Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2018. nov. 30. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek

Ékszerválasztás karácsonyra stratégiával

Az ékszer olyan ajándék, amit anyukád is imádni fog

Meyer Eszter-Virág divat bloger rátalált webáruházunkra és beleszeretett a Coeur de Lion ékszerekbe. Néhány gyönyörű darabot kiválasztott karácsonyi ajándéknak. Ezt az írást Eszter blogjában is megtaláljátok.

Amikor kicsi voltam, sosem azt néztem, hogy hány ajándék van a fa alatt, hanem azt, hogy van.e köztük könyv - olyan, amit nem olvastam.
Az a típusú gyerek voltam - és vagyok -, akit egy könyvtári belépővel állati boldoggá lehetett és lehet is mindig tenni, emellett a személyre szóló ajándékok voltak a kedvenceim.

Persze mióta külön élek és a háztartásom vezetőjeként két elkényeztetett, tinédzserkorú macskáról gondoskodom, az ünnep más értelmet nyert.
Évek óta nincs saját fám - mert két cicám, meg ugye a józan eszem van -, és beletörődtem abba, hogy sosem fogok tudni olyan töltött csirkét készíteni, mint az anyukám.
Ha pedig hazamegyek Szegedre, azért szurkolok, hogy kérésemnek megfelelően meleg zokni legyen a csomagban - én pedig igyekszem minden évben valami olyan elegáns és letisztult, szép ékszert, vagy értékálló holmit választani édesanyámnak, amilyet valóban szeret.
Azt gondolom, hosszú éven át minket, a gyerekeit helyezett mindig előtérbe, és most, hogy megtehetem végre, mindig szeretek olyat választani neki, ami valóban értékálló.
Így kapott tavaly például Thomas Sabo karkötőt, szív medállal - egyébként az Anyák napi ajándékával együtt ezt is a Divatékszerboltról választottam.

Tudatos, körültekintő kiválasztással értékálló ajándékot keresek

A karácsony nálam évek óta - a többi ünneppel és az életmódommal együtt - az ajándékok halmozása helyett a tudatosan kiválasztott, gondosan és körültekintő szeretettel csomagolt ajándékokról szól.
Néhány éve igyekszem tudatosan kerülni a Black Fridayt, a kuponakciókat, igyekszem nem impulzusból vásárolni és nem halmozni feleslegesen olyan dolgokat, amikre valójában nincs szükségem.

Nagyon sokszor kérdezik az olvasóim, hogy mit ajánlok, milyen stratégia szerint vásároljanak? Én mindig azt szoktam tanácsolni, hogy kiegészítőbe, táskába, cipőbe, ékszerbe érdemes többet invesztálni, hiszen ezek a javak mind-mind olyan hosszú távú befektetések, melyekre ha vigyázunk, több generáción át öröklődő családi ereklyékké válhatnak.

Coeur de lion karkötők

Bár részemről a minimalista ékszerek viszik mindig a prímet, nagyon szeretem a látványos darabokat is, melyek előhozzák a bennem élő Hundertwasser rajongót - így akadt meg a szemem a Coeur de Lion termékeken.
Nagyon szeretem, ha egy márka meg tudja őrizni a játékosságát, és van van egy kis mosoly a termékek letisztult eleganciája mellett, így amikor idén karácsonykor ismételten elkezdtünk együtt dolgozni a Divatékszerbolttal, egyértelmű volt számomra, hogy ezeket a termékeket viszem el fotózásra.

Velük egyébként a közös munkám egy több éves sikertörténet, hiszen sokáig “csupán” vásárlóként működtem náluk, még jóval azelőtt, hogy a bloggal komolyabban foglalkoztam volna.
Így amikor megkerestek a közös kollaboráció gondolatával, nagyon megörültem, hiszen igyekszem mindig arra törekedni, hogy olyanhoz adjam a nevem és az ajánlásom, amit én is szeretek, amit én is kipróbáltam, amivel én is elégedett vagyok, és ami nekem is szívemnek csücske. :)

Coeur de Lion ékszerek

A bennem élő francia odavan a mélykék és a burgundy árnyalataiért együtt, illetve szeretem a klasszikus gyöngyöket is - az anyukámnak pedig, aki mindig nagyokat nevet, hangosan énekel a konyhában, szereti a művészmozit, biztosan egy Swarovski köves, színes ékszert választok.

Coeur de Lion Rozé Swarovski köves karkötő Coeur de Lion Rozé Swarovski köves fülbevaló Coeur de Lion Rozé Swarovski köves nyaklánc

Mindig amikor ékszert veszek egy családtagnak, a bennem élő szentimentális Eszter elképzeli, ahogyan ez a szeretettel kiválasztott apróság hogyan öröklődik majd generációról generációra, és reménykedem abban, hogy pont olyan féltve őrzött kincs lesz, mint amik az én ékszerdobozomban is vannak a nagymamámtól.

Elképzelem a dédunokáimat, amikor az unokáim megajándékozzák őket velük, és remélem, hogy pont olyan büszkék és meghatottak lesznek, mint amilyen én szoktam lenni ajándékozáskor - és hogy tíz, húsz, harminc év múlva is tartani tudjuk majd ezt a régi kedves, családi hagyományunkat.

Ti hogyan vásároltok karácsonyi ajándékot, ajándékot?
Vannak hagyományaitok?

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Pontosan azt a gyönyörű karkötőt kaptam, ami a képen szerepelt.

T. Erika - Thomas Sabo

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)