Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2018. jún. 2. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek

Esküvői ajándék az örömanyáknak?

Esküvői ajándék az örömanyáknak? - banner

Az anyák egyik szeme sír, hogy felnőtt a gyermeke és kirepül, a másik szeme örül, hogy szeretett csemetéje is megtalálta élete párját, és végérvényesen elindul önálló útjára, saját családot alapít. Az esküvői készülődés során a legtöbb figyelem a ceremóniára és a mennyasszonyra terelődik, de nem szabad megfeledkezni az örömanyákról sem, hiszen az elmúlt néhány évtized mindennapjait ők élték meg fiukkal vagy leányukkal.

Amikor kiröppen a gyermek és az esküvővel megpecsételi új élete szándékát, az anyákat elfogja a szomorúság, hogy ezentúl nem ő lesz az, akihez gyermeke haza megy, nem ő lesz az első, akivel megosztja örömét és bánatát. Kicsit üresebb és kicsit csendesebb lesz a ház.

Ezt a fajta kisebb melankóliát lehet feloldani egy különleges és nagyon személyes köszönő ajándékkal, amelyet az ifjú pár ad, édesanyjuknak. Ne legyen elég egy csokor klasszikus virágcsokor, legyen valami emlékezetes, amelyre, ha ránéz, tudni fogja, hogy a gyermeke mindig is a gyermeke marad, függetlenül attól, hogy mostantól a saját életét éli.

A virág, ami örökre megmarad 

A klasszikus virágcsokor mellé, köszönő ajándéknak válasszunk Édesanyánk stílusához illő virágos ékszert! A pár döntésén múlik, de nagyon szép gesztus lehet, ha mind a két örömanya ugyanolyan ékszert kap. Összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyek mindenkihez és az alkalomhoz is a leginkább illenek. Talán a legjobb választás az Engelsrufer Élet virága ezüst medál lehet. Ez a medál ötvözi a vintage és modern megjelenést egy leheletnyi közel-keleti misztikummal fűszerezve. A markazit kövek sötét csillogása egyszerre teszi elegánssá és titokzatossá ezt az ékszert. A divatékszerbolt.hu kínálatában fülbevalót is találunk ehhez a medálhoz, ha egy teljes szettet szeretnénk ajándékozni.
 
Engelsrufer Élet virága ezüst medál markazittalEngelsrufer Élet virága ezüst fülbevaló markazittal

Maradva a virág témánál, de ékszertípust váltva a Pandora Moments Költői Virágzás karkötőt tudjuk jó szívvel javasolni. Maga az alap ékszer visszafogott, ezért minden csuklón szépen mutat, viszont a későbbiekben alkalomhoz illő charmokkal ki lehet egészíteni. Gondoljunk csak bele, mennyire stílusos lenne úgy bejelenteni az unoka érkezését, hogy a karkötőhöz egy Pandora kislány charmot ajándékozunk?
Pandora ékszer Költői virágzás Moments karkötőPandora ékszer Kislány petite medálelem
Az élet fája 

A fa jelképezi talán a legjobban a családot a gyökereket, és a friss hajtásokon keresztüli újabb generációt. Egy gyermek számára a családi stabilitás érzése általában az Édesanyához kötődik, ezért mi lehetne stílusosabb, mint egy fát ábrázoló ékszerrel meglepni az örömanyákat.

Szinte minden általunk forgalmazott divatékszer márkában megtaláljuk ezt a gyönyörű szimbólumot. Engelsrufer Életfa bikolor kollekciója akár egyben, akár csak egyet kiválasztva közülük is magával ragadó ajándék. A rozé arany életfát ezüst karika keretezi, amelytől az ékszer még különlegesebb lesz. Ebben a kollekcióban találunk medált nyaklánccal, diszkrét fülbevalót és egy csodás karkötőt is.
 
Engelsrufer Életfa bikolor nyakláncEngelsrufer Életfa bikolor fülbevalóEngelsrufer Életfa bikolor karkötő

Thomas Sabo egy teljessorozatott szentelt a fa témának, így érdemes alaposan szétnézni, mert találunk itt ezüst medált gyöngyház betéttel, Szeretet fát ezüst, illetve rozé arany kivitelben, de ha nem riadunk vissza a kicsit dominánsabb megoldásoktól sem, akkor írjuk fel a listánkra a legújabb Thomas Sabo kollekció Szeretet fa ezüst medálját, amelyet 5 féle szín díszit.
 
Thomas Sabo Fehér szeretet fa ezüst medálThomas Sabo Szeretet fa ezüst nyaklánc
Thomas Sabo Szeretet fa rozé nyakláncThomas Sabo A szeretetfa ezüst charm

Pandora - medál és medálelem 

Pandora ékszer Petite csillogó nyitható medál nyaklánccal
Petite csillogó nyitható medál nyaklánccal, amelybe a pici medálelemek közül lehet válogatni, és ezeknek a segítségével egy teljesen személyre szabott, egyedi ajándékot lehet adni az örömanyának.
 
Mehet a medálba akár az ifjú pár monogramja, a Family medál vagy a Családi örökség elem, de egy Kedves százszorszép is nagyon szépen mutat a medálban.
Pandora ékszer Family petite medálelemPandora ékszer Családi örökség petite medálelemPandora ékszer Kedves százszorszép petite medálelem
Ezeken kívül is érdemes szétnézni a divatékszerbolt.hu kínálatában, hiszen rengeteg csodálatos ékszerrel, és mosolygaranciával várunk!
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)