Divat és ékszer blog

2017. jún. 19. Ékszerhírek , Hírek

Horgony karkötők a Paul Hewitt férfi ékszer kínálatában

Paul Hewitt banner

A horgony (latinul: anchora) mint szimbólum ősidők óta velünk van, már az ókori Egyiptom szarkofágjain, ékszerein is megjelent és számos fogalom - biztonság, remény, nyugalom, erény, hűség - kapcsolódott hozzá az évezredek alatt. Az utóbbi években az ékszerek területén is újból divatba jött a horgony és szimbólumrendszere is felfrissült. Immár a horgony a stabil kapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, állhatatosságot, megbízhatóságot, a megpróbáltatások végét jelenti, amellett hogy a vitorlázók szerelmesei némileg egyszerűbb gondolatmenet alapján is nagyon kedvelik.
 
Paul Hewitt horgony karkötőkA_horgonyos ékszerek, azon belül is a horgonyos karkötők egyik legmeghatározóbb európai képviselője az Észak-Német székhelyű Paul Hewitt, aki mind minőségben, kidolgozottságban és kínálatban a típus zászlóshajójának számít, hogy stílusosan fogalmazzunk.

PAUL HEWITT ikonikus karkötőket kínál azoknak a férfiaknak és nőknek akik értékelik a hagyományokat, az eredetiséget és stílust. Az ékszerek fenn az északi tenger partvidékén készülnek, érződik rajtuk a tenger, és az ehhez kapcsolódó életmód. Más szavakkal, ez olyan emberek számára is készült, mint Te, aki szereti érezni a szelet az arcán, aki élvezi a hullámok hangját, a sirályok kiáltását a tengeri életet. A tengert ami nyáron frissít minket, a strandokat, amelyek hosszú sétákra hívnak bennünket. Ez mi világunk, itt itthon vagyunk, itt horgonyzunk.

Német ékszercég angol névvel? Hogyan van ez?
 
A történet izgalmas és patinás. A XX század elején egy angol szabó beleszeretett egy fiatal porosz hölgybe és átköltözött Oldenburgba. Nemsokkal később létrehozott egy céget, ahol férfi ruházati kiegészítőket gyártottak és forgalmaztak. Itt megtalálta a tökéletes szimbiózisát a britt eleganciának és a német minőségnek. Több mint 100 évvel később, az ükunokája saját cégének keresett megfelelő nevet, mivel a történet nagyon inspiráló volt elnevezte az ükpapáról és létrehozta a Paul Hewitt ékszercéget Oldenburgban.
Paul Hewitt Drap bőr dupla karkötő ezüst horoggalPaul Hewitt Sötétkék bőr karkötő bronz horoggalPaul Hewitt Fekete hajókötél karkötő ezüst horoggal
Paul Hewitt karkötők
A horgonyos karkötők egyik csoportja bőr szíjjal készül, míg a másik kivitelben a hajókötelekhez hasonló, finom nylon szálakból sodort kötél adja az alapot. A finom nylon szálakból sodort modell robusztus tengeri megjelenést kölcsönöz a karkötőknek, a különböző színkombinációk pedig számos alkalomhoz, számos egyéniséghez passzoló megoldást kínálnak. A PAUL HEWITT olasz marhabőrből készült karkötők a homogén struktúrájuk révén is különösen stabilak, környezetbarát módon készülnek.
Paul Hewitt horgony karkötők
 
A karkötők rögzítésére minden esetben a rozsdamenetes acél alaptestből készült 3 centiméteres horgony szolgál, amely akár aranyozott, rózsa arannyal futtatott, vagy eloxált, mattitott felülettel is készülhet.

A Paul Hewitt horgonyos karkötői ideális ajándékok férfiak számára, legyen szó a vitorlázás szerelmeséről, vagy a férfias ékszerek kedvelőiről. Élvezd a PAUL HEWITT karkötődet sokáig, minden nap, apályban vagy dagályban, napos és viharos ég alatt, szélben és szélcsendben, vagy a kikötők biztonságában bort kostolgatva a fedélzet napszítta teakfa deszkáin.
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ilyen gyors postázást még nem láttam! Már nem először rendeltem tőletek, és mindig csodás dolgokat kaptam! Alaposan becsomagolva, hogy épségben hozzám érjen. Nagyon köszönöm, hogy ilyen alapos, precíz és megbízhatóak vagytok! Csodás ékszereitek vannak!

Ivett - Pandora fülbevaló