Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2018. máj. 4. Hírek

Vigyázat, felhasználják az adatainkat és megtévesztik a vásárlókat a mi nevünkben!

 
Az ellenünk elkövetett bűncselekmény elismerés is nekünk, mert ez azt is jelzi, hogy a divatekszerbolt.hu pozíciója irigylésre méltó. Mindig a vezető márkákat másolják, a világhírességeket utánozzák. Egyik szemünk sír, a másik nevet az elmúlt hetek történésein

Sajnos, velünk is megesett, hogy cégünk adatait ellopták az online térben, és visszaélnek ezzel, ráadásul sok vásárlót megkárosítanak, akik hozzánk fordulnak jogorvoslatért. Arra kérünk, hogy olvasd el az alábbi közleményünket, mert nekünk a bizalmad a legfontosabb!

Pár hete lettünk arra figyelmesek, hogy cégünk adataival egy külföldi székhelyű, nem visszakereshető cég visszaél, ráadásul a jelenlegi információink szerint hamis ékszereket és sport felszerelést árul.
Mivel az „eredeti” cég nem elérhető, nem létezik, viszont több felületen a mi adataink – Tagira Kft. – és a mi ÁSZF-ünk jelenik meg, több vásárlói panasz is érkezett hozzánk, amelyekkel kapcsolatban azonban nem tudunk semmit tenni, hiszen ez a külföldi cég bennünket is csupán felhasznál.
A megfelelő jogi lépéseket már megtettük, de mivel nemzetközi problémáról van szó, így a jogi folyamatok még hosszabbak lehetnek, de azon dolgozunk, hogy ezt mielőbb megoldjuk, és a divatékszerbolt.hu hírneve ne szenvedjen csorbát.

Addig is arra kérünk, hogy terjeszd ismerőseid körében, hogy az alábbi webáruházak hamis termékeket árulnak, becsapják a vásárlókat. A látszat ellenére semmilyen módon nincsen közünk hozzájuk:
 

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük!

Ettől függetlenül, kellemetlenül érint minket a kialakult szituáció, a megkárosított, becsapott ember miatt is, akik azt hihették, hogy a mi megbízható cégünktől rendelnek eredeti termékeket.
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Gyönyörű terméket kaptam! Egyszerűen imádom! Gyors, megbízható cég! Köszönöm! ♥

P.Lászlóné - Pandora

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)