Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. okt. 28. Ékszerhírek

Káosz vagy rendszerezett ékszertárolás?

Ékszereink helyes és átlátható tárolása nem egyszerű feladat, ha egyszerre több ékszerrel, kiegészítővel rendelkezünk. A fiókban ömlesztetten történő ékszertárolás azon túl hogy idegesítően megnöveli a kívánt ékszer megtalálásának idejét nagyban növeli ékszereink megsérülésének kockázatát is. De van profi megoldás erre a kihívásra is, megérkeztek a Stackers ékszerdobozok.

Stackers ékszerdobozok felépítéseA Stackers ékszerdobozok segítségével saját egyedi az ékszerkollekcióidhoz tökéletesen illő ékszerdobozod lehet. Különböző dobozokból, tálcákból és kiegészítőkből választhatsz, ezeket rakd egymásra és alakítsd úgy hogy a saját igényeidnek megfeleljenek. Az sem probléma, ha változik az ékszereid száma, bármikor bővíthetsz új tálcákkal.

Stackers ékszerdoboz felépítése

1- Bársony bélés

2- Igényeidhez alakítható ékszerdoboz ékszer tálcákkal és kiegészítőkkal

3- Biztonságos zár

4- Ékszer tálca apró darabok és finom láncok rendszerezéséhez

5- Ékszertálca nagyobb ékszerekhez, kiegészítőkhöz

6- Használj új tálcákat, ahogy ékszer kollekciód gyarapodik!


Hogyan válaszz megfelelő ékszerdobozt?
Első lépesben mérd fel milyen ékszereid vannak! 

Rakd össze meglévő ékszereidet egy kupacba, majd válogasd szét fajtánként, illetve méretenként! Válasszd ki az ékszereid mennyisége, tipusai, kollekciói alapján a Stackers háromféle: Mini, Klasszikus és az Extra ékszerdobozaiból, ékszerdoboz rendszeréből a megfelelő méretűt!

Stackers Mini ékszerdoboz Stackers Klasszikus ékszerdoboz Stackers Extra ékszerdoboz
Mini 12,5 cm x 18 cm Klasszikus 18 cm x 25 cm Extra 25 cm x 36 cm

  

Minden méret többféle színben kapható, válaszd ki amelyik legjobban illik a lakásod, egyéniséged stílusához. Ha megvan a méret és a szín, akkor már csak a megfelelő tálcákat kell kiválasztanod. Mindhárom méretben találsz fedeles ékszerdobozt és alá rakható ékszerdoboz tálcát. 

A Mini Kollekció részei

A Stackers Mini kollekció elemeiből egy igazán kompakt, kis helyen is könnyedén elférő ékszerdoboz állítható össze. A mini kollekció tálcái 12,5 x 18 cm alapterületűek és számtalan fakk kiosztással érhetőek el.

Fedeles ékszerdoboz karkötők gyűrűk számára 11 fakkos tálca apróbb ékszerek és óra nyaklánc számára 1 fakkos mély tálca a kiegészítőknek pl napszemüveg, óra
Fedeles ékszerdoboz
karkötők gyűrűk számára
11 fakkos tálca apróbb ékszerek
és óra nyaklánc számára
1 fakkos mély tálca a kiegészítőknek
pl napszemüveg, óra


A Klasszikus Kollekció részei

A Klasszikus kollekció az arany középút, a 18 x 25 cm-es alapterületen már nagyobb rekeszek is könnyedén elférnek és jóval több ékszer tárolását teszik lehetővé, mint a mini ékszerdobozok esetében. A Klasszikus kollekciónál kétféle fedeles ékszerdobozból választhatsz

Stackers - hagyományos többrekeszes ékszerdoboz Stackers - charmos fedeles ékszerdoboz
A  hagyományos többrekeszes ékszerdobozba gyűrűket, fülbevalókat karkötőket nyakláncokat tehetsz bele. A charmos fedeles ékszerdobozba könnyen el tudod helyezni különféle karkötődet és charmjaidat.


A Klasszikus ékszerdoboz kollekcióban már többféle tálca áll rendelkezésre.

16 fakkos charmos ékszertálca 25 rekeszes charmos ékszertálca
A 16 rekeszes charmos tálcát a charmok és karkötők profi tárolására találták ki. A 25 fakkos tálca az apró pici darabok helye lehet, feltöltheted charmokkal, fülbevalókkal gyűrűkkel stb
5 rekeszes ékszertálca nyakláncokhoz 3 rekeszes ékszertálca kiegészítőkhöz
Az 5 hosszú rekeszes Stackers ékszertálca főleg a nyakláncok elhelyezésére optimális. A 3 fakkos mély tálca a kiegészítőknek készült, ide teheted a szemüvegeket órákat


Az Extra Kollekció részei

A Stackers ékszerdoboz koncepción belül az Extra kollekció tartalmazza a legnagyobb méretű ékszertálcákat. Az Extra tálcák már 36 cm szélesek és jóval több és nagyobb rekeszekkel is rendelkeznek mind a Mini, vagy a Klasszikus tálcák.

Stackers nagy fedeles ékszertartó  tálca Stackers Extra 41 fakkos ékszertartó  tálca Stackers Extra 11 fakkos mély ékszertartó  tálca
A hosszú rekesz a nyakláncoknak, a rövidebb a karkötőknek, a kicsik pedig a gyűrűnek és fülbevalónak. A 41 fakkos tálca közepén van hely a karkötőknek a sok pici fakkban pedig rendszerezheted a charmjaidat. A 11 fakkos mély tálcában elfér az összes kiegészítőd az órák a szemüvegek kulcstartók stb.


A Charmok ékszerdoboza kollekció

Szeretnéd külön tárolni a Pandora, Thomas Sabo, Swarovski charmjaidat, karkötőidet? A Stackersnél erre is van megoldás, a Charmok ékszerdoboza kollekció pontosan ilyen célból készült.

Stackers fedeles charmos ékszerdoboz 16 fakkos Stackers charmos ékszertálca Stackers Charm tálca
A fedeles charmos ékszerdobozba teheted a karkötőid és charmjaid. Nagy mennyiségű charm tárolására használd a 16 fakkos charmos tálcát. Egyesével tárolod a charmjaidat, akkor válaszd a charmos alsó ékszertárcát
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Mindig szuper ajándék! Extra gyors a szállítás, figyelmesek, kedvesek.

B. Katalin - Ajándékkártya

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)