Divat és ékszer blog

2017. jún. 19. Ékszerhírek , Hírek

Horgony karkötők a Paul Hewitt férfi ékszer kínálatában

Paul Hewitt banner

A horgony (latinul: anchora) mint szimbólum ősidők óta velünk van, már az ókori Egyiptom szarkofágjain, ékszerein is megjelent és számos fogalom - biztonság, remény, nyugalom, erény, hűség - kapcsolódott hozzá az évezredek alatt. Az utóbbi években az ékszerek területén is újból divatba jött a horgony és szimbólumrendszere is felfrissült. Immár a horgony a stabil kapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, állhatatosságot, megbízhatóságot, a megpróbáltatások végét jelenti, amellett hogy a vitorlázók szerelmesei némileg egyszerűbb gondolatmenet alapján is nagyon kedvelik.
 
Paul Hewitt horgony karkötőkA_horgonyos ékszerek, azon belül is a horgonyos karkötők egyik legmeghatározóbb európai képviselője az Észak-Német székhelyű Paul Hewitt, aki mind minőségben, kidolgozottságban és kínálatban a típus zászlóshajójának számít, hogy stílusosan fogalmazzunk.

PAUL HEWITT ikonikus karkötőket kínál azoknak a férfiaknak és nőknek akik értékelik a hagyományokat, az eredetiséget és stílust. Az ékszerek fenn az északi tenger partvidékén készülnek, érződik rajtuk a tenger, és az ehhez kapcsolódó életmód. Más szavakkal, ez olyan emberek számára is készült, mint Te, aki szereti érezni a szelet az arcán, aki élvezi a hullámok hangját, a sirályok kiáltását a tengeri életet. A tengert ami nyáron frissít minket, a strandokat, amelyek hosszú sétákra hívnak bennünket. Ez mi világunk, itt itthon vagyunk, itt horgonyzunk.

Német ékszercég angol névvel? Hogyan van ez?
 
A történet izgalmas és patinás. A XX század elején egy angol szabó beleszeretett egy fiatal porosz hölgybe és átköltözött Oldenburgba. Nemsokkal később létrehozott egy céget, ahol férfi ruházati kiegészítőket gyártottak és forgalmaztak. Itt megtalálta a tökéletes szimbiózisát a britt eleganciának és a német minőségnek. Több mint 100 évvel később, az ükunokája saját cégének keresett megfelelő nevet, mivel a történet nagyon inspiráló volt elnevezte az ükpapáról és létrehozta a Paul Hewitt ékszercéget Oldenburgban.
Paul Hewitt Drap bőr dupla karkötő ezüst horoggalPaul Hewitt Sötétkék bőr karkötő bronz horoggalPaul Hewitt Fekete hajókötél karkötő ezüst horoggal
Paul Hewitt karkötők
A horgonyos karkötők egyik csoportja bőr szíjjal készül, míg a másik kivitelben a hajókötelekhez hasonló, finom nylon szálakból sodort kötél adja az alapot. A finom nylon szálakból sodort modell robusztus tengeri megjelenést kölcsönöz a karkötőknek, a különböző színkombinációk pedig számos alkalomhoz, számos egyéniséghez passzoló megoldást kínálnak. A PAUL HEWITT olasz marhabőrből készült karkötők a homogén struktúrájuk révén is különösen stabilak, környezetbarát módon készülnek.
Paul Hewitt horgony karkötők
 
A karkötők rögzítésére minden esetben a rozsdamenetes acél alaptestből készült 3 centiméteres horgony szolgál, amely akár aranyozott, rózsa arannyal futtatott, vagy eloxált, mattitott felülettel is készülhet.

A Paul Hewitt horgonyos karkötői ideális ajándékok férfiak számára, legyen szó a vitorlázás szerelmeséről, vagy a férfias ékszerek kedvelőiről. Élvezd a PAUL HEWITT karkötődet sokáig, minden nap, apályban vagy dagályban, napos és viharos ég alatt, szélben és szélcsendben, vagy a kikötők biztonságában bort kostolgatva a fedélzet napszítta teakfa deszkáin.
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm