Divat és ékszer blog

2018. márc. 15. Divathírek

Pandora tavaszi kollekció

PANDORA TAVASZI KOLLEKCIÓ
Ünnepeld a tavaszt új Pandora kollekcióval!


Pandora tavaszi charmok fejléc
 
Alszik a hóban
a hegy, a völgy,
hallgat az erdő,
hallgat a föld.
 
Háromszor hármat
lüktet a dala,
vígan, szaporán,
mint éles fuvola.
Egyszerre mégis
rezzen a táj:
hármat fütyül
egy kis madár.
Nyitni kék, fütyüli,
nyitni kék,
szívnek és tavasznak
nyílni kék!
 
Szabó Lőrinc Nyitnikék

Új formákkal és színekkel találkozunk a Pandora Tavaszi Kollekciójában.
A dizájnerek a megszokott virág motívumok helyett most új témát kerestek és a természet csodáihoz fordultak. A szivárványt és a csillogóan hömpölygő vizet idézik fel a tavaszi kollekció charmjaival. Nem egyszerű ezeket a témákat ékszerként megfogalmazni.

Összeállítottam egy szivárványos és egy vizes karkötőt is a legújabb tavaszi charmokból.
 
Pandora szivárványos karkötő Pandora Vizes karkötő

A Szerelem szivárványa függő charm tűzzománccal készült, vidám, rendkívűl friss, szokatlan hatású, szép fiatalos motívum. A Színes tűzzománc szív charm finom pasztelokkal szinezett áttört charm. Gyönyörű az Irizáló szivárvány muránói charm. Lágy színeket, finom motívumokat - felhőt és szivárványt - tartalmaz ez a remek kézműves ékszer. A Vizes karkötő charmjai a Kék örvény, a Víztiszta szív és a Kék elvarázsolt pávé újraélesztik a víz szépségét.
 
Pandora - Aranyos kisegér Pandora - Csillogó csiga

A Tavaszi kollekció hagyományos virág és varázslatos állat motívumokat is tartalmaz.
A Csillogó csiga egy imádnivaló kis ékszer szikrázó kövekkel kirakott pocakkal. Az Aranyos kisegér nem túl részletező ábrázolását feldobják a tűzzománc fülecskék és a mozgatható farkinca. 
 
Pandora charmok karkötőn Pandora húsvéti charmos karkötő

A mesét, a varázslatot ebben a kollekcióban is megtaláljuk.
A Bűbájos teáscsésze, a Bűbájos teáskanna, a modern Hercegnő és a Játékos kacsintás emoji figura is helyet kapott ezen a karkötőn. Legyen a Te karkötőd is varázslatos! A tavasz és a húsvét szorosan összekapcsolódik. Igazi húsvéti hangolatot sugároz az Aranyos nyuszi, a hozzá illő Magnólia virág rozé klip és a Rózsaszín varázslat charm.

Pandora ékszer Bella robot ezüst charm
 
Pandora ékszer Bella robot ezüst charmA Tavaszi kollekció ikonikus darabja Bella Robot.
Mozgatható és egyben nagyon bájos figura. Példátlan charm a Pandorától, ehhez hasonló eddig még nem készült. A fejénél felfűzött figura bájosan fog izegni-mozogni a karkötődön vagy nyakláncodon. Ezüst és rozé gold variációban is készült.
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)