Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2022. febr. 21. Ékszerhírek , Hírek

Fedezd fel a MARVEL x Pandora kollekciót!

Pandora x Marvel kollekció

A MARVEL x Pandora kollekciót a MARVEL Univerzum ikonikus karakterei ihlették, akik megtanítják nekünk, hogy az igazi hősök az erősségeiket használják fel a változtatásra. A MARVEL univerzum filmes karaktereit láthatjuk viszont, de fontos tudni, hogy a mozifilmek alapját nyújtó képregények már a második világháború előtt is íródtak. A szerteágazó, ikonikus történeteket több évtized alatt fésülték össze tehetséges írók és rajzolók, akik alkotásaikkal végül egy filmes univerzumot is alkottak.

Biztosak vagyunk benne, hogy a MARVEL rajongók imádni fogják a Pandorával való új együttműködést!

Új Pandora Avengers karkötő érkezett!

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók logó moments kígyólánc ezüst karkötő

Az új kígyólánc MARVEL x Pandora karkötő egy kerek csatot kapott, amelyet a Bosszúállók logója és metszett vonalrészletek díszítenek. A kapocs hátoldalán a “ We are all heroes” vagyis „Mi mind hősök vagyunk” inspiráló üzenet látható.

 Pandora ékszer Marvel A bosszúállók logó moments kígyólánc ezüst karkötőPandora ékszer Moments kétsoros fonott bőr karkötő fekete

A tavalyi kollekció fekete bőrkarkötőjével egyetemben, ez is tökéletes és stílusos hordozója lehet a kiválasztott Bosszúállós charmoknak.

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók logó moments kígyólánc ezüst karkötő

A Végtelen kövek erejével

Pandora ékszer Marvel A boszúállók Végtelen kesztyű shine függő charm

A MARVEL filmes univerzum szerves részét képezi a 6 különleges kő, amelyek egyesével és monumentális erővel bírnak, de együttesen, összegyűjtve a világ feletti teljes hatalmat jelentik. A Bosszúállók sorozatban Thanos a világ mesterséges egyensúlyához egy páncélkesztyűbe gyűjtött őket össze. Minden egyes végtelen kő az élet egy-egy lényeges elemét jelképezi: a teret, a valóságot, az erőt, a lelket, az elmét és az időt. Mutasd meg a világnak, hogy mi az, ami fontos számodra!

 

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Végtelen kövek shine gyűrűPandora ékszer Marvel A boszúállók Végtelen kesztyű shine függő charmPandora ékszer Marvel A bosszúállók Végtelen kövek shine függő charm

A 14 karátos arannyal bevont Végtelen kövek gyűrűt különböző alakú, színes kövek díszítik, míg a belső oldalára az erőket gravírozták. A részletgazdag, ragyogó Végtelen kövek páncélkesztyű függő charm mutatóujja még mozgatható is: minden MARVEL rajongó számára kötelező darab! A két tónusú Végtelen kövek függő pedig minden egyes apró, függő kőhöz külön gravírozást is kapott, lenyűgöző részletességgel.

A MARVEL filmes univerzum szuperhőseinek nyomában

A Bosszúállók karakterei szinte mind önálló filmet, filmeket is kaptak, így részleteiben is megismerhettük a kalandos történetüket. Az inspiráló karaktereket most már a nyakláncodon, karkötődön vagy akár a kulcscsomódon is magaddal hordhatod!

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Hulk ezüst charm

Dr. Bruce Branner és Hulk egy testben az intelligens, szenvedélyes tudós és a pusztító erejű, végtelenül dühös óriás. A nagy fickó most átlátszó, zöld zománcfestést kapott, szakadt ezüst rövidnadrágja, üvöltő arckifejezése és a Hulk zúz! visszatérő szlogen gravírozása pontosan lefesti az összetett karaktert. Ismerd meg a mindannyiunkban ott rejlő sokoldalúságot Hulk segítségével!

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Hulk ezüst charmPandora ékszer Marvel A bosszúállók Fekete párduc ezüst charm

A Fekete Párduc, T’Challa a harcos, afrikai király, aki a charmon jellegzetes pózban van ábrázolva: letérdelve, keresztezett karokkal. Fényes fekete zománcból és ezüst vonalakból alkották meg a Fekete Párduc generációról generációra öröklődő álarcát, a sisak hátuljára pedig a filmbeli országot éltető, „Wakanda Forever!” felirat került.

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Fekete özvegy ezüst charm

A Fekete Özvegy ikonikus női karakter a szuperhősök közt, aki valójában hús-vér nő, szupererő nélkül. Egy gyerekkorától szigorúan titokban kiképzett elit bérgyilkosnő, aki csupán átlag feletti képességeivel és jellemfejlődésével áll helyt a férfi hősök közt.

Az átlátszó vörös tűzzománc életre kelti a jellegzetes frizuráját, az aprólékos részletekben megjelennek a fegyverei és függő bújtatójára a megerősítő, “Valójában képes vagyok rá”, “Actually, I can.” üzenet került. A róla készült filmet többek között Budapesten forgatták, így megcsodálhatjuk a pesti bérházak hamisíthatatlan hangulatát is az akciójelenetek közt!

A hősök szimbolikus kiegészítőit most már te is magaddal hordhatod

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Thor kalapácsa függő ezüst charm

Thor, az asgardi isten egyik legfőbb ismertetője a bűvös kalapács, amelyet csak az arra érdemes tud megmozdítani. Ebből készült most gyönyörű Pandora függő, barna zománccal, vésett karcolásnyomokkal és asgardi stílusú rúnákkal. Hívd elő a mennydörgést Thor kalapácsával!

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Thor kalapácsa függő ezüst charm

A kalapács egyik oldalára a „Worthy”, “méltó” szó van bevésve, emlékeztetve Thor hatalmának forrására. Nyakláncon is gyönyörűen mutat, akár mindennapi kis emlékeztetőként, hogy a valódi erő komoly felelősséggel jár együtt.

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Thor kalapácsa függő ezüst charmPandora ékszer Marvel A bosszúállók Amerika kapitány pajzsa charm

Nem kevésbé ikonikus Amerika Kapitány pajzsa! A nyeszlett fiú hiába próbált a hazájáért harcolni, nem kellett katonának, de végül beválogatták egy titkos kísérletbe, ahol a testét szuperkatonává alakították, s fegyveréül egy vibrániumból készült pajzsot kapott. Amerika Kapitány pajzsával harcol az igazságért és a tisztességért a világunkban és azon túl: az erő és a remény szimbóluma.

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Amerika kapitány pajzsa charm

Az amerikai színekben pompázó pajzs charmba erőt sugárzó üzenetet véstek: “True to yourself”, azaz maradj hű magadhoz.

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Vasember shine charm

A Vasember, azaz Tony Stark, dúsgazdag iparmágnás, feltaláló és playboy, aki pökhendi stílusával és zseni ötleteivel egy teljes filmtrilógiát kapott az univerzumban. Az új MARVEL x Pandora ékszerkollekcióban maga a figura és a mellkasába helyezett reaktor is külön charmot kapott.

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Vasember arc reactor ezüst charmPandora ékszer Marvel A bosszúállók Vasember shine charm

Az áttört miniatűr reaktor charm különleges textúrákkal és egy ‘I love your 3000” véséssel varázsol, míg a figura élénkvörös és fehér tűzzománc festést és 14 karátos aranyozás feltűnő kombinációjával hódít. A Vasember charm tenyerébe egy csillogó kő került, a sisak hátuljára pedig a “Find your power” üzenet.

MARVEL x Pandora ékszerkollekció - ugorj fejest a fantáziavilágba!

Marvel Pandora kulcstartó

A MARVEL művészeivel szorosan együttműködve a Pandora olyan különleges ékszereket készített, amelyek a Bosszúállók mindegyikét olyan gyönyörűen kidolgozott részletekkel ábrázolják, amelyek a karakterek személyiségét és értékeit egyaránt szimbolizálják.

Filippo Ficarelli és Francesco Terzo a Pandora kreatív igazgatói így összegezték a Marvel univerzum jelentette inspirációt: “Lenyűgözött minket a Bosszúállók hősiessége, ereje és sebezhetősége. Ezek a hősök bátorítanak, hogy hallassuk a hangunkat, használjunk az erőnket, anélkül, hogy rejtegetnénk a gyengeségeinket: hogy létrehozhassuk azt a világot, amelyben élni akarunk. Ünnepeljük az értékeket, amelyekért kiállunk és hangot adunk a szeretett dolgainknak: ez köti össze a MARVEL és a Pandora univerzumot.

Mit szólsz az új kollekcióhoz? Ha van MARVEL-rajongó ismerősöd, akkor itt az idő, hogy megmutasd neki a Pandora univerzumot és ezt a cikket! :) 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)