Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2017. dec. 11. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek , Divathírek

A hónap csillagjegye: a NYILAS

Nyilas Blogbejegyzés fejléc

A Nyilas csillagjegy szülöttét a mindennapi cselekedeteiben is a lelkesedés hajtja. Ott érzi jól magát, ahol érvényesülhet vállalkozó szelleme, szabadsága. Vonzzák a nagyszabású tervek, a rendkívüli vállalkozások.

Mindig túllát azon, ami van, mert azt nézi, mi az, aminek lennie kellene, nem pedig azt, ami van. Ha célja, vágya megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából. A Nyilas típusú ember optimizmusa szinte elnyűhetetlen. És ez szerencséje is, sok bajon, nehézségen átsegíti. A hódítási és a kalandvágy szintén jellemző tulajdonsága.

A Nyilas színei 

Mivel a Nyilasok vonzódnak a misztikus témákhoz, közel áll hozzájuk az ezotéria, elég ha egy jövendőmondó üveggömb színeire gondolunk, és már tudjuk is, melyek ennek a csillagjegynek a színei: orgonalila, mályva, ametiszt lila, ibolyaszín, indigókék, égszínkék.

Nyilas jegy híres szülöttei

Milla Jovovich Brad Pitt, Lucy Liu, Christina Applegate, Nelly Furtado, Steven Spilberg, Jane Fonda, Kim Basinger, Tyra Banks, Jimi Hendrix
 
Brad PittChristina ApplegateLucy Liu
Milla JovovichNelly FurtadoSteven Spilberg

Milyen ajándéknak örül a Nyilas?

A Nyilasok számára az ajándékozás a szeretet kimutatásának legfontosabb gesztusa. Imádnak adni és kapni is. Ha egy picit el tudunk vonatkoztatni az itt és mosttól, és hagyjuk, hogy átjárjon az egzotikum, a misztikus világ, a vallás és pszichológia, akkor pontosan tudni fogjuk, hogy milyen ajándékkal kedveskedhetünk a Nyilas csillagjegy szülöttjének.

Jó választás lehet egy meditációs zenei válogatás, távoli kultúrákról szóló könyv, film, misztikus, eltűnt világok –pl. maják - történetét feldolgozó művek. Ha ékszerrel szeretnénk meglepni, az is legyen több, mint egy egyszerű fém és kődarab, legyen az ékszernek is története.

Angyalok és Nyilasok

Az Engelsrufer angyalhívó ékszercsaládot mintha csak a Nyilas nőknek tervezték volna! Egyszerre jelenik meg ezekben a csodálatos ékszerekben az egyediség és a misztikum. Egy Nyilas esetében nem az a kérdés, hogy hisz-e abban, hogy vigyáznak ránk, és a földi manifesztáción kívül létezik-e más, hanem az, hogy hogyan lehet ezt az ezoterikus világot közel hozni és elegánsan becsomagolva a mindennapjaink részévé tenni.

Elég, ha csak egyetlen pillantást vetünk az Engelsrufer szárnyas ezüst medálos angyalhívó gömbjére is mindent megértünk! Az Engelsrufer angyalhívó gömbjei nem csak színeiben, de csengő hangjaiban is eltérnek, így tényleg egy igazán személyes ajándékkal lephetjük meg a szerettünket. Ha a Nyilas színeit vesszük alapul, akkor válasszuk a lila vagy kék gömbbel díszített medált. 
 
Engelsrufer Angyalhívó gömb ezüst medál kékEngelsrufer Angyalhívó gömb szárnyas ezüst medálEngelsrufer Angyalhívó gömb ezüst medál lila

Merülj el a kékségben – Pandora ékszer ötletek
 
A Pandora születésköves kollekciója szintén a kék egy mély, bársonyos árnyalatát hozza el a Nyilas jegyben születettek számára. A felszabadító élénk kék színű kristály a béke és a nyugalom szimbóluma, amelyre a Nyilasnak sok esetben szüksége is lehet, mert hajlamos lehet túl hajszolni magát. A Pandora születésköves szett egy nyakláncot medállal, egy apró fülbevalót és egy gyűrűt tartalmaz. Amennyiben nem szeretnénk az egész szettet megvenni, úgy külön-külön is kaphatóak ezek a csodálatos darabok.
 
Pandora ékszer Születésköves szett december gyűrűvel
 
Ha viszont szeretnénk ezt a mélykék kollekciót tovább bővíteni, érdemes szemügyre venni a Pandora karácsonyi kollekciójának darabjait is, hiszen a limitált kiadású Pandora karkötő charmok is ebben a csodálatos hercegnői kék színben tündökölnek.

Thomas Sabo és a távoli világok egzotikuma

Thomas Sabo idei kollekcióit átlengi az egzotikum, a távoli tájak varázsa és titokzatossága. Thomas Sabo rajongóknak igazán könnyű lesz a választás, hiszen a divatékszebolt.hu kínálatában találunk álomfogó medált, csakra nyakláncokategzotikus afrikai ornament ékszereket, a karmagyöngyök végtelen soráról pedig ne is beszéljünk! Azokat látni kell! 
 
Thomas Sabo Ezüst álomfogó medál lánccalThomas Sabo Afrika ornament ezüst medálThomas Sabo Gyökér csakra ezüst nyaklánc
 
De itt nem ér véget a misztikus Thomas Sabo ékszerek sora! Ha kíváncsi vagy a teljes választékra, akkor gyere, és mutatjuk a legjobb ajánlatainkat!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Renáta! Szeretném megköszönni segítségüket és a karkötőt, melyet garanciás csereként kaptam! Ismét- sokadszorra- meg kell állapítsam, hogy nem találkoztam még ilyen ügyfélszolgálattal és reklamációkezeléssel. Számomra nem kérdés, hogy csakis Önöktől vásárolok továbbra is. Sok elégedett vásárlót, munkájukhoz örömet kívánok! Tisztelettel: B. S. Helga

B.S.Helga - Pandora karkötőt vásárolt

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)