Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2021. nov. 3. Ékszerhírek

A 2021-es téli kollekció: Magic Stars by Thomas Sabo

Thomas Sabo Magic Star kollekció

A fénylő csillagok köré szervezte a legújabb karácsonyi kollekcióját a Thomas Sabo. Minden, amire szíved vágyik: nyakláncok, fülbevalók, karkötők, gyűrűk és órák, amelyek eleganciát és kecsességet árasztanak.

A legújabb kollekció ékszereit már megtalálod a webshopban!

Varázscsillagok nyomában a Thomas Saboval

Thomas Sabo karácsonyi kollekció

Pazarul csiszolt, apró kövek különleges beállításokban, sterling ezüst ékszerekbe foglalva, amelyek a csillagok és a hold misztikumát idézik fel. Egy ilyen ékszer azt jelképezi, hogy van valami, ami nagyobb a földi dolgoknál, van valami, amire támaszkodhatunk az idők és kultúrák változásai során, az élet megpróbáltatásain keresztül. Nyilvánvaló, hogy ez aktuálisabb, mint valaha: a csillagos égbolt ihlette ékszerek a reményt, az optimizmust és a stabilitást szimbolizálják.

Lehetnek a hétköznapjaid varázslatos kis pillanatai vagy egy emlékezetes alkalom ragyogó kiegészítői: fedezd fel velünk együtt az új kollekciót!

A csillogó galaxis, amelyben mindannyian élünk

Thomas Sabo Magic Stars kollekció ékszerek

Az új, csillag és holdmotívumokkal játszó, részletgazdag ékszerek egy csillogó galaxisra emlékeztetnek és varázslatos hatást keltenek: stílusos fénypontjai lehetnek bármilyen megjelenésnek. Ezek a szimbólumok minden viselő számára egyéni jelentéssel bírnak: egyesek számára a végtelenséget és a varázslatot, másoknak a biztonságot és az összetartást vagy épp a magabiztosságot és a boldogságot jelenthetik.

Thomas Sabo Magic Stars nyakláncok


Az igényesen kidolgozott, filigrán, egyedi csillagelemekből álló nyaklánc több mint 40 csiszolt cirkóniakövet foglal magába, különleges beállításokban. A sötétkék csillámporos hatás adja a központi elem csillogó hátterét: szinte elveszik benne a tekintet! A kisebb és nagyobb méretű nyaklánc szépen kombinálható egy statement ékszerré, de külön-külön is gyönyörűen mutatnak.

Thomas Sabo Csillagvarázs ezüst nyakláncThomas Sabo Csillagok és hold ezüst nyaklánc cirkóniával

A hozzáillő, félholdas hosszú fülbevaló a kollekció egyik legkülönlegesebb darabja számomra. Az apró ékszert 70 válogatott, élénk színű kő díszíti, kerek és csillag alakú elrendezésekben. Minden mozdulatnál veled együtt ringatózik, igazi mestermunka.

Thomas Sabo Hosszú ezüst fülbevaló félholddal és csillaggalThomas Sabo Hosszú ezüst fülbevaló félholddal és csillaggal modellel

 

Ha nem szereted a nagyméretű fülbevalókat, de a hatásról nem mondanál le, akkor mindenképp érdemes egy pillantást vetni a beakasztós, csillagos fülbevalóra. Hat, különböző méretű csillagelemből áll, sötétebb ezüst vagy arany, valamint kék és fehér árnyalatokban ragyog.

Thomas Sabo Ezüst gyűrű forgó hold és csillagdísszelThomas Sabo Ezüst beakasztós csillagos fülbevalóThomas Sabo Aranyozott beakasztós csillagos fülbevaló

Egy igazán különleges gyűrű is érkezett az új kollekcióval: egy forgatható hold és csillag elem díszíti. 

Thomas Sabo Magic Stars kollekcióThomas Sabo Magic Stars

Az extravagáns ékszerek mellett visszafogott darabokat is találhatunk. Így akár csak egy-egy finom darabot viselnél, akár halmoznád a kecses karkötőket, fülbevalókat, akkor is rengeteg lehetőség vár rád!

Thomas Sabo Csillag kék köves ezüst fülbevalóThomas Sabo Aranyozott csillag fülbevaló lánc dísszelThomas Sabo Ezüst karika fülbevaló holddal és csillaggal

Ez az elbűvölő Thomas Sabo ezüst karkötő, a csillagmotívumokkal biztos választás, ha ajándékot keresel. Középen egy nagyobb kozmikus csillag helyezkedik el, csillogó cirkóniakövekkel díszítve, mellette pedig egy-egy kisebb csillag kapott helyet. A karkötő mérete pedig állítható, így biztos, hogy tökéletes lesz a meglepetés!

Thomas Sabo Ezüst karkötő kozmikus csillaggalThomas Sabo Aranyozott ezüst karkötő kozmikus csillaggal

A csillagvarázsnak pedig még mindig nincs vége…!

Thomas Sabo Ezüst pecsétgyűrű csillagdísszelThomas Sabo Aranyozott ezüst nyaklánc kozmikus csillaggalThomas Sabo Varázslatos csillag fülbevaló

Már az eddigi ékszereken is feltűnhetett a háttérben a mélykék berakás, amely olyan varázslatosan csillog, mint az éjszakai égbolt. Ennél az ékszerszettnél most nagyobb figyelmet kapott ez a különleges megoldás, mindössze egy-egy nagy csillagmotívummal az előtérben.

Misztikusan ragyogó pillangók az éjszaka homályában

Thomas Sabo Aranyozott ezüst varázslatos éjszakai pillangó medál

A Thomas Sabo különleges pillangó és macskamedáljait száz közül is felismernénk. A téli kollekció részletgazdag pillangómedáljainál a lepkék szárnyai az éjszakai égboltot tükrözik vissza: a mélykék ragyogáson néhány kiemelt csillag és hold csillog. Biztos, hogy a Thomas Sabo rajongók imádni fogják ezt a nem mindennapi, szimbolikus ékszert!

Thomas Sabo Aranyozott ezüst varázslatos éjszakai pillangó medálThomas Sabo Varázslatos éjszakai pillangó nagy ezüst medál

Viseld magadon az égbolt motívumait az évszázados hagyományok szerint!

Thomas Sabo Magic Stars gyűrűk

"Az összetartozás érzését akartuk kelteni, megmutatni, hogy senki nincs egyedül ezen a világon" - mondta Aurore Melot, a THOMAS SABO kreatív igazgatója a kollekcióról, amelyet Thomas Sabo cégalapítóval közösen terveztek.

Az égitestek mindig is a fő témái, inspirációi voltak az ékszerkészítésnek. Évszázadok óta viseljük a szimbolikus csillagokat, holdakat talizmánként, szerencsehozóként, emlékeztetőként, majd továbbadjuk őket a gyermekeinknek, unokáinknak. Ezek a gyönyörű Thomas Sabo ékszerek most továbbviszik ezt a hagyományt: légy részese te is! 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)