Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2019. nov. 13. Érdekességek a nagyvilágból , Hírek

20 évesek lettünk! Ünnepelj velünk! :)

Petró Galéria megnyitó

Ha egy vállalkozás a 20. születésnapját ünnepli, biztos lehetsz benne, hogy sikeresen túljutott komoly akadályokon, átélt különleges pillanatokat és óriási örömöket. Utazz velünk vissza az időben és ismerd meg a kedvenc ékszerüzleted, a Divatékszerbolt 20 éves történetét!

Egy hely, ami addig nem volt Nagykanizsán – Megnyitott a Petró Galéria

Egy vállalkozás sosem egyetlen dátummal kezdődik, hanem sokkal hamarabb. Egyszer csak megszületik egy gondolatfoszlány, felsejlik egy ötletkezdemény, bevillan egy kép, vagy elfog egy megmagyarázhatatlan érzés. A megvalósítás tengernyi munkával jár, rengeteg utánajárással és komoly próbatétel elé állítja a leendő vállalkozót: „Biztosan akarod eléggé?”, „Van benned elég elszántság és kitartás?”

Petró Galéria képek és ékszerek

Petró Ági művészetpedagógusban, rajztanárban megvolt: 1999. november 13-án megvalósította régóta dédelgetett álmát, megnyitotta a Petró Galériát, ahol főként kortárs és 20. századi alkotók munkáit mutatták be. A képzőművészet szerelmeseként páratlan érzékkel válogatta ki az igényes, modern darabokat. „Szerencsések voltunk, hiszen azzal foglalkozhattunk, ami érdekelt minket: a művészettel, és közelebb hozhattuk vásárlóinkhoz” – idézi vissza a kezdeti időszakot Ági.

Galériából kulturális agóra – Az első évtized

Ahogy a galéria elkezdte működését, Petró Ági felkereste a művészeket, és felkínálta nekik a lehetőséget a bemutatkozásra. A festők, grafikusok, szobrászok, fotóművész, textilművészek, keramikusok, ékszer művészek éltek is ezzel: valamennyi művész, aki megfordult a galériában, szeretettel mutatkozott be a kiállításokon.

Petró Galéria koncert

Sokféle stílus, megannyi látásmód, izgalmas beszélgetések, inspiráló eszmefuttatások tették a Petró Galériát kulturális agórává. A sikerek ellenére éreztük, változtatni kell. 2012-ben rendeztük meg az utolsó kiállítást a galériában Ludvig Dániel és Győrfi András festményeiből. A 13 év alatt olyan neves művészek alkotásai voltak megtekinthetőek, mint Borsos Miklós, Reich Károly, Victor Vasarely, Szász Endre, Gross Arnold vagy Melocco Miklós.

Ez is művészet! – Dizájner ékszerek a galériában

Tudtad, hogy már az első naptól kezdve jelen voltak a Petró Galériában ékszerek? A 2000-es évek elejétől a szerelem továbbgyűrűzött az iparművészeti ág, a dizájner ékszerek felé. Az egyedi kiegészítőkre vágyó vásárlók ezüst, tűzzománc és porcelán különlegességek közül is válogathattak.

2005 örökre emlékezetes marad: ehető ékszereket mutattunk be a galériában. Fehér Anna csokiból, gumicukorból, szegfűszegből készített nyakláncokat. A fentiek természetesen nem maradtak a portfóliónk részei és az évek során a termékpaletta folyamatosan változott. A tervezői darabok mellett megjelentek a saját készítésű ékszerek, a különböző manufaktúrák termékei, valamint a minőségi darabokat készítő világmárkák darabjai is.

Divatékszerbolt – Több mint egy webshop

Divatékszerbolt Pandora márka

„Akárcsak a festmények, a szobrok esetében régebben, éppúgy az ékszerek körében ma is a legfontosabb szempont nálunk a termékeink minősége, kidolgozottsága és esztétikai értéke” – vallja Petró Ági. 2008-ban megtaláltuk a Thomas Sabo ékszereket, ez volt az első nagy divatmárkánk. 2012-ben kezdtük el a közkedvelt Pandorát forgalmazni: nagyon sokan lettek a márka rajongói közöttetek is. Legutóbb pedig 2019 augusztusában köszönhettük legfrissebb márkánkat, a Swarovskit, amelynek különleges ékszerei és órái teszik teljessé a kínálatot.

Divatékszerbolt csapata

A Divatékszerboltban a kezdetektől te mint vásárló vagy a legfontosabb, ezért is vezettük be a mosolygaranciát: ha valamivel nem vagy elégedett, vagy nem tetszik, hívj bennünket és megoldjuk a problémát. Minden visszajelzést örömmel fogadunk, hiszen tőletek kapjuk a legpontosabb kritikákat és a legjobb fejlesztési ötleteket is. Húsz év hosszú idő, az első vásárlóinkból szülők, nagyszülők lettek. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő éveink is tele lesz olyan élményekkel, amelyekről húsz év múlva örömmel számolunk be a vásárlóinknak, köztük Neked is.

Születésnapunkra azt kívánjuk, nosztalgiázz velünk egy kicsit! Oszd meg kommentben vagy a Divatékszerbolt zárt Facebook-csoportjában: mi volt a legemlékezetesebb, ékszerhez köthető pillanatod az elmúlt 20 évben?

Köszönjük hogy eljöttetek a 20 éves szülinapi rendezvényünkre!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)