Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2022. júl. 4. Ékszerhírek

Kifinomult, filigrán ékszerek a PDPaola ékszerműhelyéből

PDPaola kifinomult ékszer

A PDPaola átütően kreatív, letisztult formavilága tökéletesen hangsúlyozza a mai kor erős női karaktereinek magabiztosságát. A legújabb PDPaola kollekciók a jelen és a múlt értékeinek egyedülálló kombinációjával és játékosságával ragadják meg a képzeletet, majd kalauzolnak el oda, ahol mindenki újra önmagára talál. Indulj el velünk az oda vezető úton!

Essentials kollekció: modernizált vintázs

Essentials PDPaolaEssentials PDPaola

A 2022-es ékszertrendek az előremutató kialakítás mellett a klasszikus kifinomultság alapjaihoz nyúlnak vissza. A PDPaola Essentials kollekció ékszerei ennek megfelelően a modern és klasszikus elemeket vegyítik.

PDPaola Atlas aranyozott ezüst nyakláncPDPaola Little crown aranyozott ezüst fülbevalóPDPaola Infinity aranyozott ezüst gyűrű

A kifinomult könnyedség megtestesítőiként a mindennapokon ugyanannyira jól működnek, mint egy különleges alkalomkor.

PDPaola Black essential aranyozott ezüst gyűrűPDPaola Black essentials aranyozott ezüst fülbevaló

A pecsétgyűrűk az ovális, szögletes, kerek formavilágukkal az elegancia egy egészen új dimenzióját képviselik. Vannak köztük gravírozható típusok, amiknek köszönhetően személyre szabhatod az ékszered. Ha például hiszel a számmisztikában, van szerencseszámod, vagy egy szó különösen sokat jelent neked, akkor érdemes rágravíroztatnod az új PDPaola gyűrűdre! Ki tudja, talán épp ez a kiegészítő lesz az új kabalád!

PDPaola Lace stamp ezüst gyűrűPDPaola Lace stamp aranyozott ezüst gyűrű

Super Future: “ékszerutazás” egy alternatív valóságba

PDPaola Super future

Menekülés egy alternatív világ víziójába: a Super Future kollekció egy igazi időutazásra invitál. Ékszereinek egyedülállósága a nosztalgikus és futurisztikus motívumok kombinálásában rejlik. Formaviláguk nagyon változatos, ezért ha szívesen csempésznél egy kis játékosságot az outfitedbe, itt az alkalom! Bírod az édes kis robotokat vagy a geometrikus formákból álló ékszereket? Akkor a Super Future világában könnyen magadra találhatsz!

PDPaola Super future aranyozott ezüst karika fülbevalóPDPaola Robert aranyozott ezüst karkötőPDPaola Robert aranyozott ezüst nyaklánc

A 925-ös sterling ezüstből, 18K aranyozással készített karika fülbevaló, de akár Robert, a robottal díszített lánc és karkötő is segíthet elveszni a gondolataidban. Éppen ott, ahol a múlt és a jövő összetalálkozik.

Juno kollekció: idilli irizálás a finom ragyogásért

PDPaola Juno kollekcióPDPaola Juno kollekció

Ha egy igazán kecses ékszerre vágysz, akkor a Juno kollekció darabjai fogják megdobogtatni a szívedet! A 18K aranyozott sterling ezüstből készített, természetes labradorittal és cirkóniával díszített gyűrűk és fülbevalók az istenek és halandók korát idézik, 21. századi kontextusba helyezve.

PDPaola Sena aranyozott ezüst fülbevalóPDPaola Juno aranyozott ezüst fülbevaló

A kollekció Juno, a római mitológia istennője után kapta a nevét, ezzel is rámutatva az újszerű ékszerekben rejlő szofisztikáltságra. Vitalitás, nőiesség, elegancia: legjobban ezek a hívószavak írják le az összeállításában található gyűrűk és fülbevalók hangulatát. Utánozhatatlanok, álomszépek, akárcsak te, amikor a Juno kollekció kiegészítőit viseled!

PDPaola Villa aranyozott ezüst gyűrűPDPaola Juno aranyozott ezüst gyűrű

Az apró, irizáló kövekkel díszített ékszerek egy outfit önálló kiegészítőjeként is helytállnak, míg más minimalista gyűrűkkel, fülbevalókkal és láncokkal is jól működnek. Sokoldalúságukat részletes kidolgozottságuknak, illetve apró, de mégis jelentőségteljes alkotóelemeiknek köszönhetik.

Mit gondolsz, te inkább halmozod majd az élvezeteket vagy kizárólag egy kifejező ékszert választasz? Napjaink ékszertrendjei azt mondják, hogy mindkét viselet működik, ezért bárhogy is döntesz, vesztenivalód nincs!

PDPaola April aranyozott ezüst gyűrűPDPaola Patio aranyozott ezüst gyűrű

Készülj fel, a kecses ékszerkollekció fülbevalói és gyűrűi bármelyik pillanatban elkápráztathatnak; nehéz lesz nekik ellenállni!

PDPaola legújabb kollekcióinak vonzereje

PDPaola a kifinomult ékszer

A PDPaola sajátos esztétikuma mindig is magával ragadó erővel bírt. De minek köszönhette és minek köszönheti még ma is egyedülálló vonzerejét? Elsősorban annak a változatosságnak, ami miatt képes az állandó megújulásra és a klasszikus elemek újragondolására, megtartására.

A letisztult, hagyományos karika fülbevalókat például úgy kombinálja, hogy mégis modern kontextust kapnak. (Elég csak egy percre a felső képre pillantanod és azonnal megérted mire gondolunk.) Nem véletlen tehát, hogy legújabb kollekciói úgy képesek megigézni és magukhoz vonzani a figyelmünket, mintha mágnesek volnának.

Ha jobban megnézed az Essentials, a Super Future vagy épp a Juno kollekció ékszereit, látni fogod, hogy egyedülállóságuk ellenére is hasonlítanak egymáshoz. Egyszerre vegyítik a múlt-jelen, a fantázia-valóság, a klasszikus-modern dimenzióinak elemeit, ezzel kihangsúlyozva mindannyiunk belső szépségét és individualitását.

PDPaola a filigrán ékszer

Ennélfogva az PDPaola új ékszereit azok figyelmébe ajánljuk, akik:

  • - értékelik a múlt szépségeit és nehézségeit, de nem félnek az újtól sem;
  • - megjelenésükkel, ékszerviseletükkel mindennap arra törekednek, hogy kifejezzék önmagukat;
  • - bárki előtt nyíltan és bátran felvállalják belső vágyaikat;
  • - mernek kísérletezni;
  • - szeretnek kiszakadni a komfortzónájukból és kihívások elé állítani magukat. 
  •  

Magadra ismertél? Indulhat a válogatás!

Állítsd össze saját PDPaola szettedet a modern kifinomultság jegyében!

PD Paola ékszer szett

A PDPaola újdonságai egytől egyig képesek kifejezni a személyes, belső vágyakat és egy gyönyörű ékszer formájában közvetíteni. Hiába, hogy a kollekciók mögött álló inspiráció mindegyik esetében más, alapgondolataikat és hangulatukat tekintve egy ponton mégis összecsengenek.

Ha például egy Essentials gyűrűt és egy Super Future fülbevalót egymás mellé teszel, látni fogod, hogy milyen hihetetlenül passzol egymáshoz. Ez épp annak az erősen jelenlévő kapcsolatnak köszönhető, ami a kollekciókat láthatatlanul is összeköti.

Így egészen addig szabadon és bátran kombinálhatod a csodás PDPaola kiegészítőket, amíg azon nem kapod magad, hogy ott van előtted a tökéletes, egyedi, személyre szabott ékszerszett. A Divatékszerbolt kínálatában megtalálhatod a kedvenc darabjaidat – itt az idő, hogy szabadjára engedd a fantáziád! 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)