Divat és ékszer blog

2019. febr. 7. Ékszerhírek

A paradicsom ékszerei - a Thomas Sabo-tól


Thomas Sabo 2019-es új ékszer kollekciója a Paradise Colors a nyár, a csillogó színes kövek, a virágformák és kulturális szimbolizmus paradicsoma. Thomas Sabo nem kisebbről álmodott az idei tavaszi kollekcióban, mint a Paradicsomról. A kollekció ékszereinek hangulata az édenkertbe repít el bennünket, amely a világ leghíresebb idilli kertje volt, élettől pezsgett, virágzott, és bővelkedett élelemben. Ádámnak és Évának "mindenféle mezei vadak és mindenféle égi madarak" nyújtottak társaságot, a fák hűs árnyat adtak, és pezsgő vizű folyó kígyózott át a kerten. 

Thomas Sabo Paradise Colors kollekció

A THOMAS SABO 2019-es ezüst tavaszi / nyári kollekciója tobzódik a színekben és a formákban. A kreatív színek, az innovatív és a hagyományos technikák, a klasszikus és az extravagáns stílus, kiváló minőségű ékszerek, ezek a THOMAS SABO márka jellemzői és láthatjuk az új kollekció ékszerein is.

Thomas Sabo Paradise Colors ezüst ékszerek Thomas Sabo Paradise Colors arany ékszerek

Paradise Colors: fantasztikusan dús, színes ékszerek

Az idei év ékszer trendje: a ragyogó színek használata!
A Thomas Sabo Paradise Colors kollekcióban laza könnyedséggel párosítják a paradicsomi színeket a grafikus-modern design nyelvvel. Egyedülálló stílust hoznak létre a kézzel csiszolt kövekből, a színes hidegzomácból és a csillogó Abalon gyöngyház irizáló megjelenéséből. „Joie de vivre” - Életöröm sugárzik minden egyes darabból.

Thomas Sabo szitakötős ékszerek

A Paradise Colors kollekció vezér motívuma a szitakötő

A szitakötő a boldogság és szabadság jelképe. A kollekcióban sokféle formában megjelenik.
A legszebb talán az aranyozott szitakötő medál. Anyaga sterling ezüst 18 karátos arannyal bevonva. Az ékszeren mintegy 130 csillogó színes kő harmonizál az abalon gyöngyház és a forma grafikus megjelenésével és együtt fényesen ragyognak a napsütésben. A medált megtalálhatod a kollekcióban ezüst változatban is. Ezt egy kicsit visszafogottabb színvilág jellemzi. A szitakötő felragyoghat a füledben, a csuklódon, az ujjadon azt sugallva, hogy légy boldog, légy szabad. A szitakötő mellet még méhecskével és pillangóval is találkozunk az ékszereken.

Thomas Sabo Színes szitakötő ezüst fülbevaló Thomas Sabo Szitakötő arany medál Thomas Sabo Arany karkötő méhecskével

Válogass kedvedre a Paradise Colors kollekció gyönyörű nőies ékszereiből!
Ezek a nyakláncok, fülbevalók, karkötők csak az első meleg napsugarakra várnak, hogy megérinthessék lelkünket, és egy mosollyal magunkra öltsük őket.

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Minden tekintetben megfelelő. Gyönyörű ékszerek, gyors szállítás és nagyon korrekt problémamegoldás-csere.

G.Sz. Erika - Pandora gyűrűt vásárolt

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)