Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2020. szept. 13. Hasznos tudnivalók , Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek , Divathírek , Hírek

Igen! Esküvői ékszer szett ötletek a nagy napra

Esküvői ékszer szett

Ezek között a varázslatos esküvői ékszer szett ötletek között te is megtalálhatod a számodra kedves és személyiségedhez illő darabokat. Sőt! A menyasszonyi ékszerek mellett a koszorúslányokról sem feledkeztünk el!

A Vénusz esküvői szalonban jártunk
 

Swarovski Dial up rozé szürke ékszer szett homas-sabo-filigran-fa-18k-rose-arannyal-bevont-ezust-medal-cirkoniaval

Csodás esküvői ruhákból válogattunk, próbálgattunk a nagykanizsai Vénusz esküvői szalonban. Köszönjük Timinek, hogy mindenben segítségünkre volt igazán remek délelöttöt töltöttünk el a szalonban A lányok lehet, hogy kedvet kapnak egy igazi próbához! :)

thomas-sabo-csillag-es-hold-ezust-nyaklanc

Az összhang a lényeg: legyen szó akár házasságról, akár esküvőröl
 

Akár meghitt, kis esküvő, akár hetedhét határon túlra szóló dínom-dánom, egy biztos: minden menyasszony szeretne ragyogni az ő nagy napján.

Lázas készülődésben telnek a hetek-hónapok: csokor, meghívók, catering, torta, végre megvan álmaid ruhája, tudod, milyen frizurát és sminket viselsz majd. Sőt, már a koszorúslányok szettjét is kitaláltad, mégis érzed, valami még hiányzik: gyakran a megfelelően kiválasztott esküvői ékszerek teszik csak teljessé az összhatást.

Szerencsére a mindennapokban alkalmazott stílusszabályoknak a menyasszonyi megjelenésed összeállításánál is hasznát tudod venni. Fontos, hogy az esküvői ékszerek illeszkedjenek a menyasszonyi ruha és az egész esemény stílusához, csakúgy, mint a te adottságaidhoz.

coeur-de-lion-apro-koves-nyaklanc-roze-korokk

A tökéletes esküvői ékszer szett megtalálásához érdemes minden esetben figyelembe venni a dekoltázs formáját, a nyak hosszát és az arc formáját is. Hiszen az ékszerek mérete és vonalvezetése nagymértékben befolyásolja az összhatást.

Egy jól megválasztott menyasszonyi ékszer olyan természetességgel simul bele a teljes megjelenésedbe, mintha mindig is oda tervezték volna. Nem túl harsány, mégis épp azt hangsúlyozza, amit ki szeretnél emelni, hogy végül igazán különlegesen érezhesd magad életed nagy napján.

Mennyasszonyi ékszer szettjeinket megtalálod ebben a Divatékszerbolt-kategóriában!

Azonban nem csak az esküvői ékszer formák, hanem a színek tekintetében is érdemes a színtípusok és stílusszabályok felé fordulni. Alapvetően, persze, az számít, hogy meleg vagy hideg tónusú ékszerekben érzed jól magad. Mégis általánosságban elmondható, hogy az ezüst az abszolút favorit, ha fehér ruháról van szó, míg az egyre népszerűbb ekrü, pezsgő vagy rozé színű esküvői ruhákhoz remekül passzolnak az arany és rozéarany ékszerek is.

Swarovski Treasure gyöngy ékszer szettSwarovski Dial up rozé szürke szett

Érezd magad igazi hercegnőnek - csodás, esküvői Swarovski ékszerekben!
 

Swarovski Wonder Women arany színű karperec swarovski-dial-up-roze-szurke-nyaklanc

Ki ne álmodott volna kislányként tüll szoknyás, hercegnős megjelenésről? Ha nagy abroncsos, hangsúlyos ruháról ábrándoztál mindig is, bátran válassz hozzá esküvői ékszert a Swarovski drámai, szikrázó ékszercsodái közül!

Swarovski Lace ezüst színű ékszer szett kristályokkalSwarovski Hullámos függő fülbevaló kristályokkalSwarovski Kék levelek függő fülbevaló

Bár a nagy napon egyébként is minden szempár rád szegeződik majd, hidd el, ezek a már-már statement kiegészítők mágnesként fogják vonzani a tekintetet. Épp ezért érdemes a kevesebb több elvét alkalmazva ilyenkor is ügyelni az egyensúlyra: ha a nyaklánc domináns, akkor a fülbevaló már legyen visszafogottabb. Vagy épp egy pár nagyobb, izgalmasabb fülbevaló mellett a nyakláncot akár el is hagyhatod, hogy ne keltsenek együtt túl zsúfolt összhatást.

swarovski-aila-mini-feher-roze-szijas-ora swarovski-roze-masnis-nyaklanc

Hasonló a helyzet akkor is, ha a ruha csillogó, gazdagon díszített. Ilyen esetben az elegáns, de egyszerűbb darabok, mint a Swarovski klasszikus ékszer szettjei adhatják meg azt a finom pluszt, amelyre menyasszonyként vágysz.

Vidéki romantika - Légy te a természet vadvirága
 

thomas-sabo-ezust-karkoto-csillagokkal thomas-sabo-levelek-ezust-nyaklanc-cirkoniaval

Meghitt pillanatok, semmi flanc, csak őszinte szeretet és boldogság. Egyre népszerűbbek a kényelmet, egyszerűséget előtérbe helyező menyegzők, ahol nem kell kosztümben, öltönyben feszíteni a násznépnek, tánc közben pedig bárki ledobhatja a cipőjét, hogy élvezze a pázsit hűvösét.

Ha menyasszonyként te is ilyen bensőséges esküvőre készülsz, a Thomas Sabo szív medállal díszített ezüst lánca megfelelő kiegészítője lehet a megjelenésednek, hiszen épp ez a fesztelenség és könnyed báj köszön vissza benne. Ha pedig igazi zöld esküvőre készültök, akkor a menyasszonyi ékszer terén is érdemes a letisztult, növényi vonal felé nyitnod: a Thomas Sabo levél motívumai garantálják majd a tökéletes ezüst esküvői ékszer szettet számodra.

Thomas Sabo Ezüst nyaklánc kis szív medállalThomas Sabo Levelek ezüst bedugós fülbevalóThomas Sabo Levelek ezüst nyaklánc cirkóniával

Aprócska csillogás a bohém csipkék, légies anyagok mellé, épp annyi csak, hogy kiemelje az ara természetes szépségét. A visszafogottabb menyasszonyi ékszereket akár bátran kombinálhatod is, nem lesz túlzó a végeredmény.

 coeur-de-lion-apro-koves-nyaklanc-roze-korokkel pandora-ekszer-pave-es-kigyolanc-stilusu-sziv-ezust-nyaklanc

S, ha már természetesség: pont a visszafogottság, ismerős motívumok teszik lehetővé, hogy ezek az esküvői ékszerek tökéletesen illeszkedjenek a megálmodott szettbe, legyen az vintage, bohém vagy akár népies stílus.

Időtlen klasszikusok - generációkon átívelő esküvői ékszer szettek

 

Valami régi, valami új? Ha olyan darabokat viselnél szívesen, amelyek felidézik a családi összetartozás élményét és emlékeztetnek a tradíciók, hagyományok ápolásának fontosságára, válassz kiegészítőt az örök ékszer-klasszikusok közül.

Thomas Sabo Szeretet fa rozé nyakláncPandora ékszer Aszimmetrikus szív ékszer szettSwarovski Ezüst színű ékszer szett pink swarovski szívvel

Ahogy a kis fekete ruha vagy a tusvonal nem hogy csak túlél, de virágzik a divatban és minden korban képes megújulni, úgy a gyöngyékszerek és a szív motívum is kitörölhetetlen klasszikusok. Az esküvői ékszerek világában anyáink, nagyanyáink, sőt üknagyanyáink óta képviselik a kortalan szépséget.

swarovski-gyongy-nyaklanc-tollakkal pandora-ekszer-kortars-gyongy-ezust-nyaklanc

Egy esküvői gyöngy ékszer szett időtlensége épp a gyöngy sokoldalúságában és letisztultságában rejlik. Legyen szó tradicionális gyöngysorról vagy modern vonalú, játékos, decens menyasszonyi ékszerről: a sok-sok variáció között mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és stílusához legjobban illőt.

Pandora ékszer Modern gyöngyös ezüst fülbevalóSwarovski Gyöngy nyaklánc tollakkalPandora ékszer Kortárs gyöngy ezüst nyaklánc

Ha a családodban nincs ilyen esküvői ékszerrel kapcsolatos hagyomány, akkor talán pont itt az ideje, hogy megalapozz egyet. Válassz olyan menyasszonyi ékszer szettet, amelyet utánad majd a lányaid, menyeid is büszkén és örömmel viselhetnek majd, ha szeretnék. Ennél szebb esküvői szimbolika talán nem is kell, mint amikor a két család leendő, közös hagyományait fektetitek le.

“Köszönöm, hogy mellettem állsz!” - Esküvői ékszer ötletek koszorúslányoknak

Bár az esküvő szigorúan véve két ember szerelmének és közös útjuk megkezdésének ünnepe, mégis olyan esemény, amikor szívesen adunk hálát a bennünket támogató barátoknak, családtagoknak. Megköszönjük, hogy mellettünk állnak életünk e kiemelkedő napján is.

Ha egyforma esküvői ékszer várja meglepetésként koszorúslányaidat a nagy nap alkalmából, az örök emlék lehet, ami csodásan kifejezi összetartozásotokat.

Erre az alkalomra remek választás egy pár elegáns Thomas Sabo vagy Pandora fülbevaló. Ráadásul egységessé teheti a koszorúslányok megjelenését akkor is, ha nem teljesen egyforma ruhában lesznek!

Pandora ékszer Csillogó aszimmetrikus szív ezüst fülbevalóThomas Sabo Szögletes köves ezüst fülbevaló

Azonban a döntés előtt érdemes megbizonyosodni róla, hogy minden koszorúslányod hord fülbevalót. Ha nem, a barátság kifejezésére egy Pandora karkötő is szép ajándék lehet, melyet az esküvő után is büszkén viselhetnek majd. Rápillantva pedig emlékeztetni fogja őket, hogy ti mindig ott lesztek egymásnak - és még éveken keresztül bővíthetitek közös charmokkal.

Pandora ékszer Moments pávé szív sliding ezüst karkötőPandora ékszer Végtelen szív függő bicolor charm

A Pandora karkötők számtalan variációra adnak lehetőséget, így - ha szeretnéd - akár minden koszorúslányodat a rá jellemző, összességében mégis egységes ékszerrel ajándékozhatod meg.

Az esküvő mindent összevetve róla és rólad szól
 

Tudjuk, hogy az esküvőszervezés időszaka tele van édes-keserű pillanatokkal, rengeteg bizonytalansággal és stresszel. Ritkán akad olyan pár, ahol teljes összhangban sikerül kiválasztani a vacsoramenütől a meghívó stílusán át a dekorációig mindent.

Épp ezért nagyon fontos, hogy a csodás papírok, a századik felpróbált menyasszonyi ruha és az ültetési rend vázlatai mögött is mindig lássátok egymást. Ne veszítsétek el a fókuszt a legfontosabbról: hogy az esküvőtök napján te és ő végre ti lesztek. A különleges körülmények, a ragyogó ékszer az esküvőre, a különleges ruhák mind-mind ennek ünneplésére szolgálnak.

Ha tetszett ez a kis összeállításunk, szívesen csevegnél róla vagy további inspirációra vágysz, csatlakozz zárt Facebook-csoportunkhoz, ahol folytathatjuk az esküvői ékszer szettek kitárgyalását. Várunk szeretettel! 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Gyors szállítás, gondos csomagolás, szép pandis ékszer! Imadtam a smiles matricát a csomagoláson, tényleg feldobtatok a napom!

Sz. Krisztina - Pandora rajongó

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)