Divat és ékszer blog

2017. okt. 31. Ékszerhírek , Hírek

“You melt my heart” - Megolvasztod a szívem

Pandora 2017 téli kollekció előzetes

A Pandora 2017-es Téli kollekciója a tél és az ünnepek hangulatát tükrözi jeges csillogással és kozmikus kékkel. A karácsony ünnepléséhez csillogó köves és fényes, színes zománcokkal ellátott ékszereket kínál.
 
Pandora 2017 téli kollekció előzetes

A kollekcióhoz tartozik egy limitált kiadású merev karkötő, mely rövid ideig lesz forgalomban. A karkötő csatját csillogó hópehely szív,
a tél szíve díszíti. Egy vésett feiratot helyeztek el rajt “You melt my heart” (Megolvasztod a szívem). Ez a mottója a karácsonyi kollekciónak is. A tél szíve motívum több ékszeren is megjelenik. 
 
Pandora 2017 téli kollekció előzetes  Pandora 2017 téli kollekció előzetes

A Pandora csodálatos éjkék színben pompázó charmokat hozott létre ebben a szezonban. A téli éjszakát ídéző Téli öröm charm fényes tűzzománc díszítéssel, vagy a különböző kék színű kristályokkal kirakott Fényes csillag charm. A kék charmokat kiegészíthetjük a sugárzó smaragdzöld Zöld ragyogó szív charmmal. Válasszunk a színes tűzzománcos charmokból, vagy összeállíthatunk gyönyörű piros színekben pompázó kollekciót is.
 
Pandora 2017 téli kollekció előzetes  Pandora 2017 téli kollekció előzetes  Pandora 2017 téli kollekció előzetes

Ezek a szokásos ünnepi charmok, amiket mindig kíváncsian várunk. Ebben az évben igazán remek darabokat terveztek a Pandora dizájnerei. Ezek a charmok a karácsony mesés hangulatát idézik. Várhatjuk a a télapót a Mikulás zoknival vagy a Karácsonyi vidámsággal. A karácsonyfa alá nagyon szép ajándék lehet a Téli mesevilággal vagy a Szenteste kifinomult díszítésével. 
 
Pandora 2017 téli kollekció előzetes

 A Rozé kollekció újdonságai a Szikrázó hópehely, a Ragyogó  karácsonyfa, a Ragyogó meglepetés és egy elegáns nyaklánc a Klasszikus elegancia.
 
Pandora 2017 téli kollekció előzetes  Pandora 2017 téli kollekció előzetes

A Téli Kollekcióban találunk néhány új gyűrűt, fülbevalót és nyakláncot is. A kollekció fő motívuma a tél szíve, a csillagok és az elegancia. Ezekre a témákra koncentrálódnak az ékszerek. Vannak nagyszerű darabok, amelyek hasonlóak a korábbi évek stílusához, és valóban nagyon szépek. Ilyen egy remek kollekció a Tél Szíve, ami nyakláncot gyűrűt és fülbevalót is tartalmaz. Az Időtlen elegancia gyűrűket három ragyogó színben vásárolhatod meg. Végül pedig: Néhány apró ajándék a Petite Memories kollekcióhoz. Most hét új pici medálelem  jelent meg,  amit beletehetsz a medálodba.
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom.Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm