Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2022. aug. 1. Órák világa

A Seiko Black Series és Solar Diver búvárórák

A SEIKO PROSPEX kollekció a Seiko professzionális fogyasztókra fókuszált termékcsoportja, azokra akik a a legjobb minőséget, a legszofisztikáltabb órafunkciókat és a legstrapabíróbb szerkezeteket keresik a a karórák területén. A PROSPEX kollekció egyik fő terméktípusa, vagy ha tetszik termékcsaládja a búváróra, amelyek 60-as évektől vannak gyátásban a Seiko japán üzemeiben.

Azonban a búvárórákon belül is további termékvonalak, alkollekciók jöttek létre az elmúlt időszakban, amelyek a design, a funkciók, az órawerkek alapján csoportosíthatóak tovább.

Seiko Prospex kollekció

A Prospex kollekció talán két legérdekesebb csoportja a Prospex Black Series, az éjszakai tenger sötétje ihlette sorozat és a Prospex Solar Diver, a napfénnyel táplálkozó sorozat, amelyek órái nagy népszerűségnek örvendenek a Seiko órakedvelők között.

SEIKO Black Series búvárórák

SEIKO Black Series búvárórák

A SEIKO Prospex Black Series termékszéria modelljei a széria első 2017-es megjelenése óta nagyon népszerűek a búvárórákra fogékony vásárlók között és a Seiko folyamatosan jelentet meg a szériába tartozó újabb és újabb modelleket. Az órák a nevükből is kikövetkeztethetően alapvetően sötét fekete színben, fekete Super Hard Coating felülettel és fekete fém vagy szilikonszijjal készülnek és általában vagy “special edition”, vagy “limited edition” kiadások. Az órák színvilága, hangulata az éjszakai merülések sötét, titokzatos világát idézik fel, ahol csak a búvár lámpájának fénye pislákol a sötétben, mind a Black Series foszforeszkáló mutatói, vagy indexei.
 

Seiko Prospex SRPH11K1
Samurai fekete férfi búváróra

Seiko Prospex Samurai fekete férfi óra

Kattints a nagyításhoz!
Seiko Prospex Samurai fekete férfi búváróra
Seiko Prospex SNE587P1
Night Vision solar búváróra

Seiko Prospex Black Series Night Vision limitált kiadású solar búváróra

Kattints a nagyításhoz!
Seiko Prospex Black Series Night Vision limitált kiadású solar búváróra
Seiko Prospex SRPH97K1
Samurai Black Series búváróra
Seiko Prospex Samurai Black Series limitált kiadású karóra

Kattints a nagyításhoz!
Seiko Prospex Samurai Black Series limitált kiadású karóra

A Seiko Black Series búvár óráiban közös az elegáns fekete megjelenés, a tok, a szíj speciális szuperkemény bevonata, a Diver’s 200 vízállóság , a 40-44 mm közötti tok nagyság és az intenzíven világító lumibrite indexek és mutatók hangsúlyossága. Az órák általában mind limitált kiadásúak, 6000 db illetve 8000 db példányszámban készülnek, a PROSPEX kollekciótól elvárt magas minőségben. Azonban a Black Series órák között eltérő tulajdonságok is megfigyelhetőek, a fenti 3 óra közül kettő a Samurai vonásokat tartalmazza a kialakítást tekintve, míg a SNE587P1 egy hagyományosabb tokot kapott. Az SNE587P1 abban is kilóg itt a sorból, hogy egy solar werk az óra motorja, a kedvelt V147-es óramű dolgozik benne, míg a társai óraművét az automata 4R35 caliber alkotja.

Alábbi videónkon a Seiko Prospex Black Series két búvárája kelleti magát :)

SEIKO Solar Diver búvárórák

Seiko solar diver búvárórák

A búvárórák esetében az egyik legkényelmesebb kombináció a solar megoldás, mert ebben az esetben egy gondozásmentes, folyamatosan működő, és minden körülmények között pontos órát kapunk. Ezeket az órákat úgy tervezték, hogy praktikusak, megbízhatóak és strapabíróak legyenek extrém vagy hétköznapi körülmények között is, a terepen dolgozó szakemberek, a sport szerelmesei vagy a kalandvágyó utazók, turisták számára egyaránt. A Seiko Solar Diver órák karcmentes zafír üveggel vannak ellátva, ami alatt a beépített napelemek természetes és mesterséges fénynél is szorgalmasan töltik a kapacitorokat.

Seiko Prospex SNE593P1
zafír kék solar búvár karóra

Seiko Prospex zafír kék solar búvár karóra

Kattints a nagyításhoz!
Seiko Prospex zafír kék solar búvár karóra

Seiko Prospex zafír kék solar búvár karóra
 
Seiko Prospex SNE591P1
'Pepsi style' solar búváróra

Seiko Prospex 'Pepsi style' solar búvár óra

Kattints a nagyításhoz!
Seiko Prospex 'Pepsi style' solar búvár óra

Seiko Prospex 'Pepsi style' solar búvár óra
Seiko Prospex SNE589P1
fekete solar búvár karóra
Seiko Prospex fekete solar búvár karóra

Kattints a nagyításhoz!
Seiko Prospex fekete solar búvár karóra

Seiko Prospex fekete solar búvár karóra

A Seiko solár diver búvárórák átlagos nagyságúak, a 43 mm átmérő a legtöbb csuklón jól mutat és kényelmes viseletet biztosít, a 10,7 mm tokvastagság a búvárórák esetében nem számít nagynak. Az órák az ISO 6425 szabvány alapján Diver’s 200 búváróra besorolásúak, nemesacél tokkal, menetzáras és védett koronával, menetes hátlappal, és zafir óraüveggel készülnek. Ezen solár órák számlapján 3 óránál található a dátumkijelző, a lünetta egyirányban forgatható, a sötétben világító lumibrite-os indexek és mutatók pedig a könnyű leolvashatóságot biztosítják.

A búvárórák és a solar órák egyfajta szerelemgyereiben a Seiko solár diverekben, a solar óráknál már bizonyított megbízható Seiko kvarc óramű-szerkezete a V157 caliber dolgozik, a számlap alatt pedig egy fényérzékeny napelem lapul, ami napfény, de akár mesterséges fény hatására is a bejutó fény energiáját elektromos energiává, árammá alakítja. A teljesen feltöltött akkumulátor tartaléka általában 6-8 hónap, így egy fiókban az óra cirka 6 hónapig működőképes, a maximum töltöttséget pedig normál napi használat mellett 1-2 hét alatt el is éri.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ékszertündérek! Hálásan köszönöm a karácsonyi üdvözletet és a különleges ajándékot! Óriási meglepetést okoztatok! Igazán nagyon figyelmesek vagytok! Nem találkoztam eddig olyan céggel, amelyik mindig pontosan, kifogástalanul teljesíti a megrendeléseket, ráadásul egyik napról a másikra. Ti egy ilyen kivételes céget képviseltek! Fantasztikus csapat, precíz munkavégzés, elégedett vásárlók. Szívből kívánom, hogy a jövő év is ilyen sikeres, eredményes legyen számotokra! Áldott, békés ünnepeket kívánok! Szeretettel: Viki

Viki - évvégi jókívánság

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)