Divat és ékszer blog

2018. szept. 27. Órák világa

A fiatalos, letisztultan elegáns Bering óra kollekció

A világszerte elismert dán design mesteri "ecsetvonásait" magánviselő Bering óramárka fiatalos, elegáns és picit az északi hangulatot visszaadó, néhol már-már minimalista de végletekig precíz kollekciói megérkeztek a Divatékszerbolt kínálatába is.

Bering órák

Az óra márka történetét a nevéből és a márka alapítóinak hozzá kapcsolódó kalandjából a legkönnyebb talán megközelíteni. A Bering nevet több dolog is viseli a világban, van Bering szoros, Bering tenger és Bering időzóna a BERING-TIME. Bering - teljes nevén: Vitus Jonassen Bering - dán tengerész volt, aki 1728-ban a Szent Gabriel nevű vitorláshajón először hajózott be az amerikai és az ázsiai kontinens között fekvő igencsak zord időjárású szorosba, amit később az ő nevét követően Bering szorosnak neveztek el.

A Bering óra és ékszer márka születése

A következő évszám már 2008, amikor is a dán üzletember René Kaerskov többedmagával egy északi sarki expedíció keretében ejtőernyővel érkezett pontosan a földrajzi északi pólusra.
A Bering támogatja a jegesmedvék fennmaradásátAz expedíciós csapatot lenyűgözte az északi sarkvidék tisztasága, a fények, a színek, a sarkvidék hangulata. Ez a látvány és miliő adta az inspirációt, hogy egy új termékcsoporttal - órák, ékszerek - lépjenek a piacra, amely egyrészről ezt a hangulatot, formavilágot tükrözni tudja, másrészt segítse a sarkvidék megőrzését is az utókornak. Ezen a környezetvédelmi vonalon a jegesmedvék számának megőrzését tüzte ki támogatandó célnak a cég, minden Charity óra eladása után a BERING 15 dollárt adományoz a „Polar Bears International” állatvédő szervezetnek. 

A vállalkozás nagyot fejlődött a 2010-es alapítását követően, a jellegzetes dán design, a következetes és magas minőség ma már több mint 50 országban tette sikeressé a termékeket, amit a számos elnyert minnőségi díj -  többek között: 2012 „Legjobb Új Márka Kanadában”, 2013 „Az Év Legjobb Márkája az Egyesült Királyságban” - is fémjelez.

Bering Classic óra kollekció

A Bering klasszikus kollekció órái finoman csiszolt vagy erősen polírozott, rozsdamentes, a sebészetben is használt acél alapanyagból készülnek, a mutatókat pedig karcálló zafír kristály óraüveg védi.

Classic barna női óra rozé tokkal - Bering Classic acél női óra kék számlappal - Bering Classic női óra arany tokkal - Bering

Classic barna női óra rozé tokkal - BeringClassic acél női óra kék számlappal - BeringClassic női óra arany tokkal - Bering


Bering Kerámia óra kollekció

A Bering kerámia kollekció óráiban egyedi, kézzel készített csúcstechnológiás kerámia anyag került beépítésre, amely nem karcolódik, tökéletesre polírozott és kellemes tapintású. Az óraüveg ezen család esetében is karcálló zafír kristály.

Kerámia női óra gyémánttal - Bering Fehér Kerámia rozé női óra - Bering Kerámia fehér acél női óra fehér tokkal - Bering

Kerámia női óra gyémánttal - BeringFehér Kerámia rozé női óra - BeringKerámia fehér acél női óra fehér tokkal - Bering

Bering Solar óra kollekció

A Bering Solar napenergiás órakollekció hatalmas előnye, hogy közvetlenül a fényből nyeri az energiát. Az óra "mini napelemei" a környezeti fényt elektromos energiává alakítják, így elemcsere nélkül tulajdonképpen örökké járásképesek.

Solar női óra gyöngyház számlappal - Bering Solar rozé női óra - Bering

Solar női óra gyöngyház számlappal - BeringSolar rozé női óra - Bering

A BERING cég 3-éves nemzetközi garanciát biztosít minden órájára!

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm