Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2018. júl. 1. Érdekességek a nagyvilágból , Hírek

Thomas Sabo ékszerek egy barokk palotában


Az ezüst és a fantázia keveredése - Thomas Sabo legújabb kollekciója

Ismét egy Thomas Sabo bemutatón voltunk.
Ez azt jelenti hogy eltelt egy félév az előző bemutató óta. Amikor forróság van, akkor a hidegre, nyáron a télre gondolunk. Tehát nem meglepő, ha a nagy ékszer márkák ilyenkor nyáron készítik elő a téli kollekciójuka. Thomas Sabo is most mutatta be forgalmazóinak az őszi /téli kollekciót. Ez remek alkalom, hogy talákozzunk a német kollégákkal, megtudjuk a legújabb eredményeket és természetesen megismerjük a legújabb fejlesztéseket, ékszereket és órákat.

Thomas Sabo bemutató - Bécs  
 
Bécs, Niederöstereich Palota

Az új kollekció bemutatása egy gyönyörű barokk palotában történt a Bécs központjában lévő Niederöstereich Palotában. A gyönyörű barokk épület freskói fantasztikusan kiemelték a Thomas Sabo ékszerek csillogását.

 
A misztikus Kingdom of Dreams Kollekció

Az új kollekció a csillagok és hold jegyében készültek. A misztikus Kingdom of Dreams kollekció medáljai karkötői órái ikonikus darabok. Elvisznek a misztikus lét szárnyain álmaink közé. Gyönyörű aranyozott ezüst csillag és hold medálok rgyognak a színes církóniától. Az unikornis, medál a kollekció egyik vezér darabja.

 
Nosztalgia a medálokon

Az őszi / téli 2018 ékszergyűjtemény vintage gyűrűkből, kézzel készített láncokból és nosztalgikus medálokból állnak.  Az ezüst és az arnyozott kis medálok kinyithatók és kis fotók és különleges emlékek tárolására alkalmas helyeket kínálnak.

  
 
Keleti motívumok
 
A kollekcióban megjelennek a keleti motívumokkal díszített meseszép ékszerek. A stílus sajátosságai közé tartozik a nőiesség és a pompás színek. Általában feltűnő darabok jellemzik, amelyeket színes církóniával ékesítenek.  Erre az irányzatra nem jellemző a kevesebb néha több szabály, inkább a minél több, minél díszesebb annál jobb. 
Ezekre az ékszerekre jellemző motívumvilág a geometrikus formák és növényi ornamentika. Az ékszerek káprázatosak, köszönhetően a szép és részletgazdag kidolgozásnak, valamint a lenyűgöző színek alkalmazásának. Ez az irányzat megeleveníti az Ezeregyéjszaka meséinek csodálatos kavalkádját. Ezekkel a feltűnő és egyedi ékszerek segítségével könnyedén becsempészhetjük az öltözködésünkbe ezt a különleges stílust.


 
Rebelliseknek ajánljuk

Ebben az új kollekcióban találhatunk néhány igazán kemény darabot a lázadóknak, a kemény vonalat kedvelőknek azoknak akik imádják Thomas Sabo "Rebel at Heart" kollekcióját. Egy Harly, egy bőrkabát, néhány tetoválás ezek a Thomas Sabo gyűrűk igazán tükrözik a Rebel életérzést. Kicsit finomabb formáját látjuk a "Rebel" stílusnak ezen a karkötőn. Nagyon szép ez az ezüst kard medál fekete církónia teszi igazán gazdaggá.
 

Órák
 
Thomas Sabo órákon is megjelennek a kollekció vezér motívumai a hold és a csillagok. Két pici méretű órát is forgalomba hoz ebben a szezonban, egy szögletes retró stílusú órát ezüst és arny színben és pici kövekkel kirakott kerek órát.

 

"A mai naptól a legkülönbözőbb stílusok keverése diktátum, és ez egy újfajta öltözködésről szól" - nyilatkozta Susanne Kölbi

Az ékszer-szerelmeseink ma elsősorban egyedi stílusok létrehozása a legfontosabb a legkülönbözőbb ékszerdarabokból. A kollekció egyedülállóan modern stílusa lehetővé teszi a sokféle keverést és illesztést mindenki számára, ami végtelen módja a személyes és folyamatosan változó stílus kifejeződésének.
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Gyors szállítás, gondos csomagolás, szép pandis ékszer! Imadtam a smiles matricát a csomagoláson, tényleg feldobtatok a napom!

Sz. Krisztina - Pandora rajongó

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)