Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. máj. 31. Alkalomra ajánljuk

A legjobb ajándékötletek pedagógusnapra és évzáróra

Ajándék pedagógusoknak

Tudtad?

Magyarországon 1952. június 7-8-án ünnepelték először a pedagógusnapot. Ezen a napon adják át az oktatással és pedagógiai munkával kapcsolatos kitüntetéseket és díjakat is, mint az oktatási miniszter által adományozott állami elismerés, az Eötvös József-díj, az óvodapedagógia területén elismerést adó Brunszvik Teréz-díj vagy például a Németh László-díj. Ez utóbbit akkor kapja valaki, ha a gyermekek harmonikus személyiségformálásában huzamosabb ideig kiemelkedő munkát végez.

Nem kell azonban miniszternek lenni ahhoz, hogy értékeljük a pedagógusok munkáját. A legnagyobb öröm számukra a tanítványaik pozitív visszajelzése és a szülők támogatása. Egy charmokkal személyre szabható, Thomas SAbo tenyésztett gyöngyökből készült karkötő biztosan jó választás a hálánk kimutatására. A Pandora karkötőt feldíszítheted olyan motívumokkal is, ami a kis tanítványokra emlékezteti a pedagógust.

 

Thomas Sabo charm club karkötő Pandora ékszer karkötő

 

Köszönet a tanítóknak!

Mindenkinek van legalább egy olyan általános iskolai tanítója, akire szívesen emlékszik vissza. Valaki, aki mindig okos és kedves volt. Aki végtelen türelemmel magyarázta el, hogy valami miért helyes vagy nem helyes, mit illik és mit nem illik. Megmutatta a legegyszerűbb dolgokban rejlő szépséget, a legrövidebb mondatok igazát, érthetővé varázsolta az elsőre bonyolultnak tűnő gondolatokat. Terelgetett, de sosem bántott, szigorú volt, de sosem igazságtalan. Végtelen szeretetével minden gyereket átölelt, aki csak a szárnyai alá került.

Ha már gyermeked van, tudod, milyen fontos, hogy egy ilyen tanító legyen mellette, amikor te nem tudsz. Hogy, ha kell, vigasztalja meg helyetted. Hogy hívja fel a figyelmed arra, amit ő lát a gyermekeddel kapcsolatban: ismerje fel a tehetségét, a különleges világnézetét, ne hagyja elnyomni vagy elsodródni.

pedagógus napi köszöntés

 

Mivel lepd meg őket?

A vágott vagy a cserepes virág mellett jól mutat egy különleges, kedves apróság, amely örökre a szeretett tanítóval, a gyermekeink védőangyalával marad. Az angyalszárny szimbolizálja a reményt, a törekvést és a védelmet. Nemcsak annak ajándékozható, akinek őrangyalra van szüksége, hanem annak is, akire őrangyalként tekintünk.

 

engelsrufer szárny medálthomas sabo gyöngy medálpandora szárny charm

 

Ajándékötletek a középiskolai tanároknak

A középiskolai tanárokkal osztozol a kamaszkor legsötétebb óráiban: amikor nem lehet jót csinálni vagy mondani, amikor mindennek sértődés vagy ajtócsapkodás a vége, amikor a motiváció a kút fenekén van és onnan kell a felszínre hozni. A tanárok veled együtt küzdenek a figyelméért, a lelkesedéséért. Ők azok, akik kellő szigorral, keménykezű számonkérésekkel megkövetelik a teljesítményt, hogy a gyermeked a legjobbat hozza ki magából.

 

Mivel lepd meg őket?

A jól kihasználható, praktikus, mégis elegáns darabok igazi értéket képviselnek. Legyen szó egy jolly joker sötétkék táskáról, egy különleges kerámia karkötőről vagy a szerencse gyöngyszemével díszített ezüst láncról - mindegyik tökéletes választás.

katie loxton sötétkék táskabering fehér karkötőpandora ezüst nyaklánc

 

Hosszú évek után: ajándék az osztályfőnököknek

Az osztályfőnökök végig a gyermekek mellett állnak – négy, hat vagy akár nyolc éven át. Látják felnőni, alakulni, változni. Jó emberismerők, akik nemcsak a gyerekedet terelgetik folyamatosan, hanem téged is segíthetnek a nevelésben: nem három, hanem több száz gyermek kamaszkorán vannak már túl, általuk te is jobb szülővé válhatsz. Áldozatos munkájuk mellé bőségesen kell kitartás, szeretet és hit ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki az évek alatt abból, akit te is a legjobban szeretsz: a gyermekedből.

 

Mivel lepd meg őket?

Éveken át kísérték a gyerekedet, így olyan ajándékkal érdemes búcsúzni tőlük, amelyre éveken át örömmel pillantanak majd. Egy klasszikus ékszerszett, egy különleges, elegáns karóra olyan ajándékok, amelyek bearanyozzák majd a hétköznapjaikat, amelyekre büszkén tekinthetnek, és a következő osztálytalálkozón is szívesen viselik majd. Az ikonikus tanítókra, tanárokra, osztályfőnökökre hosszú éveken át örömmel gondolunk vissza, de van, hogy egész életünkben szeretettel és hálával emlékezünk majd rájuk.

cluse la boheme karórapandora ékszerszett

 

Nem csak a gyermeked, hanem a te életed fontos szereplőivé is válhatnak, így semmiképp se feledkezz meg a köszönetről – legalább egyszer az évben, pedagógusnapon. És ha teheted: gondolj rájuk év közben is, hiszen nincs felemelőbb egy spontán köszönömnél, néhány kedves mondatnál, amelyre nem is számítanak. Holnap vagy holnapután legyél te az, aki örömet csempész a mindennapjaikba.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

5 pont És a webshop is szuper. Egy nap alatt megérkezett. Köszönöm.

dr A.Tünde - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)