Divat és ékszer blog

2019. febr. 7. Ékszerhírek

A paradicsom ékszerei - a Thomas Sabo-tól


Thomas Sabo 2019-es új ékszer kollekciója a Paradise Colors a nyár, a csillogó színes kövek, a virágformák és kulturális szimbolizmus paradicsoma. Thomas Sabo nem kisebbről álmodott az idei tavaszi kollekcióban, mint a Paradicsomról. A kollekció ékszereinek hangulata az édenkertbe repít el bennünket, amely a világ leghíresebb idilli kertje volt, élettől pezsgett, virágzott, és bővelkedett élelemben. Ádámnak és Évának "mindenféle mezei vadak és mindenféle égi madarak" nyújtottak társaságot, a fák hűs árnyat adtak, és pezsgő vizű folyó kígyózott át a kerten. 

Thomas Sabo Paradise Colors kollekció

A THOMAS SABO 2019-es ezüst tavaszi / nyári kollekciója tobzódik a színekben és a formákban. A kreatív színek, az innovatív és a hagyományos technikák, a klasszikus és az extravagáns stílus, kiváló minőségű ékszerek, ezek a THOMAS SABO márka jellemzői és láthatjuk az új kollekció ékszerein is.

Thomas Sabo Paradise Colors ezüst ékszerek Thomas Sabo Paradise Colors arany ékszerek

Paradise Colors: fantasztikusan dús, színes ékszerek

Az idei év ékszer trendje: a ragyogó színek használata!
A Thomas Sabo Paradise Colors kollekcióban laza könnyedséggel párosítják a paradicsomi színeket a grafikus-modern design nyelvvel. Egyedülálló stílust hoznak létre a kézzel csiszolt kövekből, a színes hidegzomácból és a csillogó Abalon gyöngyház irizáló megjelenéséből. „Joie de vivre” - Életöröm sugárzik minden egyes darabból.

Thomas Sabo szitakötős ékszerek

A Paradise Colors kollekció vezér motívuma a szitakötő

A szitakötő a boldogság és szabadság jelképe. A kollekcióban sokféle formában megjelenik.
A legszebb talán az aranyozott szitakötő medál. Anyaga sterling ezüst 18 karátos arannyal bevonva. Az ékszeren mintegy 130 csillogó színes kő harmonizál az abalon gyöngyház és a forma grafikus megjelenésével és együtt fényesen ragyognak a napsütésben. A medált megtalálhatod a kollekcióban ezüst változatban is. Ezt egy kicsit visszafogottabb színvilág jellemzi. A szitakötő felragyoghat a füledben, a csuklódon, az ujjadon azt sugallva, hogy légy boldog, légy szabad. A szitakötő mellet még méhecskével és pillangóval is találkozunk az ékszereken.

Thomas Sabo Színes szitakötő ezüst fülbevaló Thomas Sabo Szitakötő arany medál Thomas Sabo Arany karkötő méhecskével

Válogass kedvedre a Paradise Colors kollekció gyönyörű nőies ékszereiből!
Ezek a nyakláncok, fülbevalók, karkötők csak az első meleg napsugarakra várnak, hogy megérinthessék lelkünket, és egy mosollyal magunkra öltsük őket.

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom.Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm