Divat és ékszer blog

2019. ápr. 24. Alkalomra ajánljuk

Anyák napja és ballagás május első hétvégéjén!

Magyarországon az édesanyákat minden évben május első vasárnapján, anyák napján köszöntjük fel hosszú idő óta, amikor is köszönetet mondunk a gondoskodástért, a törődésért, a szeretetért, az értünk hozott sok-sok áldozatért. Idén az anyák napja május 5-ére esik, és sok családnál ezt a jeles napot megelőzi még egy fontos esemény a ballagás, ahol a gyermek felnőttkorba lépve önállóan elindul az élet olykor rögös útján.

Anyák napja és ballagás május első hétvégéén

20% kedvezmény csak hírlevélfelíratkozóinknak

A Divatékszerbolt webáruház az anyáknapi és ballagási ajándékozást megkönnyítendő hírlevélfelíratkozói számára 20%-os kedvezményre jogosító kuponnal szeretne kedveskedni, ami április 25-től egészen május 5.-ig váltható be a webáruházban történő vásárláskor. A vásárláskor a kuponkódot kell megadni és a rendszer automatikusan érvényesíti a kedvezményt.

Ajándék ötletet keresel anyák napjára, ballagásra? Segítünk.

Nincs még ötleted, hogy mivel kedveskedhetnél anyák napjára édesanyádnak, vagy a végzős, ballagó diák ismerősödnek, rokonodnak? Ne pánikolj! :) Az alábbi "Ajándék ötletek csempékre" kattintva számos ékszer és divat ajándék ötletet találsz, amit hosszú éves tapasztalataink alapján nagy gondossággal válogattunk össze Neked az alkalomra.

Ajándék ötletek anyáknapjára  Ajándék ötletek ballagásra

 

Ugraszd ki a nyulat a bokorból! Menj biztosra a ballagási ajándékkal!

Egy tininek tudjuk nem egyszerű az ízlését eltalálni, a megfelelő ajándékot kiválasztani. Küld el kívánság küldő oldalunkat a ballagónak, hogy körülnézhessen és "megsúghassa" Neked minek is örülne igazán!

Milyen ajándéknak örülne?

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Minden tekintetben megfelelő. Gyönyörű ékszerek, gyors szállítás és nagyon korrekt problémamegoldás-csere.

G.Sz. Erika - Pandora gyűrűt vásárolt

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)