Divat és ékszer blog

2018. dec. 5. Alkalomra ajánljuk

Csipetnyi elegancia különleges alkalmakra


Emmer Szabina – Blogozine , Cosmopolitan Blogger Award Az év felfedezettje díjas bloggere kiválasztott néhány Katie Loxton táskát és bemutatta blogjában. 
Szabinae, a Blogozine bloggerinája bejegyzéséből megismerhettek pár frappáns kiegészítőt, mellyel ki tudtok tűnni a tömegből, és garantáltan nem jön veletek szembe az utcán, mint a fast fashion márkák termékei. 
 
Katie Loxton táskák
Katie Loxton elegáns táskái tökéletes kiegészítők az ünnepi időszakra is

Az ünnepi időszak mindig különlegesebb, mint az év többi része. Előkerülnek a finom anyagok, a különleges minták, és kiegészítők, és megkezdődik a karácsonyi rendezvények és összejövetelek ideje. 

Ruhákban én nagyon szeretem a magyar tervezői darabokat. A különleges, finom megoldásokat, melyek nem mutatnak sokat, hanem az eleganciájukkal vonzzák a figyelmet. 

Táskákban nagyon szeretem a letisztult, nem óriás logókkal telitűzdelt darabokat, melyekben van valami extra. Ez lehet az anyaga, a színe, vagy akár egy kedves szöveg is felületén. Olyan, ami különlegesebb, mint az átlag.

A bársony idén hatalmas divat lett újra mind a lakberendezési tárgyaknál, mind ruhákban, mind kiegészítőkben. Erre a trendre én is lecsaptam és egy gyönyörű kék bársony clutch-ot is beszereztem.
 
Katie loxton clutch
Katie Loxton Ta Da táska

Az ezüst, és a fekete szín töretlenül hódít minden fronton. Legyen szó ékszerről, ruháról, vagy táskáról. Minden típusban, és fazonban lehet kapni glitteresen, bársonyosan, és minden egyéb variációban. Katie Loxton kis boríték táskája örök klasszikus.


Fotó: Fotolla
Ruha: Sármán Nóra, Helyszín: Mariott Hotel

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Igényes üzlet, igényes ékszerek, charmok, amit egy nő szeretne. Rendkívül gyors szállítás, egy kis meglepi.

V. Andrásné - Pandora karkötő és chaem

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)