Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2019. nov. 13. Érdekességek a nagyvilágból , Hírek

20 évesek lettünk! Ünnepelj velünk! :)

Petró Galéria megnyitó

Ha egy vállalkozás a 20. születésnapját ünnepli, biztos lehetsz benne, hogy sikeresen túljutott komoly akadályokon, átélt különleges pillanatokat és óriási örömöket. Utazz velünk vissza az időben és ismerd meg a kedvenc ékszerüzleted, a Divatékszerbolt 20 éves történetét!

Egy hely, ami addig nem volt Nagykanizsán – Megnyitott a Petró Galéria

Egy vállalkozás sosem egyetlen dátummal kezdődik, hanem sokkal hamarabb. Egyszer csak megszületik egy gondolatfoszlány, felsejlik egy ötletkezdemény, bevillan egy kép, vagy elfog egy megmagyarázhatatlan érzés. A megvalósítás tengernyi munkával jár, rengeteg utánajárással és komoly próbatétel elé állítja a leendő vállalkozót: „Biztosan akarod eléggé?”, „Van benned elég elszántság és kitartás?”

Petró Galéria képek és ékszerek

Petró Ági művészetpedagógusban, rajztanárban megvolt: 1999. november 13-án megvalósította régóta dédelgetett álmát, megnyitotta a Petró Galériát, ahol főként kortárs és 20. századi alkotók munkáit mutatták be. A képzőművészet szerelmeseként páratlan érzékkel válogatta ki az igényes, modern darabokat. „Szerencsések voltunk, hiszen azzal foglalkozhattunk, ami érdekelt minket: a művészettel, és közelebb hozhattuk vásárlóinkhoz” – idézi vissza a kezdeti időszakot Ági.

Galériából kulturális agóra – Az első évtized

Ahogy a galéria elkezdte működését, Petró Ági felkereste a művészeket, és felkínálta nekik a lehetőséget a bemutatkozásra. A festők, grafikusok, szobrászok, fotóművész, textilművészek, keramikusok, ékszer művészek éltek is ezzel: valamennyi művész, aki megfordult a galériában, szeretettel mutatkozott be a kiállításokon.

Petró Galéria koncert

Sokféle stílus, megannyi látásmód, izgalmas beszélgetések, inspiráló eszmefuttatások tették a Petró Galériát kulturális agórává. A sikerek ellenére éreztük, változtatni kell. 2012-ben rendeztük meg az utolsó kiállítást a galériában Ludvig Dániel és Győrfi András festményeiből. A 13 év alatt olyan neves művészek alkotásai voltak megtekinthetőek, mint Borsos Miklós, Reich Károly, Victor Vasarely, Szász Endre, Gross Arnold vagy Melocco Miklós.

Ez is művészet! – Dizájner ékszerek a galériában

Tudtad, hogy már az első naptól kezdve jelen voltak a Petró Galériában ékszerek? A 2000-es évek elejétől a szerelem továbbgyűrűzött az iparművészeti ág, a dizájner ékszerek felé. Az egyedi kiegészítőkre vágyó vásárlók ezüst, tűzzománc és porcelán különlegességek közül is válogathattak.

2005 örökre emlékezetes marad: ehető ékszereket mutattunk be a galériában. Fehér Anna csokiból, gumicukorból, szegfűszegből készített nyakláncokat. A fentiek természetesen nem maradtak a portfóliónk részei és az évek során a termékpaletta folyamatosan változott. A tervezői darabok mellett megjelentek a saját készítésű ékszerek, a különböző manufaktúrák termékei, valamint a minőségi darabokat készítő világmárkák darabjai is.

Divatékszerbolt – Több mint egy webshop

Divatékszerbolt Pandora márka

„Akárcsak a festmények, a szobrok esetében régebben, éppúgy az ékszerek körében ma is a legfontosabb szempont nálunk a termékeink minősége, kidolgozottsága és esztétikai értéke” – vallja Petró Ági. 2008-ban megtaláltuk a Thomas Sabo ékszereket, ez volt az első nagy divatmárkánk. 2012-ben kezdtük el a közkedvelt Pandorát forgalmazni: nagyon sokan lettek a márka rajongói közöttetek is. Legutóbb pedig 2019 augusztusában köszönhettük legfrissebb márkánkat, a Swarovskit, amelynek különleges ékszerei és órái teszik teljessé a kínálatot.

Divatékszerbolt csapata

A Divatékszerboltban a kezdetektől te mint vásárló vagy a legfontosabb, ezért is vezettük be a mosolygaranciát: ha valamivel nem vagy elégedett, vagy nem tetszik, hívj bennünket és megoldjuk a problémát. Minden visszajelzést örömmel fogadunk, hiszen tőletek kapjuk a legpontosabb kritikákat és a legjobb fejlesztési ötleteket is. Húsz év hosszú idő, az első vásárlóinkból szülők, nagyszülők lettek. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő éveink is tele lesz olyan élményekkel, amelyekről húsz év múlva örömmel számolunk be a vásárlóinknak, köztük Neked is.

Születésnapunkra azt kívánjuk, nosztalgiázz velünk egy kicsit! Oszd meg kommentben vagy a Divatékszerbolt zárt Facebook-csoportjában: mi volt a legemlékezetesebb, ékszerhez köthető pillanatod az elmúlt 20 évben?

Köszönjük hogy eljöttetek a 20 éves szülinapi rendezvényünkre!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)