Divat és ékszer blog

2019. júl. 7. Ékszerhírek

Thomas Sabo 2019. Őszi/Téli Kollekció

 

Thomas Sabo őszi/téli kollekció bemutató

Pénteken mutatták be a magyar forgalmazóknak Thomas Sabo Őszi/Téli Kollekcióját Bécsben a fantasztikus barokk Niederösterreich Palotában. Most megosztunk veletek néhány kulisszatitkot.

Rita Ora popsztár

Rita Ora a Thomas Sabo márka arca

Rita Ora popsztár lesz a következő két évben a THOMAS SABO arca. Rita áll a középpontjában a 2019-es őszi / téli kampánynak, amelyet a Cass Bird fényképezett. Ez az első olyan kollekció, amit Rita Ora támogat. A pop sztár személyisége és az ékszerek iránti rajongása tükröződik az új dizájnban. Rita Ora: „Az ékszerek csillogását és fényét átveszi a Te kisugárzásod! Inspirálni szeretném a nőket, hogy bátran viseljék ezeket a csodálatos ékszereket és tapasztalják meg az ékszerek varázslatos erejét, hozzák létre saját személyes megjelenésüket tele energiával és élettel.”

Csillagok és élénk színek

Thomas Sabo csillag nyaklánc Thomas Sabo csillag karkötő

Csillagok és élénk színek jellemzik az új kollekciót, amit arra terveztek, hogy a vásárlókat az élet varázslatos pillanataira emlékeztessék.

Egy misztikus utazás

Thomas Sabo macska medál Thomas Sabo mistikus macska medál

Egy misztikus utazásra invitálnak, ahol a kollekció nagy meghatározó medáljait az élet kereke, a varázslatos macskák és az iránytű inspirálta.

Játékos motívumok mozgó alkatrészekkel

Thomas Sabo mozgó medál Thomas Sabo szkarabeusz medál

Az idei őszi téli kollekciót a varázslat, a szimbólumok mély tartalmának megjelenítése, mágikus minták szövi át. Szkarabeusz, macska, csillagképek. Filigrán minták szővik át a csillag kollekció darabjait.

Színes mágikus kövek.

Thomas Sabo színes köves ékszerek Thomas Sabo mágikus köves ékszerek

Nyakláncok fülbevalók, gyűrűk készültek színes kő berakással, amit kézzel bonyolult csiszolással készítenek.

Az óra kollekció

Thomas Sabo zodiákus óra Thomas Sabo iránytű óra

Az óra kollekció darabjai jól illeszkednek az ékszerekhez. A kollekció ékszerei tökéletes ajándékok lehetnek az életedben fontos szerepet játszó nőknek, édesanyádnak, barátnődnek, kedvesednek, testvérednek, minden ékszert imádó nőnek.

Nektek melyik stílus tetszik a legjobban? Mit választanátok, ebből a kollekcióból? Írjátok meg kommentben és látogassatok el a divatékszerbolt csoportba. Nem léptél még be? Feltétlen tedd meg. »
 

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)