Divat és ékszer blog

2020. júl. 14. Ékszerhírek , Divathírek

Új Harry Potter mini kollekció a Pandorától!

Pandora Harry Potter új kollekció 2020

Te is vártad hogy megjöjjön a leveled a Roxfortból? Egy komplett generáció nőtt fel együtt Harryvel, ezért nem csoda, hogy sokunk szíve megdobbant, amikor tavaly kijött az első Harry Potter Pandora kollekció. Idén nyáron, július 16-án, csütörtökön pedig megérkezik a következő Harry Potteres minikollekció 6 csodálatosan kidolgozott, igazán varázslatos charmmal.

Harry Potter Pandora 2020 kollekcióRoxfort Harry Potter

Nézzük meg közelebbről, hogy mivel lepett meg minket idén nyáron a Pandora!

Pandora Harry Potter minikollekció 2020

Új Harry Potter charm kollekció

A 6 újabb Pandora charm nem fog csalódást okozni: fantáziadús és megragadó szimbólumok és csodásan aprólékos kidolgozás vár ránk most is. Az ezüst Harry Potter x Pandora charmok mellett pedig most érkezett rozél és arany színnel kombinált ékszer is!

A boríték, amiért úgy meg kellett küzdeni: a roxforti levél

A piros pecsétes boríték, amelyet minden erőt bevetve próbáltak elrejteni Harry elől a nagybátyjáék. Ezek a levelek üldözték a családot mindenhova, csak hogy Harry végre kibonthassa és megtudja, hogy varázsló. Ha a mai napig eszedbe jut a jelenet, az izgalom és a beavatottság érzete, akkor ezt a piros pecsétes, ezüst roxforti levél Pandora charmot imádni fogod.

Roxforti levél charm PandoraPandora Roxforti levél Harry Potter charmHarry Potter Pandora charm

Egy áttört charm, ami igazán Harryt szimbolizálja

A következő felfűzhető, áttört charm Harry monogramját viseli az egyik oldalán: a H és a P betű fölött egy sárga tündöklő kő kapott díszítésül helyet. A másik oldalon pedig Hedvig, a Nimbus 2000-es seprű, a sebhely, a varázspálca és az ikonikus szemüveg kavalkádja jelenik meg.

Hedvig, a hóbagoly

Az egyik legkedvesebb és legkülönlegesebb darab szerintem Hedvig, a hóbagoly. Hedvig volt Harry társa, kísérője az első pillanattól kezdve. Ő hozta-vitte az üzeneteket, leveleket és ha a szükség úgy hozta, Harry védelmére kelt. Egy összetéveszthetetlen, kápráztatóan fehér hóbagoly. A Pandorának köszönhetően pedig most már velünk tarthat nap mint nap!

Hedvig hóbagoly charmHedvig charm Harry Potter Pandora

Griffendél! Mardekár! Hugrabug! Hollóhát!

Teszlek Süveg Pandora Harry Potter kollekció 2020

A következő charm az a tárgy, amellyel valószínűleg mindannyiunk eljátszott gondolatban egy kicsit: ez a Teszlek Süveg! Ez az elvarázsolt kalap, amely mikor a fejedet érinti, a személyiségjegyeid és a hozzáállásod alapján eldönti, hogy az iskola melyik házában fogod eltölteni az elkövetkezendő éveket. Lássuk be, igazán sorsdöntő kiegészítő, aminek a való életben is hasznát láttuk volna a pályaválasztásunk során.

Teszlek Süveg charm PandoraTeszlek Süveg charm Pandora Harry Potter

Fémszínek kavalkádja egy különleges charmon

A felfűzhető charmok közül az egyik Harry szimbólumaiból épül fel. A Pandorától megszokott minőségben, aprólékosan kidolgozva érkezett meg a Nimbus 2000-es seprű rozé színben, az ezüst szemüveg és a Pandora Shine aranyszín bevonatával a sebhely, egy karikára felfűzve.

Harry Potter Pandora charmPandora charm Harry Potter

A Halál Ereklyéi: a Végzet pálcája, a Láthatatlanná tevő köpeny és a Feltámadás köve

A Halál ereklyéi Harry Potter Pandora ékszer

A mese utolsó kötetéig nem derül ki, hogy ezeknek a tárgyaknak közük van egymáshoz, de akkor az élet körforgásának szimbólumrendszerévé állnak össze. Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy mit tenne mindenhatóként? Vagy ha láthatatlanná válhatna egy estére: hova mennél, hova lesnél be? Esetleg ha egy napra visszahozhatnánk valamelyik szerettünket, akitől a halál elválasztott… A gyermeki ácsingózás a felnőtt élet legkomolyabb kérdéseivel találkozik, amikor a Halál Ereklyéiről van szó. Bűvös, erős szimbólum, amely a csuklódon hordva minden nap emlékeztethet a hatalomvágy és az élet nagy kérdéseire.

A Halál ereklyéi charm PandoraHalál ereklyéi charm Harry Potter Pandora

A varázsvilág határa gyerekek és felnőttek előtt is nyitva áll

Ez az a mese, amit gyerekként és felnőttként egyformán elvarázsol, de kiskamaszként tudjuk a leginkább átérezni a csodáját. Hiszen amikor kívülállónak érezzük magunkat és kiderül, hogy van számunkra egy olyan hely, ahova pontosan illünk, ahol csupa magunkfajta van, az felszabadító és önbizalmat nyújtó élmény.

Felnőttként pedig idővel megtapasztaljuk, hogy egyre nehezebb őszinte, igazi barátságokat kötni, amikor egyre jobban különbözünk és mindenki szuper elfoglalt. Egyre körülményesebben ismerkedve, talán még mélyebben meg tudjuk érteni a Roxfort elszigetelt világának varázslatát.

A gyermek-, kamasz- vagy felnőttkorunk mesevilágának részletei most megérkeztek a Pandora csodálatosan kidolgozott charmjai közé. A minikollekció július 16.-án debütál, csütörtöktől a Divatékszerbolt kínálatában megtalálod ezeket a mesés apró charmokat. Te melyiket szerzed be először? Meséld el itt, kommentben vagy a Facebook csoportunkban

Számítunk a véleményedre, osszd meg velünk és a Facebookon! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)