Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2020. szept. 28. Érdekességek a nagyvilágból , Ékszerhírek , Divathírek , Hírek

Itt a Star Wars x Pandora kollekció!

Pandora ősz Star Wars kollekció

Az idei ősz a Star Wars rajongóké a Pandoránál! Október 1-jén végre megérkezik a régóta várt Star Wars x Pandora kollekció, benne George Lucas filmjeinek kultikus figuráival.

Pandora Star Wars Yoda charm

“Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…”

Neked is rögtön beugrik a Star Wars filmek főcímzenéje? Fogadjunk, már hallod is…

1977-ben, amikor bemutatták az első Star Wars filmet, az Egy új reményt, George Lucas talán nem is sejtette, milyen kortalan, folyamatosan növekvő és milliók által rajongott fantasy birodalmat indít útjára. Az akkori sci-fi filmekhez képest merőben új alkotás letarolta a filmvilágot és több mint 40 éve a filmes pop-kultúra egyik csillagaként ragyog. Épp ezért a Pandora kollekcióinak sorából sem maradhattak ki az összetéveszthetetlen fantáziavilág alakjai: lássuk az ékszereket!

"Az erő legyen veled!" - megérkeztek a Star Wars Pandora ékszerek

A Pandora új kígyólánc karkötőjén egyfajta mantraként most magaddal viheted ezt a mondatot, hogy rápillantva erőt meríthess a jedik kitartásából és bátorságából.

Pandora Moments Star Wars kígyólánc karkötőPandora Star Wars fénykard dupla függő charm

A Darth Vader és Luke egymást keresztező piros és kék fénykardját ábrázoló köves Pandora charmon ugyanígy a “May the force be with you.” felirat olvasható. A különleges, két függőből álló charmot kék, csillag gravírozásba ültetett kövek díszítik.

“Luke, én vagyok az apád.” Leia, neked is!

Darth Vader egy bonyolult karakter, aki komoly jellemváltozáson megy át: épp ez teszi őt annyira izgalmassá és végtelenül emberivé. A teljes sztorit ismerve tudjuk, hogy milyen döntések során vált a kedves, segíteni akaró Anakin Darth Vader Nagyúrrá, mégis minden hibája ellenére azért még ő az univerzum leghíresebb apukája és a kedvenc főgonoszunk is egyben!

Pandora Darth Vader charmPandora Star Wars Darth Vader charm

A Star Wars X Pandora kollekcióban Darth Vader legendás sisakjával találkozhatunk, fekete zománcozással és a Pandora-féle gazdag részletekkel.

Leia hercegnő karaktere abszolút és végérvényesen átírta a hercegnőkről, s egyszersmind a női karakterekről alkotott véleményt, és Carrie Fischer alakításában egy olyan idolt kaptak lányok milliói, akire érdemes hasonlítani. Leia egy személyben céltudatos, bátor, okos, mégis törődő és gyengéd - a Pandora pedig e charmmal épp a sokrétűség és a női erő előtt tiszteleg.

Pandora Star Wars Leia hercegnő dupla függő charmPandora Leia charm

A két elemből álló charmon Leia hercegnő arcának aprólékos 3D-s sziluettje látható, gyűrűt formáló, kék kövekkel díszített keretben, míg a hátsó lapocskán a csillagos égbolt végtelenje és a halálcsillag jelennek meg. Bátorító apróság, ami emlékeztet arra, hogy mi is erős hercegnők vagyunk, akikkel nem érdemes packázni.

Barátok a bajban

R2D2, akit valami furcsa oknál fogva minden szereplő megért, csak a nézők nem, és C3PO, az udvarias és cseppet pánikolós protokoll droid a történet két igazán szerethető és fontos mellékszereplői. A két eltérő személyiség tökéletesen kiegészíti egymást és barátságuk, hűségük végig töretlen és példaértékű.

Pandora Star Wars R2D2 függő charmPandora C-3PO charm

Nem csoda hát, hogy nem csak külön-külön formázott charmként kerültek bele a Star Wars x Pandora kollekcióba, hanem egy közös, 3D-s, áttört charmon is visszaköszönnek egymás mellett állva, éppúgy, mint a filmeken.

Pandora Star Wars karkötőPandora Star Wars C-3PO és R2D2 áttört charm

A másik hű társ Chewbacca vagy egyszerűen Chewie, a Star Wars univerzum óriás “macija”, akit legszívesebben mi is jól megölelgetnénk.

Pandora Star Wars Chewbacca charmPandora Chewbacca charm

Chewie, Han oldalán, ott segít, ahol tud: űrhajót szerel, rohamosztagosokkal harcol vagy épp finoman kritizál, ha épp arra van szükség. Igazi jóbarát, aki végigkíséri társát az összes eszeveszett küldetésben: mostantól Chewie veled is ott lehet a mindennapok kalandjaiban egy csodás Pandora charm formájában.

Pandora Star Wars A gyermek charmPandora Star Wars BB8 charm

Neked ki a kedvenced az újabb részek szereplői közül? A Mandalorian sorozat legnagyobb sztárja, Baby Yoda az ikonikus pózban, fekete zománcozott szemekkel, míg a BB8-ről, a kicsi gömb alakú droidról mintázott Pandora charm tűpontos gravírozott részletekkel, narancs-fekete zománcozással és 360 fokban forgatható fejjel készült.

Galaxisokon átívelő szeretet

Pandora őszi kollekció 2020

Bár a Star Warsban galaxisok, sőt a teljes univerzum sorsa felett zajlik a jó és rossz közötti harc, valójában mégis a család, a féltés, és a szeretet az, ami mozgatja a szereplőket sok-sok fényév távolságból is. Ezt a szeretetet és a családi köteléket szimbolizálják a Pandora őszi kollekciójának legújabb darabjai is.

Pandora őszi kollekció charmokPandora Rózsaszín szív családfa függő charmPandora ősz családi charmok

Az új, aranyozott, T-záras kígyólánc karkötő és a ragyogó kék charmok pedig egy kis derűt és magabiztosság lopnak majd az őszi hétköznapokba. Hiszen a kedvenc ékszerünket viselve mindig kicsit könnyebben vesszük az akadályokat!

Pandora 2020 új kígyólánc karkötő

Valós kérdések egy távoli, képzelt világ köntösében

A családi összetartozás éppúgy a Star Wars univerzum sajátja, mint a különleges lények, vagy a droidok. A történet iránti közös rajongás olyan több generációs élményt nyújthat, ami összekötheti az egész családot, kapcsolódási pontot adva a merőben eltérő érdeklődésű rokonok közt.

Október 1-jén debütálnak majd ezek a lenyűgöző apróságok a Divatékszerbolt kínálatában. Te melyikre csapsz le először? Meséld el itt, kommentben vagy a Facebook csoportunkban

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Tisztelt Cím! Manapság nem sok ilyet tapasztal az ember, hogy megreklamál valamit és másnap átveheti a sérülésmentes terméket! Nagyon szépen köszönöm! Kívánok további jó munkát és sok-sok vevőt Önöknek!

Gabriella - Pandora tisztító folyadék

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)