Divat és ékszer blog

2018. jan. 10. Érdekességek a nagyvilágból , Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek

Valentin napi kollekció

Pandora - Valentin napi kollekció

Az idei év első Pandora kollekciója szokás szerint a Valentin naphoz kapcsolódik. A január 11-én megjelent kollekció legfőbb motívumai a lakat és kulcs, a szív és egy eddig nem használt motívum, az ajak.
 
  

A Pandora tervezői hagyományosan egy új Valentine-témájú karkötővel debütálnak. A karkötőn lévő kapocs egy szív formájú lakat, rózsaszín cirkónia kövekkel kirakva. Ez már önmagában medálként is funkcionál. Nagyon szép dizájn. Ezzel a formával egyezik meg az "Ígéret klip", fülbevaló és gyűrű. A "Kulcs a szívemhez medál" egy másik, szép, kétszínű dizájn, ugyanezt a motívumot használja és alakítja át egy gyünyörű kulcs medállá! A kulcs forma még két nyakláncon és egy kis Petite medálelemen is megtalálható.
 
Pandora ékszer Zárd be az ígéreted ezüst nyakláncPandora ékszer Kulcs a szívemhez függő charmPandora ékszer Lebegő lakatkulcs medál nyaklánccal

Következő charmok többféle stílusban készültek. Néhány nyagyon szép, elegáns díszítőelemmel, mint például a “Két szív ezüst spacer”, vagy a kis színes szivekkel díszített “Szerelem robbanása ezüst charm” és a “Szerelem szétszakadás ezüst charm”. A kedvencem ezek közül a charmok közül a “Szerelem formája charm”. Gyönyörű, kifinomult dizájn, nagyon gazdag színekkel (bár nehéz megmondani, hogy ez inkább vörös vagy rózsaszínű lesz). Mindkét oldalán ezüst pontok tünnek elő. Ez a nagyon elegáns, pici piros cirkónia köves ezüst gyűrű és ez a gyönyörű vintage darab, a “Családfával díszített szív medál” is a kollekció része.
 
Pandora ékszer Két szív ezüst spacer cirkóniávalPandora ékszer Szerelem ESSENCE ezüst charmPandora ékszer A szerelem robbanása charmPandora ékszer A szerelem kitörése charm tűzzománccalPandora ékszer Te és Én ezüst gyűrű cirkóniávalPandora ékszer Szerelemfa függő ezüst charm
 

A Pandorától egy kicsit szokatlan laza, hippy stílusú charmok a vörös ajak charmok, a bájos “Csillogó csók ezüst charm”, a “Csókok körbe körbe muránói charm” és a “Több, mint csók ezüst charm”.
 
Pandora ékszer Csók ezüst charm tűzzománccalPandora ékszer Ajkak muránói üveg charmPandora ékszer Ajkak ezüst charm cirkóniával
 
A Pandora Rose darabok közül ez a készlet a kedvencem. A “Két szív rozé charm” piros cirkónia köve és a rózsaszín fém kombinációja nagyon szép. Ugyanígy harmonizál a két szín a “Két szív rozé gyűrűnél” is. A “Szerelem rozé medál” karkötőn és nyakláncon egyaránt hordható.
 
Pandora ékszer Két szív rozé spacer cirkóniávalPandora ékszer Két szív rozé gyűrű cirkóniávalPandora ékszer I love You függő rozé charm
 
A teljes Valentin napi kollekciót megtekintheted a webshopunkban!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)