Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2020. ápr. 9. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek

Anyáknapja - itt a pandora anyák napi kollekció!


Május első vasárnapja immár közel 100 éve Magyarországon is az anyukák ünnepe, hivatalosan az anyák napja. Ezen a napon mondunk köszönetet az életért, a törődésért, a szeretetért, az önfeláldozásért, hogy azzá lehettünk, amik most vagyunk. Ilyenkor mindenki szakít időt, és áldoz figyelmet arra, akinek a legtöbbet köszönhet az életben.

Pandora anyák napi kollekció

A Pandora ékszertevezői is minden évben sok energiát fektetnek az anyák napi kollekció tökéletesítésébe, így idén is egy megújult, ötletes kínálattal jelentkeztek, ahol a család, a feltétel nélküli szeretet, a kötődés, a gyerek-anya kapcsolat motívumok különböző megjelenési formái köszönnek vissza az ékszereken.

Pandora anyák napi fűggő charmok

A Pandora anyák napi függő charmjai a végtelen szeretet büszke allegorikus ünnepei, a vidám MOM feliratos charm a kisgyerek első szavait idézik, a kétoldalt különböző megjelenéssel készült charmok pedig a szeretetre fókuszálnak.

Pandora MUM betűk függő ezüst charm Pandora anya áttört ezüst függő charm Pandora csillogó szívek és csillagok függő ezüst charm

Love You Mum!

A 2020. Pandora Anyák napi charmok szinet mindegyikén különböző feliratok hírdetik az anyák iránt érzett szeretetet, hálát, megbecsülést. "Szeretlek Anya", "Anyukám", "Az év anyukája" "Köszönöm, hogy az Anyukám vagy" Ezeket az üzeneteket most átadhatod egy Pandora charm segítségéval.

Pandora örökké szeretlek anya ezüst charm Pandora virágos szív áttört charm

Pandora az év anyukája ezüst charm  

Új Pandora karkötők

Az új Pandora anyák napi karkötők közül egy a hagyományos moments karkötők mintájára készült egy nagyon szép szív kapoccsal, amit a családi szeretet szimbólumával a családfával díszítettek. A másik két karkötő kapcsához a végtelen jelet használták fel. A karperecnél csak be kell akasztani a a hurok végét egy kicsi kampóba. A láncos változatnál karabineres megoldást választottak.

Pandora moments családfa szív kapcsos karkötő Pandora végtelen csomó ezüst karperec Pandora végtelen csomó  ezüst karkötő

A végtelen és az örökkévalóság

A végtelen jelet ősidők óta használják változatos jelentésekkel birt a különböző kultúrákban. Indiában és Tibetben a nő és a férfi közötti egyensúlyra utal, a  kelta ornementikus csomó végtelen - nincs kezdete és vége. Ezt a gondolatot vette át a katolikus hitvilág is és számtalan tárgyon megtaláljuk az infinity végtelen jelet ami itt Isten végtelenségét jelenti. Határtalan hatalmát , határtalan szeretetét. a Pandora anyáknapi kollekcióban a végtelenség szimbóluma az örök szeretetet ábrázolja, amely összekapcsol minket. Szülők és a gyermekek közötti mérhetetlen szeretet - ez végtelenül mély kötelék egész örökkévalóságig.

Pandora végtelen rozé gyűrű Pandora végtelen csomó ezüst gyűrű Pandora végtelen csomó ezüst fülbevaló

A PANDORA ANYÁK NAPI KOLLEKCIÓ 2020. április 16.-tól érhető el.

Keresd a kollekciót Húsvét után, csütörtökön a webshopban!.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Hihetetlen gyors szállitás, gondosan becsomagolt ékszerek. Csak tőletek rendelek. Ti vagytok a legjobbak! ❤️☺️

E. Nikolett - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)