Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2018. szept. 19. Ékszerhírek

Mickey egér is betöltötte a 90-et!

A világ egyik legrégebbi, és talán a legismertebb mesefigurája, Walt Disney kedves karaktere Mickey egér idén ünnepli a 90. születésnapját. A világon mindenhol időszakos kiállításokkal, rendezvényekkel és limitált kiadású apróságokkal készülnek az eseményre.

Pandora és a Mickey Mouse

Nincs ez másként a divatékszerbolt.hu-nál sem, mi is megemlékezünk erről a Disney figuráról.
Floridától Párizson keresztül Tokióig mindenhol fergeteges ünnepségekre készülnek. New Yorkban hamarosan nyit egy időszaki kiállítás, amely Mickey igazi világába enged betekintést, de a legnagyobb durranás a világ legnagyobb egér partija lesz, amelyet 2019 elején tartanak a Disney Cruise Line egyik luxus tengerjáró hajóján.
 

Egy kis Mickey történelem

Disney Mickey mouseDe mitől is ilyen különleges ez az egér? Mickey egér 1928-ban született, azzal a feladattal, hogy felváltsa a korábbi karaktert, Oswaldot, a szerencsés nyulat. Az első filmszerepére nem is kellett sokáig várni az új sztár jelöltnek, mert már ebben az évben feltűnt egy rövid filmben, a ’Plane crazy’-ben, ahol is egy repülő összeszerelésén dolgozik. Itt már a kedves egér lány, Minnie is megjelent.
Innen indult el az egész Mickey egér őrület, amely csak a kezdet volt, hiszen „megszülettek” Mickey egér barátai, és a mai napig évről évre képes megújulni és nézők millióit leültetni a filmek elé.

Disney kedves mesekaraktereinek töretlen sikere a divatmárkákat sem hagyta hidegen. A kifutók világától, az hétköznapi utcai divaton át, a legkifinomultabb ékszer kollekciókig megjelenik az összetéveszthetetlen karakter.

Mickey lenyűgözte Pandora-t is!

A Pandora ékszerek tervezőt is megihlették a mesefigurák, és időről időre feltűnik az új kollekciókban is egy-egy kedves darab, kiegészítve a már meglévő darabokat.

Pandora - Disney ékszer kollekció

A Disney ékszerek bázisát mi más is alkothatná, ha a Pandoráról beszélünk, mint a Pandora karkötőre tehető charmok, amelyeket természetesen egy szintén egyedi, Disney Pandora karkötőre lehet felfűzni, amelyen ki mással is találkoznánk, mint magával Mickey egérrel.

Pandora - Disney Mickey Mouse portré charm  Pandora - Disney Minnie Mouse portré charm

Pandora - Disney Minnie és Mickey csók charm  Pandora - Disney Minnie és Mickie szerelem charm

Mickey és Minnie portréja akár plasztikus kivitelben, akár csak stilizált formában, egy-egy ezüst klipen, cirkónia berakással is feltűnhet a karkötő charmjai között. A szerelmes egereket ábrázoló klasszikus és nagyon kedves jelenet, ha szeretjük, két kivitelben is a miénk lehet. A kicsit letisztultabb formavilágú ezüst szív charm egyik oldalán a romantikus csók jelenet láthatjuk, a másik oldalán pedig ’Belive in magic’, azaz a ’Higgy a csodákban’ felírat olvasható. Ha ennél csillogóbb környezetben képzeljük el ezt a jelenetet, akkor vessünk egy pillantást a Minnie és Mickey szerelem chamra amelyben benne van az a ragyogás, és csillogás, amelyet akkor érzünk, ha szerelmesek vagyunk!

Pandora - Disney Minnie hajpánt charm  Pandora - Disney Minnie charm hőlégballonnal

A függő charmok kedvelőinek sem kell a mellőzniük a kedves egereket, hiszen akár Minnie hajpántját , akár magát Minniet, aki épp egy hőlégballonon utazik a karkötőjükre tudják fűzni.

Nincs Pandora karkötő biztonsági lánc nélkül, így természetesen Mikey egeres pandora biztonsági láncok közül is lehet válogatni. Van itt a szív alakú kivitel, de azt a változatot is megvásárolhatjuk, amelyen éppen Mickey egér mászik felfelé.

Pandora - Disney Mickey lebegő medál nyaklánccal  Pandora - Petite kerek nyitható medál nyaklánccal

Ha nincs Pandora karkötőd, amelyre felfűzheted ezt a sok, kedves charmot, akkor se keseredj el, mert a Pandora tervezői rád is gondoltak! Itt van a Disney Mickey lebegő medál állítható hosszúságú nyaklánccal és a Pandora Petit medáljaiba is lehet válogatni mini Disney medálelemeket!

Pandora - Disney Minnie és Mickey csók medálelem Pandora - Disney Minnie ikon medálelem Pandora - Disney csillogó Mickey ikon medálelem

Mickey vigyorog a Desigual táskákon is

Mickey nem csak az ékszereken, de az egyik legszinesebb, legvidámabb márka, a Desigual táskáin, hátizsákjain is megjelenik.

Desigual Disney Mickey Mouse táska Desigual Mickey Milan hátizsák

Használd ezt a Desigual táskát bevásárlásaidhoz és garantáltan lenyűgözöd gyerekeidet a hatalmas Mickey nyomattal. Mickey visszatért! Ez a hátizsák tele van stílusos és boldog emlékekkel. Különböző farmerfoltokból készült és egy nagy vintage Mickey Mouse nyomtattal és más apró színes nyomatokkal kombinálva. A kis zsebén varrott folt, a hímzett Mickey sziluettel. Különböző varratok, farmerek, valamint arany hatású cipzárak ez igazán desigualos hátizsák. De persze nézd meg teljes Desigual táska választékunkat is!

Ha oda vagy Te is ezért a mese karakterért,
akkor érdemes lecsapni mielőbb ezekre a darabokra, hiszen Mickey csak egyszer 90 éves!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Über cuki, őszi charm és a szokásos, villámgyors sebességgel megkaptam. Külön köszönet a klassz ajándék tollért. :)

S.N.Zita - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)