Divat és ékszer blog

2020. márc. 21. Hasznos tudnivalók

Profi és hatékony ékszer tisztítás otthon

Úgy gondolom, hogy Ti is nagyon sokat hordjátok kedvenc ékszereiteket és azt tapasztaljátok, hogy egy idő múlva megfeketednek, elvesztik fényüket. Ez részben azért van, mert egyszerűen bepiszkolódnak. Ékszereidre sok minden rárakódik a környezetedből, amihez hozzáérsz, amivel dolgozol, krémek, izzadtság stb. Másrészt a levegő kéntartalma következtében ezüst-szulfid keletkezik a felületén és ez színezi sötétre. Ez egy természetes kémiai folyamat. Ezért szükség van az ékszerek tisztítására ugyanúgy mint a kézmosásra, a ruhák tisztán tartására, a hajad ápolására. De vajon melyik a leghatékonyabb és legegyszerűbb, amit otthoni körülmények között bárki könnyedén alkalmazni tud?

Szeretnék megosztani Veletek egy gondolatot arról, miként tudjátok egyszerűen és gyorsan megtisztítani ezüst ékszereiteket házilag. Ehhez mindössze néhány, minden háztartásban megtalálható dologra lesz szükséged, illetve egy spéci az ezüstök tisztítására optimalizált ékszertisztító kendőre. Ha mindez rendelkezésre áll, akkor jöhet a tisztítás.

1.) Langyos vízben oldj fel egy kis szappant, mosószert vagy mosogatószert. A lényeg, hogy jó zsíroldó legyen. Áztasd benne az ékszert 2-3 percig!

2.) Ezután egy puha sörtéjű fogkefével finoman dörzsöld át az ékszert, hogy az apró réseket is meg tudd tisztítani. Majd folyóvízben öblítsd le!

3.) Ezt követően töröld szárazra egy törölköző vagy egy papírtörlő segítségével. Ekkor lesz szükséged, utolsó lépésként egy ékszertisztító kendőre. Alaposan töröld át vele az ékszert, hogy visszakaphassa ragyogását.

Mindössze néhány perc, és kedvenc ékszereid újra tiszták és csillogóak lesznek!

Mi a hosszú éves tapasztalataink alapján a Hagerty tisztítókendőt használjuk és ajánljuk. A Hagerty ezüst ékszerekhez kiválóan alkalmazható tisztító kendő egy speciális impregnálásnak köszönheti hatékonyságát, az ékszer megkarcolódása kizárt. A kendő jelzi, ha már elhasználódott, addig használhatod, amíg teljesen el nem feketedik.

 Nincs ilyen tisztító kendőd?

Most minden vásárláshoz ajándékba adunk egy Hagerty ékszer tisztító kendőt

Az akció a készlet erejéig tart!
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)