Divat és ékszer blog

2021. dec. 15. Nyereményjáték

Gratulálunk Karácsonyi játékunk nyerteseinek!

Karácsonyi manóvadászat játékunk lezárult.
Gratulálunk a nyerteseknek!


A Divatékszerbolt webáruházban 2021. December 5.-én indult a „Karácsonyi manóvadászat” nyereményjáték, ahol a webáruházban elbújt manókat kellett a játékosoknak megkeresni és a manóknál lévő betűk összegyűjtésével, majd értelmes magyar szóvá összerakásával az ajándékokat rejtő házikó lakat nyitó kódját megfejteni.

Minden résztvevőt, aki helyesen adta meg a lakat kódját egy azonnali 5% vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal jutalmaztunk és automatikusan részt vett nyereményjátékunkban is, ahol az alábbi vidám, karácsonyi nyereményeket lehetett megnyerni:

A Karácsonyi manóvadászat helyes megfejtői között kisorsolásra kerülő nyeremények:

1. PANDORA karácsonyi karkötő egy karácsonyi charmmal
2. SWAROVSKI karácsonyi télapós dísz
3. BOSS férfi bőr karkötő fém csattal

4. DESIGUAL Happy Bag fukszia sapka kesztyű szett

 

  

Sorsolás és eredményhírdetés: 2021. december 15-én


 A lakat kódja: CSENGŐ volt, a játékra közel 1400 helyes megfejés érkezett! Nagyon örültünk, hogy ilyen sokan játszottatok velünk.
A nyereménysorsolás december 15-én rendben lezajlott és az alábbi nyertesek kerültek kisorsolásra:

Fábián Judit - nyereménye a Pandora karkötő
Viszt Nikolett - nyereménye a Swarovski karácsonyfa dísz
Hegyiné Fülöp Eszter - nyereménye a Boss karkötő
Dávid-Bojti Éva - nyereménye a Desigual szett

A nyerteseknek ezúton is szívből gratulálunk!
A nyerteseket megadott elérhetőségeiken december 15-én e-mailban tájékoztattuk.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)