Divat és ékszer blog

2020. aug. 30. Ékszerhírek

Thomas Sabo 2020. Charming Fülbevaló Kollekció

 

Több, több és még több... Halmozd a Thomas Sabo fülbevalókat.

Szereted a fülbevalókat, és ritkán tudsz csak egy párról dönteni? Nos, ezt a döntést most egy kissé megkönnyítjük! Az új, elbűvölő Thomas Sabo kollekcióval megtaláltuk az ideális megoldást, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre többféle fülbevalóval díszítsd füledet. 

Thomas Sabo charm fülbevalók

Füldíszek további lelehetőséget teremtenek

A 2020. Thomas Sabo Charming fülbevalók legnagyobb újdonsága a fülbevaló díszek! Hogy ezek mire valók? A bedugós fülbevalóidat és karika fülbevalóidat tovább díszítheted saját elképzelésednek megfelelően. Ezeket a darabokat a 2,5 mm-es karika segítségével könnyen hozzákapcsolhatod bármelyik Charm Club Kollekciós fülbevaló csapjába vagy karikájába.

Bedugós fülbevaló szett thomas sabo  Thomas Sabo Charm fülbevalók

 

thomas-sabo-fel-par-ezust-kereszt-fuggo-fulbevalo-disz thomas-sabo-fel-par-dupla-csillag-aranyozott-ezust-fulbevalo-disz thomas-sabo-fel-par-tenyesztett-gyongy-ezust-fuggo-fulbevalo-disz
 

A fül ékszerek trendje 2020-ban… karika! 

Már 2018 végén, amikor a fülbevalók megjelentek a  londoni és a New York-i divathét kifutóin, nyilvánvalóvá  vált, hogy a  90-es évek karika fülbevalói visszatérnek, és itt vannak, hogy maradjanak! Viselj egyetlen fülön különböző méretű és színű fülbevalót kövesd a többszörös piercing trendet engedj teret kreativitásodnak.

TS karika fülbevaló

Thomas Sabo aranyozott fülbevaló Thomas Sabo aranyozott fülbevaló dísz

Bedugós fülbevalók egy kicsit másként

A hagyományos bedugós fülbevalók egy kicsit másként jelennek a 2020. Thomas Sabo Charming Kollekcióban. Finoman a fülcimpa alá simul a cirkóna kövekkel díszített ív az állítható hátsó rész következtében. Szintén a fülcimpát emeli ki a ez a rozé fülbevaló.

Thomas Sabo állítható fülbevaló Thomas Sabo bedugós aranyozott fülbevaló

Fülre simuló füldísz - a Climber

Ezek az aprólékosan kidolgozott fülékszerek, amelyek a fülcimpától a fülkagyló hullámzása mentén futnak követik és kihangsúlyozzák a fül formáját - képzeld el, hogy egy apró borostyán fut fel a fülkagylódon és finoman a füledhez simul! A használatakor óvatosan akaszd be a füledbe és fordítsd a megfelelő irányba.

Thomas Sabo fülbevaló climber  Thomas Sabo köves fülbevaló

thomas-sabo-bogyos-beakasztos-ezust-fulbevalo-cirkonia-kovekkel thomas-sabo/thomas-sabo-bogyos-beakasztos-aranyozott-ezust-fulbevalo thomas-sabo-bogyos-beakasztos-aranyozott-ezust-fulbevalo-cirkonia-kovekkel

Fülgyűrű - az ear-cuff

Válassz Thomas Sabo fülgyűrűi közül, ami azonnal lenyűgöző piercing hatást kölcsönöz a fülednek a piercing fájdalma nélkül! Többféle fülgyűrűből választhatsz ráakaszthatod a fül kagylódra vagy a rögzítő lánc esetében egyedileg felfüggesztheted az általad választott bedugós fülbevalóba.

Thomas Sabo fülgyűrű Thomas Sabo láncos fülgyűrű

thomas-sabo/thomas-sabo-fel-par-aranyozott-ezust-fulgyuru-cirkoniaval thomas-sabo-fel-par-ezust-fulgyuru-fuggo-kereszt-disszel thomas-sabo-fel-par-aranyozott-ezust-atlos-bogyos-fulgyuru

Remélem Neked is tetszik az új Charming Fülbevaó Kollekció és tudsz választani néhány darabot belőle. Ha még nem csatlakoztál zárt facebook csoportunkhoz kattints ide és catlakozhatsz!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ékszertündérek! Hálásan köszönöm a karácsonyi üdvözletet és a különleges ajándékot! Óriási meglepetést okoztatok! Igazán nagyon figyelmesek vagytok! Nem találkoztam eddig olyan céggel, amelyik mindig pontosan, kifogástalanul teljesíti a megrendeléseket, ráadásul egyik napról a másikra. Ti egy ilyen kivételes céget képviseltek! Fantasztikus csapat, precíz munkavégzés, elégedett vásárlók. Szívből kívánom, hogy a jövő év is ilyen sikeres, eredményes legyen számotokra! Áldott, békés ünnepeket kívánok! Szeretettel: Viki

Viki - évvégi jókívánság

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)