Divat és ékszer blog

2017. júl. 4. Ékszerhírek , Divathírek

Megérkezett az Őrangyalod!

Engelsrufer bevezető vers

Gyere, szeretnénk bemutatni Neked egy különlegességet, amely több mint egy átlagos ékszer. A divatékszerbolt.hu kínálata egy lenyűgöző és magával ragadó márkával bővül! Mostantól már nálunk is kaphatóak az Engelsrufer különleges angyalhívó ékszerei!

Engelsrufer – mert angyalok léteznek

Mindenkinek van egy személyes őrangyala, aki vigyáz rá, segíti és egyengeti az útját. Ebben lehet hinni, és lehet benne kételkedni. Bármelyik táborba is tartozunk, az Engelsrufer egyedi angyalhívó ékszerei meg fogják mutatni a viselőjének, hogy az angyali segítség ott van, ha hívjuk.
 
Engelsrufer Angyalhívó gömb ezüst medál fekete Engelsrufer Angyal ezüst medál cirkóniával

A kézzel készített ékszereket az angyalok ihlették, így azokat a kecses formák, a finom vonalak, a törékenység jellemzi leginkább. De nem csak a részlet gazdag megmunkálás, a jelentéssel bíró színek teszik olyan különlegessé az Engelsrufer kollekció darabjait, hanem az a csilingelő hang, amellyel elő tudjuk hívni személyes védőangyalunkat.

Engelsrufer Angyalhívó csengők, hanggömbök

Az Engelsrufer angyalhívó medálként használható gömbtartó kosárkái 925-ös sterling ezüstből készülnek, és ízlésünknek megfelelően helyezhetjük bele apró színes csilingelő gömböket. 
 
Angyalhívó gömbök

Minden egyes Engelsrufer gömbnek megvan a saját csilingelése, így minden összeállításnak más-más csilingelő hangon jelzi az őrangyaloknak, hogy szükségünk van rájuk.
 
Engelsrufer Angyalszárny ezüst medál fehér kristállyal Engelsrufer Nyitható szárnyas szív ezüst medál

Az Engelsrufer medálok 3 különböző méretben érhetőek el, amelyeket ki lehet egészíteni fülbevalókkal, karkötőkkel, nyakláncokkal. Ezeken az ékszereken az angyalok legfontosabb ismérve, a az angyali szárnyak jelennek meg, hiszen nincs agyal szárny nélkül.

Higgy a csodákban és engedd, hogy a varázslat hozzád is elérjen! Légy részese ennek a lenyűgöző angyali világnak! Válogass kedvedre a divatekszerbolt.hu kínálatából, és engedd, hogy őrangyalod vigyázzon rád!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)