Divat és ékszer blog

2018. szept. 19. Ékszerhírek

Mickey egér is betöltötte a 90-et!

A világ egyik legrégebbi, és talán a legismertebb mesefigurája, Walt Disney kedves karaktere Mickey egér idén ünnepli a 90. születésnapját. A világon mindenhol időszakos kiállításokkal, rendezvényekkel és limitált kiadású apróságokkal készülnek az eseményre.

Pandora és a Mickey Mouse

Nincs ez másként a divatékszerbolt.hu-nál sem, mi is megemlékezünk erről a Disney figuráról.
Floridától Párizson keresztül Tokióig mindenhol fergeteges ünnepségekre készülnek. New Yorkban hamarosan nyit egy időszaki kiállítás, amely Mickey igazi világába enged betekintést, de a legnagyobb durranás a világ legnagyobb egér partija lesz, amelyet 2019 elején tartanak a Disney Cruise Line egyik luxus tengerjáró hajóján.
 

Egy kis Mickey történelem

Disney Mickey mouseDe mitől is ilyen különleges ez az egér? Mickey egér 1928-ban született, azzal a feladattal, hogy felváltsa a korábbi karaktert, Oswaldot, a szerencsés nyulat. Az első filmszerepére nem is kellett sokáig várni az új sztár jelöltnek, mert már ebben az évben feltűnt egy rövid filmben, a ’Plane crazy’-ben, ahol is egy repülő összeszerelésén dolgozik. Itt már a kedves egér lány, Minnie is megjelent.
Innen indult el az egész Mickey egér őrület, amely csak a kezdet volt, hiszen „megszülettek” Mickey egér barátai, és a mai napig évről évre képes megújulni és nézők millióit leültetni a filmek elé.

Disney kedves mesekaraktereinek töretlen sikere a divatmárkákat sem hagyta hidegen. A kifutók világától, az hétköznapi utcai divaton át, a legkifinomultabb ékszer kollekciókig megjelenik az összetéveszthetetlen karakter.

Mickey lenyűgözte Pandora-t is!

A Pandora ékszerek tervezőt is megihlették a mesefigurák, és időről időre feltűnik az új kollekciókban is egy-egy kedves darab, kiegészítve a már meglévő darabokat.

Pandora - Disney ékszer kollekció

A Disney ékszerek bázisát mi más is alkothatná, ha a Pandoráról beszélünk, mint a Pandora karkötőre tehető charmok, amelyeket természetesen egy szintén egyedi, Disney Pandora karkötőre lehet felfűzni, amelyen ki mással is találkoznánk, mint magával Mickey egérrel.

Pandora - Disney Mickey Mouse portré charm  Pandora - Disney Minnie Mouse portré charm

Pandora - Disney Minnie és Mickey csók charm  Pandora - Disney Minnie és Mickie szerelem charm

Mickey és Minnie portréja akár plasztikus kivitelben, akár csak stilizált formában, egy-egy ezüst klipen, cirkónia berakással is feltűnhet a karkötő charmjai között. A szerelmes egereket ábrázoló klasszikus és nagyon kedves jelenet, ha szeretjük, két kivitelben is a miénk lehet. A kicsit letisztultabb formavilágú ezüst szív charm egyik oldalán a romantikus csók jelenet láthatjuk, a másik oldalán pedig ’Belive in magic’, azaz a ’Higgy a csodákban’ felírat olvasható. Ha ennél csillogóbb környezetben képzeljük el ezt a jelenetet, akkor vessünk egy pillantást a Minnie és Mickey szerelem chamra amelyben benne van az a ragyogás, és csillogás, amelyet akkor érzünk, ha szerelmesek vagyunk!

Pandora - Disney Minnie hajpánt charm  Pandora - Disney Minnie charm hőlégballonnal

A függő charmok kedvelőinek sem kell a mellőzniük a kedves egereket, hiszen akár Minnie hajpántját , akár magát Minniet, aki épp egy hőlégballonon utazik a karkötőjükre tudják fűzni.

Nincs Pandora karkötő biztonsági lánc nélkül, így természetesen Mikey egeres pandora biztonsági láncok közül is lehet válogatni. Van itt a szív alakú kivitel, de azt a változatot is megvásárolhatjuk, amelyen éppen Mickey egér mászik felfelé.

Pandora - Disney Mickey lebegő medál nyaklánccal  Pandora - Petite kerek nyitható medál nyaklánccal

Ha nincs Pandora karkötőd, amelyre felfűzheted ezt a sok, kedves charmot, akkor se keseredj el, mert a Pandora tervezői rád is gondoltak! Itt van a Disney Mickey lebegő medál állítható hosszúságú nyaklánccal és a Pandora Petit medáljaiba is lehet válogatni mini Disney medálelemeket!

Pandora - Disney Minnie és Mickey csók medálelem Pandora - Disney Minnie ikon medálelem Pandora - Disney csillogó Mickey ikon medálelem

Mickey vigyorog a Desigual táskákon is

Mickey nem csak az ékszereken, de az egyik legszinesebb, legvidámabb márka, a Desigual táskáin, hátizsákjain is megjelenik.

Desigual Disney Mickey Mouse táska Desigual Mickey Milan hátizsák

Használd ezt a Desigual táskát bevásárlásaidhoz és garantáltan lenyűgözöd gyerekeidet a hatalmas Mickey nyomattal. Mickey visszatért! Ez a hátizsák tele van stílusos és boldog emlékekkel. Különböző farmerfoltokból készült és egy nagy vintage Mickey Mouse nyomtattal és más apró színes nyomatokkal kombinálva. A kis zsebén varrott folt, a hímzett Mickey sziluettel. Különböző varratok, farmerek, valamint arany hatású cipzárak ez igazán desigualos hátizsák. De persze nézd meg teljes Desigual táska választékunkat is!

Ha oda vagy Te is ezért a mese karakterért,
akkor érdemes lecsapni mielőbb ezekre a darabokra, hiszen Mickey csak egyszer 90 éves!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)