Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. nov. 25. Alkalomra ajánljuk

Ideális karácsonyi ajándékok a családtagoknak

Család, karácsony, ajándékok

A következő ajánló eltér a magazinokban ilyenkor olvasható, megszokott ajándéktippektől. Tárgyak helyett szavakat adunk át neked, amelyek elgondolkodtatnak és kreativitásra sarkallnak. Így segítünk abban, hogy megtaláld a tökéletes karácsonyi ajándékot a szeretteid számára.

Hogy megkönnyítsük a döntést: Black Week a webshopban!
November 25. és december 2. között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes THOMAS SABO kollekcióból. Külön jegyezd fel a naptáradba a 20%-os PANDORA akciónkat is, amely november 28-tól december 1-ig tart. Lesznek 70%-os villámakciók is: érdemes folyamatosan figyelni a honlapot, a Facebook és Instagram oldalunkat!

Miért ajándékozunk karácsonykor?

Honnan ered a karácsonyi ajándékozás szokása? Pontosan lehetetlen megmondani, több történet is létezik. Az biztos, hogy egészen visszavezethető a Napkeleti bölcsek történetéig, akik a jászolban született Jézus tiszteletére vittek magukkal aranyat, tömjént és mirhát.

Mások szerint Luther Márton volt, akinek az, aki szerette volna a gyerekek számára emlékezetessé tenni a Jézus születését, ezért almával, dióval lepte meg őket.

A harmadik legenda szerint az ajándékozás eredete egészen az ókori Rómába nyúlik vissza. A napfordulókor ünnepelt Saturnalia a vidámság és az ajándékozás napja volt. Ez fonódott össze a római újévvel, amikor a házakat zöld növényekkel díszítették, a gyerekeket és a rászorulókat pedig ajándékkal lepték meg.

Elsőre nem is gondolnád, de az ajándékozás olyan téma, amelyről komoly kultúrtörténeti, pszichológiai és gazdasági tanulmányok születnek. Az ajándék valódi jelentése ugyanis nem más mint az emberek közötti szeretet kifejezése. Ebben a szellemben mutatjuk meg azokat a szavakat, amelyek segíthetnek a döntésben.

“Az első”

Mindenki számára létezik az első, amely egy új életszakasz kezdetét jelenti számára. Ha ezekre a pillanatokra gondolsz, vagy visszaidézed a saját „első” élményeidet, könnyebben rájössz arra, milyen ajándékkal lepheted meg a szeretteidet.

A fiúk számára például mindig van egy első karóra, amely belépőt jelent a férfiak világába. A lányok számára pedig mindig létezik egy olyan első ékszer, ami már nem kislányos, hanem egy nőiesebb, finomabb darab. De az első PANDORA charmot vagy Swarovski ékszert is olyan élmény átvenni, amelyre örökre emlékszik majd az, akit megajándékoztál vele.

Bering férfi óraThomas Sabo szív fülbevalóPandora Jégvarázs charm

Emlékek hálójában

Emlékek a családról

A karácsony nagyon közel van az év lezárásához is. Ha történt olyan közös élményed valakivel, amire örökre szeretnél emlékezni, készíts erre utaló ajándékot. Lehet az egy különleges fotóalbum, egy kedves videó. Ha feledhetetlen utazáson vettetek részt, akkor miért nem leped meg egy vacsorameghívással vagy süteménnyel, amely az ottani ízekre emlékezteti.

A közös emlékek mementójaként válassz olyan ékszert, amelyre pillantva eszébe jut, hogy olyanok vagytok egymásnak, mint a Hold és a csillagok az égbolton.

Pandora égbolt charmSwarovski holdas gyűrűThomas Sabo holdas charm

Örökkön örökké

Klasszikusok, mesterművek, örök darabok, mi jut eszedbe ezekről a szavakról, és a családod melyik családtagoddal tudnád összekötni őket? Egy antikváriumi könyv, amelyet ezer éve keres? Egy ócskapiacról vásárolt, saját kezűleg felújított apróság, amely jelent neki valamit? Egy lemezjátszó néhány bakelittel, amelyről az örök klasszikusok szólalhatnak meg?

A klasszikusok közé tartozik egy bőrszíjas karóra, vagy egy gyönyörű gyöngy- vagy kristályékszer, amely sosem megy ki a divatból. Ezek a mi kedvenceink:

Swarovski rózsaszín fülbevalóCluse női óraPandora gyöngyös fülbevaló

A szeretet ereje

A szeretet a bátorság és az önbizalom alapja. Te tudod, hogy igazán mire képes? Bízol benne? Büszke vagy rá? Válassz a családod tagja számára bátorító, megerősítő, a belé fektetett hitedet szimbolizáló gyönyörű kiegészítőt.

A szívet tartó angyalka a szeretet, a gondoskodás és a védelem jelképe, amelyre minden fiatal lánynak szüksége van. Ez a különleges charm az ő legszebb ajándékuk lesz a fa alatt.

Az élet számtalan területén helytálló, erős nő szíve is ellágyul, ha ékszert kap ajándékba. A mi kedvencünk a Swarovski és Penelopé Cruz színésznő közös munkájának eredménye: egy kiegészítő, amelyre pillantva mindenki érezheti, mennyire különleges.

Pandora angyalos charmCoeur de Lion rozé nyaklánc Swarovski fülbevaló

És ne feledkezzünk meg azokról az asszonyokról sem, akik egyben tartják a családot: a nagymamákról. Ünnepnappá teszi számukra a hétköznapokat egy finoman megmunkált, színes ékszer.

Karácsony a családdal

Ahhoz, hogy az ajándék átgondolt legyen, az ajándékozás pedig igazán szívből jöjjön, időre van szükség. Főzz egy meleg teát, kuckózz be a kedvenc foteledbe, és kezdj el gondolkodni, kit mivel tudnál meglepni.

Ha pedig van egy bevált tipped arra, hogyan tehető a karácsonyi ajándékozás emlékezetessé és szeretettel telivé, oszd meg velünk kommentben vagy lépj be a zárt Facebook-csoportunkba, és meséld el nekünk ott.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Über cuki, őszi charm és a szokásos, villámgyors sebességgel megkaptam. Külön köszönet a klassz ajándék tollért. :)

S.N.Zita - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)