Divat és ékszer blog

2018. júl. 18. Ékszerhírek

Az új Thomas Sabo őszi/téli kollekció: vintage medálok, csillagok és ikonikus masszív láncok

Vintage, extravagancia és pár csepp mágia: az új Thomas Sabo ősz/tél kollekció sokoldalú ékszermegoldásaival, és rendkívüli ékszer kreációival kápráztatja el az ékszerek kedvelőit. Feminim és romantikus ékszerhangulatok ötvöződnek ikonikusan masszív láncszemekkel, mennyei csillagok fekete ragadozó nagymacskákkal alkotnak egységet. Az új kollekció érzékenyen alkalmazza a jelenlegi trendeket és mégis nagyon személyes és merész megjelenést tesz lehetővé.

A 2018-as év új trendüdvöskéje a „Mismatch“. ami magyarul annyit tesz, hogy rossz párosítás. Mint a trend neve is mutatja itt a lehetőségek tárháza közel végtelen :) Szabadon ötvözhető az arany az esüsttel éppúgy mint a nosztalgikus vintage elemek a modern, minimalista formákkal. Aprólékosan kidolgozott hajókapcsok(hajós nyelven: seklik), masszív láncszemek és gyengéd medálmegoldások rosé- vagy sárgaarannyal futtatott 925-ös streling ezüstből képezik a magját a Thomas Sabo „Mismatch“ stílusának.

Desert Sky - keleti ékszerek

Hagyományos keleti szimbolumok, az intenzív kék használata és a modern stílus ötvözete adja a Desert Sky ékszerek esszenciáját. Ezzel az ékszer stílussal a Thomas Sabo tervezői megidézték a szaharai nomád népek évszázados misztikumát és ékszerművességét 925-ös sterling ezüstből újrateremtve. Az így született ékszerek könnyen egy nagyon személyes talizmánná válhatnak viselőjük számára, különleges kisugárzásukkal és magukba zárt jelentésükkel.

Thomas Sabo Ethnik ezüst karperecThomas Sabo Ezüst lánc kék háromszög medállalThomas Sabo Királyi csillag és hold arany fülbevaló


KINGDOM OF DREAMS - Az álmok királysága

A diszesen és aprólékosan kidolgozott Thomas Sabo Kingdom of Dreams (álmok királysága)kollekció a királyi színek és az éjszakai égbolt mágikus szimbolumainak finom harmóniájával kápráztat. A tervezők felhasználtak továbbá még egy kis viktoriánus stilust és egy nagyaobb adag kiályi fényüzést is a kollekció megalkotásánál. A kézzel készített kövekkel és részben kozmikus elemekkel, csillagokkal vagy holdal díszítve, minden ékszerdarab fantasztikus alkotássá válik.

Thomas Sabo Királyi fehér ezüst gyűrűThomas Sabo Királyi csillag arany hold nyakláncThomas Sabo Zöld csepp ezüst fülbevaló


VINTAGE - nosztalgikus retro

Hiteles, időtlen és divatosabb mint valaha: a Thomas Sabo Vintage design vonal a különböző retro stílusok dinamikus keveréke. Gyémántokkal diszített Vintage gyűrűk éppúgy mint a Thomas Sabo kezdeti darabjai köszönnek vissza ezekben a kollekciókban egy modern, újraértelmezett fomatervezésben. Egy cseppnyi nosztalgikus hangulat keretében a Vintage medálokban újra van hely közelállók, vagy emlékek foróinak elhelyezésére. A stílushoz tökéletesen passzolnak a mini Vintage karórák, melyek az Art Deco stílusjegyeit viselik.

Thomas Sabo Arany körök fülbevalóThomas Sabo Ezüst lánc nyitható szív medállal gyémánttalThomas Sabo Klasszikus ezüst fülbevaló cirkóniával

Charm Club - The New Genereation

A lázadó szimbólumokkal, nyári motívumokkal és a trendi vintage stílussal debütált tavaszi/nyári Charm klub kollekció most további az öszi kollekció stílusjegyeit magán viselő friss ékszermegoldásokkal egészült ki, megfelelő választást biztosítva charm oldalról az új kollkeció stílus elvárásainak.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)