Divat és ékszer blog

2018. aug. 27. Ékszerhírek , Divathírek

Előzetes a Pandora őszi kollekciójából

Pandora őszi kollekció

Mese a királyi fenségről az életről és a barátságról

A Pandora művészei és dizájnerei a mesék és a középkor formavilágához fordultak inspirációért az új Pandora ékszerek tervezésekor.. A márka 2018-as őszi kollekciója a természet, a mágia és a tündérmesék elemeit ötvözi. Megragadja a reneszánsz szépségeit,- megújítja a régieket, egy új modern kor kezdetét jelezve.
 
Pandora őszi kollekció - előzetes Pandora őszi kollekció - előzetes
 

Pandora előzetes
 
Királyi Felség

Királyi felség, titok, szerelem, gazdag érzelmek. Ezeket a témákat ragadja meg ez a kollekció. Kaput nyit egy tündermérmesék csodáival gazdag világnak. Kastélyok, koronák a csillogó ékszereken a modern királylánynak. 

A PANDORA Rose Kollekció mesés darabja az “Egyesített szivek” charm, ahol az összefonódó szíveket egy szépen kialakított koronával ékesítik. A “Szerelem” ezüst karkötő nem hiányozhat a karkötő gyűjteményedből. Egészen különleges darab, áttetsző csipkeháló, csillogó cirkóniával díszítve. Légies kialakításával finom öleli körül a csuklódat. A Királyi szív charm dúsan díszített motívumaival mesél a fejedelmi pompáról.
 
Összefonódó fenséges szívek rozé charm   Szerelem csipke ezüst karkötő - Pandora   Fenséges szív ezüst charm - Pandora

 
Pandora előzetes
A gabona

Az élet alapvető élelmiszere a gabona. A gabona klasszikus ékszerészi elem. A Pandora őszi kollekciójának búzakalász motivuma mestermunka. Hűen tükrözi a természet és az élet kapcsolatát. Ezek az ékszerek az új élet kezdetét és a gazdagságot jelképezik.

Az “Örvénylő elegancia” ezüst klip a vonalai emlékeztetnek egy távoli búzamező képére, a szélben lebegő gabona soraira. A “Búzakalász” charm tökéletes ajándék a természet szerelmesei számára. A szív alakot csillogó búzakalász borítja. A “Ragyogó búzaszemek” ezüst charmot két arany színű kő, az oldalakat csillogó szemcsék díszítik. Ez a sterling ezüst charm tökéletes kiegészítő a karkötődhöz. Kombináld más kedvencekkel egy gyönyörű megjelenéshez.
 
Örvénylő elegancia ezüst klip - Pandora    Búzakalász ezüst charm - Pandora   Ragyogó búzaszemek ezüst charm - Pandora
 
Pandora őszi kollekció - előzetes
A barátság és család

Gyönyörű új ékszerek tervezői hisznek a barátság törhetetlen kötelélékében, családi kapcsolatok erejében: a szeretetben.

“Bruno az Unicorn” charm a tisztességet, az erőt képviseli, és a hitet, hogy a szerelem képes legyőzni minden akadályt. Ez az ezüst charm a nemesség igazi szimbóluma. A “Családfa” ezüst charm a virágzó ágak és a mély gyökerek, az örökség és a tudomány ősi szimbólumának művészi ábrázolása. A charm hátoldalán felirat található: “Family is where LOVE groves” ami magyarul annyit tesz: “A családban fejlődik a szeretet.” A “Társasjáték” ezüst medált egy gyerekjáték ihlette meg. A játék fontos része a családnak, erősíti az összetartozást. Szív alakú köbös cirkónium részletekkel díszitik.
 
Pandora őszi kollekció - előzetes    Pandora őszi kollekció - előzetes   Pandora őszi kollekció - előzetes
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)