Divat és ékszer blog

2020. márc. 26. Hasznos tudnivalók

Biztonságos ajándékozás a Divatékszerbolttal

Járvány idején nemcsak a hétköznapi életben, de szeretteink megajándékozásánál is különösen óvatosan kell eljárnunk. Mivel kerülni kell a társas érintkezés minden fajtáját, különösen idősek esetében lehet fontos, hogy a különféle ünnepi alkalmak esetében az ajándékozás is minél biztonságosabb legyen!

Biztonságos ajándékozás

Ha a megajándékoznád egy szerettedet mi a Divatékszerboltnál felkészültünk, hogy ezt biztonságosan lebonyolítsuk Neked.  És hogy megrendeléskor milyen előnyöket ajánlunk, mit kell csinálni a vevőnek, hogy el tudja küldeni ajándékba a kiválasztott terméket, áljon itt rövid összefoglalónk!

A Divatékszerbolt segítségével történő ajándékküldés előnyei
1. Nem kell személyesen találkozni a megajándékozottal, idősebb rokonunkkal, édesanyánkkal, testvérünkkel, barátunkkal és így nem veszélyeztetjük őket a személyes kontaktussal
2. A személyes találkozás elmaradása ellenére nem marad el az ajándékozás, sőt a csomagba személyes, névre szóló és az ajándékozó nevével ellátott üdvözlő kártyát teszünk.
3. Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan, otthonról tudod kiválasztani és megrendelni az ajándékot. Természetesen, ha szükséges telefonon segítünk.
4. Az ajándékba küldött termékeket eredeti dobozában küldjük a megadott címre.
5. Mi mindent megteszünk, hogy ebben a nehéz helyzetben is 1 munkanap alatt megkapd a rendelésed.
6. Ingyenes cseregarancia keretében, ha nem jó a méret, vagy nem tetszik a termék ingyen kicseréljük.
7. Postával szállítunk, pontos megbizható, postapontokon is átvehető a csomag
8. Kártyával és átutalással tudsz fizetni, a számlát csak online csatoljuk neked :)
9. Ha nem jut eszedbe mit ajándékozz, küldj Divatékszer Ajándékkártyát emailen, amit szintén biztonságosan be lehet ajándékra váltani Nálunk!

 

Hogyan működik ez Nálunk?

Ha ajándékba akarod küldeni a terméket, akkor miután a kosárba tetted, add meg a szállítási címnek a megajándékozni kívánt személy nevét és címét és számlázási címnek a magadét. Értelemszerűen az utánvét mint fizetési mód itt nem jöhet szóba, kártyával és átutalással tudsz fizetni, hogy teljes legyen a meglepetés.

A következőket kell tenned a megrendeléskor:

1. Írd a megjegyzés mezőbe! » Ajándékba kérem a szállítási címre
2. Kérj névre szóló üdvözlőkártyát! » A megerendelés végén kattints a "Szeretnék üdvözlőkártyát" gombra és írd le az üzeneted! Maximum 200 karakter lehet.

Tehát például:

Kedves Ági! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Remélem nemsokára találkozunk!
Sok szerettel gondolok Rád. Erzsi

Üdvözlő kártya

 

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Szupercsapat! :-) Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt évben tett példaértékű kiszolgálást, a sok kedves ajándékot, különös tekintettel a karácsonyi meglepetésre. Kiváló minőségű, egyedi termékek, gyors kiszállítás, kifogástalan vevőszolgálat és még sorolhatnám. Kívánom, hogy a jövőben is sok sikert, eredményt érjenek el, még több elégedett vásárlóval. Nekem személy szerint sikerült a húgaimat is "megfertőzni", az ajándékba szánt termékek sikert arattak, így ők is elkezdték a Pandora gyűjtögetést. Üdvözlettel: Viki

Viki

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)