Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2018. okt. 26. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek , Hírek

Pandora karácsony - Korszerű, modern, stílusos ünnepek

Pandora karácsony 2018


Azok a szimbólumok inspirálták az új Pandora ékszer kollekciót, amik összehoznak minket karácsonykor. A 2018-as kollekció a földön túli elemeket ötvözi a hagyományos karácsonyi elemekkel, ezzel ünnepelve a jelent és a múltat, finoman játszva a kontrasztokkal és a dimenziókkal. 

 
Pandora karácsonyi gyöngyök


A KLASSZIKUS KARÁCSONY

A Pandora dizájnerei újragondolták a klasszikus ékszerek fogalmát. Tökéletesen arányos ékszereket alkottak édesvizi tenyésztett gyöngyökkel és fém golyókkal feldíszítve. A Pandora karácsonyi kollekciója tradíció és modernitás ötvözete. Elég csak egy pillantást vetni a legújabb gyűrűkre, melyek utramodern vonalat, az egyéniség és a tisztaság új dimenzióját hozzák létre.
 
Pandora Modern gyöngyös rozé fülbevalóPandora Rozé gyöngyök nyakláncPandora Rozé gyűrű

A Pandora karácsonyi fülbevalóiról a letisztultság juthat az eszünkbe. Elegáns és fennkölt ez a Pandora Modern gyöngyös rozé fülbevaló. A karika fülbevalót az édesvízi gyöngy teszi felejthetetlenné, ami szinte lebeg a gyönyörű rozé felületen. Egy nő és egy gyöngysor ikonikus kombináció. Az édesvízi tenyésztett gyöngyök és a Pandora Rozé gyöngyök, amelyek a Pandora Rozé lánc mentén helyezkednek el, lenyűgöző színösszetételt hoznak létre: a sugárzó pír és a fehér tisztaság. Erre a nyakláncra mindennnap szükséged lehet. Fényesség és mozgalmasság jellemzi a Pandora rozé gyűrűt. Fehér édesvízi tenyésztett gyöngy díszíti ami boldogan táncol az az ahogy mozgatja az ujjait.
 
Pandora karkötő karácsonyi charmokkal


MESÉS KARÁCSONY

A karácsonyi charmok közül nem hiányozhatnak a hagyományos karácsonyi figurák a mackó, a vonat, a rénszarvas. Ezek a kincsek, az ezüst, a rozé arany, csillogó kövek és téli színekben pompázó tűzzománcok ötvözetei. Felidézi számunkra a karácsony szellemét és ünnepek melegségét.
 
Pandora Boldog mackó charmPandora Karácsonyi vonat ezüst charmPandora Aranyos rozé rénszarvas

A boldog mackó élvezi a forró kakaót. A barátságos kis ruhája kézzel festett piros-fehér tűzzománcból készült. Töltsétek együtt az időt, amíg a karácsonyi ajándékra vártok! Készülj Te is a karácsonyra a kétrészes Karácsonyi vonat sterling ezüst charm-mal. A charm két részből áll, mozdony egy piros zománcozott ajándékkal teli kocsihoz kapcsolódik. Ez az aranyos rozé rénszarvas pedig kalandra hív. Csillogó köves gallérjával a karácsonyi partik kedves ékszere lehet, vidd magaddal Te is.
 
Pandora karkötő robotos charmokkal


BARÁTAINK KARÁCSONYKOR

A karácsonyt együtt ünnepelik a Pandora barátok is. Bella Bot új és hűséges társat kapott Bobby Bot alakjában. A társaság új taggal bővült Cosmo Tommy alakja a kozmoszt idézi egy új horizontot nyitva.
Pandora Bobby charmPandora Cosmo Tommy charm

Ismerd meg Bella robot hűséges barátját, Bobby-t. Fülei és lábai mozognak, és tele van szeretettel. Vigyed el egy sétára a karkötőjén Bellával együtt. Új kalandozó PANDORA barátunk, Cosmo Tommy, ezüstből készült, arra buzdít minket, hogy merjünk álmodni és új távlatokat tárjunk fel magunk előtt.
 
Pandora kozmikus űr charm


KARÁCSONY AZ ŰRBEN

Az ég mindig titkokat rejt, nézz fel a csillagokra és rátalálsz a rakétával közlekedő Mikulásra. Ez a kedves kis figura felemelkedik az űrbe, hogy elhozza nekünk a Pandora kozmikus ékszereit, amelyek jeges ragyogással csillognak. 
 
Pandora Mikulás a világűrben charmPandora Szerelem bolygója ezüst charm
Pandora Jégszilánkok charmPandora cirkónia köves karkötő

Készülj fel! A Mikulás a világűrbe fog emelkedni. Különlegesen kialakított űrsiklója sterling ezüstből készült, ünnepi piros-fehér tűzzománccal és csillogó kövekkel van díszítve. Fedezz fel egy új bolygót, a Szerelem bolygóját! Fehér tűzzománc és két apró szív alakú nyílás teszi különlegessé ezt a felejthetelen charmot. Különböző formájú cirkónia kövek kavalkádja valósul meg ebben telet idéző Jégszilánkok ezüst Pandora charmban. Téglalap alakú cirkónia kövek sora díszíti ezt az állítható hosszúságú sterling ezüstből készült Jeges szépség ezüst sliding karkötőt.
 
Pandora kék és ezüst charmok


ÚJÉVI ÜDVÖZLET

A Pandora karácsonyi ékszereinek tervezésénél már gondoltak az év végére, a szilveszterre és az újévre. Robbanó kivitel, tiszta és színes kövek alkotják a legszebb darabokat.
 
  Pandora Káprázatos tűzijáték ezüst charmPandora Káprázatos kívánság ezüst charmPandora Pávé kör ezüst charm

A tiszta cirkónia és a királykék kristályok tűzijátéka teszi ellenállhatatlanná ezt a Pandora Káprázatos tüzijáték ezüst charmot. A Káprázatos kívánság ezüst charm csillogó, tiszta cirkónia kövek törtek át a kék tűzzománc felett, mint az éjszakai égbolton tündöklő tűzijáték. Hátoldalán a "The best is yet to come" felirat látható. Díszítsd karkötődet ezzel a különböző nagyságú, cirkónia kövekkel gazdagított, Pávé kör ezüst charmmal.

Csak a legjellemzőbb ékszereket mutattam be ebben a blogban. November 2-tól elérhető a Pandora Karácsonyi Kollekciója. Látogass el a Divatékszerboltba, mert a karácsony a Pandorával lesz teljes!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Tisztelt Cím! Manapság nem sok ilyet tapasztal az ember, hogy megreklamál valamit és másnap átveheti a sérülésmentes terméket! Nagyon szépen köszönöm! Kívánok további jó munkát és sok-sok vevőt Önöknek!

Gabriella - Pandora tisztító folyadék

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)