat változást, és számos élőlénynek biztosít élőhelyet. A természetben, erdőn-mezőn, városi parkban néhány órát töltve testünk újjáéled, elillan fizikai, idegi, lelki fáradságunk, szellemileg és fizikailag is felfrissülünk, megújulunk, főleg ha közben az énekes madarak kényeztetnek bennünket csodás dalaikkal.


Madarak ihlette ékszerek
A madarak mindig is fontos szerepet játszottak a vizuális művészetekben, így nem csoda, hogy mind a Pandora ékszerek tervezőit megihlették ezek az égboltot szelő élőlények
A divatekszerbolt.hu Pandora kínálatában a tollak csodás íve inspirálta ékszereket találunk. A fenséges tollak fantázianevű ékszercsaládba fülbevaló, medál és az elmaradhatatlan Pandora charm is megtalálható. Az ékszer kollekciót a főnixmadár fenséges, és kecsesen ívelt tollai ihlették, amelyet számtalan ragyogó mikrokő díszít.

Ékszerek és fák

Thomas Sabo ékszerei között a fa folyamatosan visszatérő motívum, amely egyrészről a természet szeretetét, a termékenységet az életet és a szerelmi összetartozást szimbolizálják.

A Pandora ékszerek mögött egy kicsit könnyedebb, játékosabb jelentés van, gondoljunk csak a Pálmafás függő charmara, amely a nyaralások hangulatát tudják becsempészni a mindennapokba. De természetesen a mély érzések is megjelennek a Pandora ékszerei között. A családi örökség ezüst charm tökéletes ábrázolása a család és a generációk összetartozásának. 

Válogassunk a divatekszerbolt.hu kínálatában, és viseljük magunkon akár minden nap a madarak és fák szimbólumait.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)